Partyflock
 
Nieuws · juni 2014
­ Nederland
De zomer staat voor de deur, net als de achtste editie van Vato Gonzalez' befaamde Dirty House Mixtape serie. De Nederlandse DJ/producer lanceert zijn splinternieuwe mixtape na een reeks van succesvolle club releases, waaronder 'Sushi Riddim', 'Triplets Riddim', 'Bio Riddim', 'Volfied Riddim' en 'B52 Riddim'.
Click at the beach op Woodstock
zaterdag 28 juni 2014
Zondag 13 juli is het weer raak tijdens Click at the Beach aan de kust voor Bloemendaal. Omdat oude liefde niet roest en zeker in deze broederlijke synthese niet, brengt Click twee vertrouwde en gevierde helden ten tonele bij het ontspannen Woodstock. De Spaanse Edu Imbernon en Nick Curly vanuit de UK.
Art of Dance is thrilled to present the line-up for the first edition of Supremacy.
Het eerste Pleinvrees festival is deze zomer eindelijk een feit. Een dag vol met de fijnste melodieën sluit Pleinvrees Heroes op zaterdag 6 september het festivalseizoen af. Op een groene, mooie en veelzijdige locatie in Amsterdam zullen ze 23 Heroes, verdeeld over drie stages, aan het werk zetten
In het Amsterdamse uitgaansleven wordt meer en ook sterkere ecstasy gebruikt, amfetamine heeft aan populariteit gewonnen en het gebruik van lachgas is explosief gestegen. Dat blijkt uit Antenne, het jaarlijks onderzoek van de UvA (Bonger Instituut) en Jellinek Preventie naar de ontwikkelingen op de Amsterdamse drugsmarkt. Voor Antenne 2013 is een enquête gehouden onder 633 bezoekers van clubavonden en zogeheten raves.
B.I.T.C.H festival was een megaspektakel! Dankzij jullie, want wie had kunnen dromen dat jullie al zo vroeg in grote getale zouden komen om van de zon en al het moois te genieten? Bedankt daarvoor! Omdat de volgende B.I.T.C.H alweer voor de deur staat en iedereen daar graag bij wil zijn, heeft de organisatie de voorverkoop al aangezet voor de editie die gehouden wordt op 4 oktober 2014.
Het is heel normaal om tijdens de zomermaanden overdag te feesten, er zijn dan ook rond deze tijd ontelbaar festivals te vinden. Nog voor de avond valt is het groot feest en rond middernacht gaan de meeste feestgangers weer huiswaarts. Overdag feesten is ideaal, want met een beetje geluk lig op tijd in bed en voel je je de volgende dag nog fris en fruitig ook!
Al zeven jaar balanceert Valtifest kundig op het randje van zinnig en zondig. Voor de zevende editie slaat de jaarlijkse afsluiter van het festivalseizoen definitief door naar de laatste categorie. Met als overkoepelend thema de Zeven Zonden presenteert Valtifest met trots de 2014 line-up.
The brand-new album of Dj Burak Yeter, famous with his arrangements for the most recent and old known tracks until today besides its uncountable remixes, arrangements and Radio Shows until now, is about to be completed real soon. With the idea of launching his album consisting of nearly 12 tracks in the month of July will be in front of us with a brand-new sound.
Ondernemer Hans Mosselman wil het liefst vandaag nog aan de slag in het voormalige zwemparadijs Tropicana. Zijn grote wens is om de oude discotheek nieuw leven in te blazen. 'Als ik hier binnen loop, jeuken mijn handen.'
Noxx kleurt je zomer...
zondag 22 juni 2014
Noxx speelt haar troeven uit deze zomer. Voor de Antwerpse topclub belooft het namelijk een wel heel hete zomer te worden. Terwijl de meeste clubs in België tijdens de maanden juli en augustus de deuren sluiten voor een zomerbreak, gaat Noxx haar activiteiten zelfs nog opdrijven. Niet alleen pakt de megaclub uit met een broeiende campagne vol Vlaamse schonen, ook hun agenda staat boordevol grote internationale namen, zowel deejays, party concepten als artiesten.
