Partyflock
 
­ Nederland

Disco & Classics Beach party op Gotcha Beach te Warmond

gepubliceerd door , op
Is de zomer met afstand jouw favoriete seizoen? En hou je ervan om helemaal los te gaan op de beste hits uit de jaren '70, '80 én '90? Kom dan zaterdag 24 augustus naar Gotcha Beach in Kijkduin voor hét zomerfeest voor de 25-plusser: de Disco & Classics Beach party!

De Holiday Rap, Walking on Sunshine en Club Tropicana: tussen 20.00 en 02.30 uur knallen de 'zomerhits van toen' uit de speakers. DJ Sven - bekend van die befaamde Holiday Rap en dagelijks te horen op Radio Veronica - draait en mixt deze avond alle grote discoclassics aan elkaar en doet het aanwezige publiek helemaal losgaan. Tussen het dansen door kun je genieten van een verfrissende cocktail, die perfect aansluit bij de zwoele en ontspannen sfeer op het strand van Kijkduin. Het uitzicht over zee met de ondergaande zon maken het ultieme zomergevoel compleet.

Locatie & bereikbaarheid
Gotcha Beach is dé perfecte plek voor deze Disco & Classics Beach party: het dak kan geopend worden afhankelijk van het weer. Zo is een onvergetelijke avond gegarandeerd, waarbij het dak er - figuurlijk gezien - hoe dan ook afvliegt! De beachclub ligt direct achter het Atlantic Hotel. Op loopafstand is er ruime mogelijkheid om gratis te parkeren. Daarnaast is de locatie te bereiken met de HTM-bussen 23, 24 en 26. Vanaf middernacht rijdt er ieder uur een bus tussen de nabijgelegen halte Westduin en het centrum van Den Haag.

Voorverkoop
Kaarten voor de Disco & Classics Beach party op zaterdag 24 augustus bij Gotcha Beach kosten € 11 (ex € 1 fee) in de voorverkoop. Bestellen kan via Disco-train.nl. Wees er snel bij want op is op! Aan de deur zijn de kaarten - mits nog verkrijgbaar - € 13,50.

Disco-Train
Organisator Disco-Train is al jaren bekend van de succesvolle (zomer)feesten bij Dekker Warmond, de Evenementenhal in Rijswijk en de maandelijkse feesten in onder meer Den Haag, Zoetermeer en Amstelveen. Iedere Disco & classics Party bezorgt de bezoeker een avondvullend spektakel met de beste hits uit de jaren '70, '80 en '90, een ongedwongen sfeer en dat voor een betaalbare prijs. Kijk op Disco-train.nl meer discofeesten in de regio!