Op zaterdag 5 juli is het tijd voor de Utrechtse editie van We All Love 80's 90's 00's in de Winkel van Sinkel Utrecht. Waan jezelf terug in de tijd met de meest geweldige hits en beelden uit de 80's, 90s & 00's in een stijlvol aangeklede Winkel van Sinkel!
Op zaterdag 20 september vindt de allergrootste reünie voor jongeren in Nederland plaats in De Brabanthallen in Den Bosch. Na een hete zomer met ruim zeventig Totally Summer feesten in de meest populaire Europese vakantie bestemmingen wordt er nog eenmaal een grote reünie georganiseerd. Dit jaar groeit het bezoekersaantal naar 15.000.
Last info Sunrise Festival
vrijdag 20 juni 2014
Vandaag opent Sunrise Festival the gate to Happiness. In het totaal staan er 9 stages, waarvan 2 zelfs op het water, zijn er meer dan 100 artiesten en zal er een groot gamma aan house, urban, tek en hardstyle zijn. Sunrise Festival is met een overload aan house en een dikke line-up hardere stijlen helemaal klaar om knallende editie neer te zetten.
Van 27 tot 29 juni a.s. vindt op fabrieksterrein Cabergerweg/Lage Frontweg in Maastricht de vierde editie plaats van ScenesConnected, het festival dat cultuur, kunst en muziek op heel eigen wijze verbindt. Organisator Sander Ex hoopt op een extra boost nu het festival is verplaatst naar het voormalig fabrieksterrein Cabergerweg, randje centrum Maastricht.
Met nog drie weken te gaan is het aftellen naar Beachrockers 2014 officieel begonnen. Zaterdag 5 juli is Recreatiepark de Ulesprong weer het decor van het meest zomerse festival van het Noorden: Beachrockers Festival.
RAW Beats is het nieuwste hardstyle festival in Groningen welke zaterdag 21 juni plaatsvindt aan de Kardingerplas. Het strand wordt op deze dag omgetoverd tot een keihard festival waarbij de populaire muziekstroom raw hardstyle centraal staat. De organisatie Upgrade Events heeft het voor elkaar gekregen om de populairste raw hardstyle dj's naar Groningen te laten komen.
Ook op de volgende Chocolate Sunday XL editie gooien ze weer twee area's openen! Ze mixen de heerlijke Chocolate beats dan met de verleidelijke, sexy en swingende tonen van de rumba!
Fairies for Freedom
woensdag 18 juni 2014
Op zaterdag 21 juni, Midzomernacht, nodigen Mediamatic, Salon/ en Martin Butler je uit om met expo's, muziek, performances, liefde, kunst en fashion de langste dag te beleven. Een line-up van sprookjesachtige artiesten, kunstenaars en performers uit het Amsterdamse en internationale nachtleven, zet zich geheel belangeloos in voor de LGBT community en alle opbrengsten van de avond zullen gaan naar Allout.
's Werelds grootste muziek poll, de DJ Mag Top 100 DJs poll, keert terug in 2014 en trapt af met een launch event op zaterdag 12 juli om de start van de campagne van dit jaar te vieren.
Op zaterdag 23 augustus aanstaande staat alweer de zesde editie van Paperclip Festival op de agenda. Door middel van het leggen van een puzzel werd afgelopen week online het thema 'Game On' onthuld. In de daaropvolgende dagen werden de artiesten bekend gemaakt en sinds vorige week zijn ook de 'Angry Bird' tickets te verkrijgen
Aanstaande zaterdag 21 juni 2014 is het in Club Eclipse te Rotterdam tijd voor een knetterharde verjaardag! De Birthday Bash van DJ Radiate wordt gevierd van 22:00 tot 06:00 met de lekkerste hardcore, frenchcore, early hardcore en een vleugje terror! Zoals een echte B-Day zou moeten zijn is de entree voor dit feest helemaal gratis! Een avond en nacht, dus zonder de aanschaf van een duur kaartje, helemaal los in de befaamde locatie gelegen langs de snelweg A20 en naast treinstation Rotterdam Alexander.
Aanstaande zaterdag is het zover! Het zesjarig bestaan van Funkadelic in The Sand Amsterdam met een ijzersterke line-up. De deuren gaan al om 22:00 uur open en de show start om stipt 01:00 uur, dus zorg ervoor dat je op tijd binnen bent!
Na een spetterende editie van Pussy lounge at the Park, kan b2s je nu al voorbereiden op de volgende knaller! Want op zaterdag 4 oktober keert het enige echte Freestyle circus terug naar Sportpaleis Ahoy in Rotterdam voor de XXL indoor-editie.
Of Oranje nou wél of niet wereldkampioen wordt, de beste manier om van je kater van het WK 2014 af te komen is natuurlijk een waanzinnig feest! Ministry Of Beats, de populaire danceradioshow op Radio Decibel, komt daarom met de lekkerste ingrediënten die het leven je te bieden heeft naar het strand van Kijkduin.
Het populaire Engelse house label, Defected Records, viert dit jaar zijn vijftien jarige bestaan. Om deze mijlpaal te vieren gaat Defected met een speciale fifteen year anniversary tour langs vijftien verschillende landen en steden. Uiteraard mag Amsterdam niet ontbreken in deze tour, daarom zal op zaterdag 21 juni de Defected Karavaan neerstrijken in de hoofdstedelijke AIR.
Gisteren maakte de organisatie van Making Waves Festival de laatste vijf namen voor haar festival bekend. Eind augustus sluiten ze opnieuw het festivalseizoen af met tien verrassende acts op het strand van Bloemendaal.
Q-dance heeft iets te vieren
zaterdag 14 juni 2014
Dit najaar is het tijd voor de 25e editie van X-Qlusive! Sinds de eerste editie in 2002 is de Heineken Music Hall de thuisbasis van dit feest. Door de jaren heen zijn verschillende thema's de revue gepasseerd. Zo begon Q-dance met Italy en was het daarna de eer aan Lady Dana om de eerste 'X-Qlusive solo' te doen. Ook zijn er meerdere keren op Hollandse wijze de bloemetjes buiten gezet.
Op 15 december 2012 viel, na twintig jaar succes, het doek voor Thunderdome, met de editie Thunderdome: The Final Exam. Daarmee kwam tegelijkertijd een einde aan de vermaarde gabberhousefeesten die het begin vormden van ID&T. Thunderdome blijft echter leven door het boek Hardcore Ink dat op 20 juni 2014 wordt gepresenteerd. Dat is exact 22 jaar na de allereerste editie van Thunderdome in de Jaarbeurs in Utrecht.
Toffler presents Moody Mehran
vrijdag 13 juni 2014
Vrijdag 27 juni is de Iranese Rotterdammer Moody Mehran op bezoek in Toffler! Van house tot disco, chicago tot funk en detroit tot juke van deze man kun je een hoop verwachten.
Zoals iedereen nu wel weet is het 28 juni aan de hand in de Rotterdamse Kuip! De moeder aller hardcore feesten strijkt dan neer in de bekendste locatie van Rotterdam met een heus outdoor festival! De organisatie wordt overspoeld met leuke reacties en vragen, hierbij hebben ze een aantal veelgestelde vragen op een rij gezet met uiteraard de antwoorden erbij!
Dream Entertainment Productions hier na te noemen DEP, is deze zomer volop bezig met het voorbereiden van het eerste echte dancefestival in 't Gooi. Op zaterdag 6 september 2014 zal Dromenland Festival plaatsvinden op Werf 35 in Hilversum.
Na een uitverkochte NYE editie in de Brabanthallen is het tijd om 'the Dutch Eclectic Experience' Bigger Better naar de randstad te brengen, waar ze speciaal voor de echte die hard feestgangers de tofste eclectische line-up hebben opgesteld.
Moonshiners terug in Utrecht
vrijdag 13 juni 2014
Moonshiners: in de bergen stoken zij illegaal moonshine en proberen uit de handen van de deputy sheriff te blijven. Laat je inspireren door de Hillbillies uit het Appalachengebied of de helden die ons allen vast zijn bijgebleven uit series als o.a. The Dukes of Hazzard en The A-Team!
Woensdag is er bij Club Eindelijk Weer brand uitgebroken. Door snel en goed optreden van de brandweer is het gelukkig beperkt gebleven. Eindelijk Weer dankt aan alle hulp verleners, lieve berichtjes en steunende reacties. Alle events gaan gewoon door! Dus vrijdagavond vanaf 19:30 uur de wedstrijd Spanje – Nederland met diverse artiesten en gratis entree! En zaterdag House@ngel Birthday Partay.
Van 21 juni tot en met 27 juni is het weer tijd voor hét motor race-evenement van het jaar; de TT Speedweek in Assen. Naast een volle week die draait om alles wat motorsport zo uniek maakt, zal dit jaar ook voor het eerst het TT Speedweek Dance Festival op de Havenkade plaatsvinden.
Girls do it Harder
dinsdag 10 juni 2014
Op zaterdag 14 juni trekt Eargasm events opnieuw alles uit de kast om een geweldig avondje stampen neer te zetten. Dit keer gebeurt dit op een wat andere manier als normaal. De organisatie vindt dat erop dit moment zoveel goede vrouwelijke DJ's rondlopen dat er een feest moest komen dat helemaal in het teken staat van hen.
Van 1 tot 3 augustus viert Nature One op de Raketbasis Pydna in Kastellaun met 'The Golden 20' haar twintigjarig jubileum. Meer dan 300 top-DJ's en live-acts uit meer dan 25 landen vieren het jubileum. Onder hen de Zweedse wereldster Axwell, de technolegende Carl Cox en de grote Duitse DJ- sterren Paul van Dyk, ATB en Sven Väth. Een bijzonder hoogtepunt dit jaar is de 'Golden 20 Floor', waarop uitsluitend DJ's uit het beginjaar 1995 zullen aantreden.
De volledige line-up van het festival Out of Control is bekend. Mr. Polska, Psyko Punkz, Ronnie Flex, Dirtcaps, Moombahteam, Artistic Raw en Alvaro zijn inmiddels bevestigd. Ook dj Erik Arbores, die de track Xpress voor Walibi Holland heeft geproduceerd, zal draaien tijdens het festival. Als laatste werd dj Alvaro vastgelegd.
Het Integrate zomerseizoen komt tot een climax in juli. Bij het boeken van artiesten voor Integrate had organisator Frank één grote wens; Levon Vincent boeken! Deze producer uit New York is een niet alledaagse naam die onder liefhebbers wordt gezien als één van de allerbeste producers en dj's van de afgelopen tien jaar.
Vanavond zal wereldster Sander van Doorn zijn kunsten vertonen in AIR Amsterdam. Voor velen is Sander van Doorn één van de belangrijkste artiesten op het gebied van de moderne elektronische dansmuziek en wordt hij vaak aangeprezen als een technisch en muzikaal genie, zowel achter de draaitafels voor een gigantisch publiek als in de studio. Deze sterrenstatus zorgt ervoor dat hij letterlijk de wereld rondreist om zijn kunsten te vertonen.
Speciaal voor deze zomerse Hardclassics editie is er een nieuw Hardclassics-anthem ontsproten uit het brein van niemand minder dan Derb, samen met een oude bekende: Brooklyn Bounce! Jouw helden doken met veel plezier de studio in om nu de wereld kennis te laten maken met een beestachtige, splinternieuwe track met die échte en ó zo heerlijke early-sound. Bekijk, luister en geniet...
Vandaag is het nog maar 150 dagen tot Halloween. Een legendarische samenkomst van eigenzinnige, creatieve Amsterdammers en donkere, vrijgevochten zielen vanuit de gehele wereld, Amsterdam Spook presenteert met trots het vertiende Jaarlijkse Halloween Kostuum Feest dit jaar op Halloween zelf: 31 oktober 2014.
Bella's Bubbels entertainment presenteert zaterdag 2 augustus tijdens de Gay-pride Amsterdam voor het eerst de exclusieve Kings & Queens Party in evenementen locatie Undercurrent in Amsterdam.
Click at the beach
woensdag 4 juni 2014
Click heeft strandclub Woodstock in Bloemendaal nog maar net bezet voor een nieuwe reeks Click at the beach edities, maar de hoogste versnelling wordt als fors belast. Deze zondag haalt Click 'the best of the best' van de heter dan hete Noord-Amerikaanse scene naar onze woeste kust: Thugfucker. Samen met Vaal en organisator Stefano Richetta achter de decks een editie op leven en dood.
Op de eerste editie van Best Kept Secret introduceerden ze het statiegeldsysteem voor de drinkbekers, met als resultaat een brandschoon terrein. Dat wordt dus gehandhaafd. Dit jaar doen ze weer iets nieuws: ze schaffen de munten af.
De complete line-up van het Achterhoekse open-air dansfeest Dancing in the Street is bekend. Een indrukwekkend en gevarieerd lijstje met namen als Funk D, Rob Spijker, Eric van Kleef, Martijn Koedam, Miss BontBeats en Ray Montreal.
Nog geen vriend/vriendin van Club Eindelijk Weer? Doe dat dan snel op Facebook, want word je vriend of je meld je aan op zeker in de Partyflock agenda dan mag je zaterdag 7 juni tot 00.00 helemaal gratis naar binnen! Ja, helemaal gratis naar Eric van Kleef 10 year on air, dus nodig je vrienden uit voor dit geweldige feest.
Wat doe jij aankomende vrijdag nacht tijdens de Luilaknacht? Nog geen plannen? Check this! Pavo is jarig en pakt uit tijdens de Luilak Rave in de Patronaat Haarlem met 22 artiesten verdeeld over twee area's.
30 juni 2014
Vato Gonzalez lanceert Dirty House Mixtape 8
28 juni 2014
Click at the beach op Woodstock
27 juni 2014
Supremacy - Prodigious, Brutal & Raw line-up
Deze zomer eerste Pleinvrees festival
Amsterdamse clubbers en ravers drinken stevig en nemen meer ecstasy
25 juni 2014
B.I.T.C.H festival dankt voor geweldige editie en kondigt verkoop oktober-editie aan
24 juni 2014
Strandverblijf: een mini festival op het strand van Zandvoort
Valtifest viert zevenjarig bestaan met zeven area's topartiesten
23 juni 2014
Burak Yeter album release party
Hans Mosselman wil Rotterdamse Tropicana terug op de uitgaanskaart
22 juni 2014
Noxx kleurt je zomer...
20 juni 2014
5 Juli weer Utrechtse editie We all Love 80's 90's 00's
Totally Summer reünie viert vijfjarig bestaan in de Brabanthallen
Last info Sunrise Festival
Multicultifestival ScenesConnected groeit verder aan de Maastrichtse Cabergerweg
19 juni 2014
Beachrockers Festival telt af naar 5 juli
18 juni 2014
Upgrade Events organiseert met RAW Beats nieuw festival
Ben jij klaar voor de verleiding van Chocolate Sunday?
Fairies for Freedom
17 juni 2014
DJ Mag Top 100 DJs opent stemronde 2014 tijdens event in Paradiso
Paperclip Festival lanceert thema, line-up en kaartverkoop
DJ Radiate B-Day Bash in Club Eclipse met gratis entree
16 juni 2014
Aanstaande zaterdag viert Funkadelic haar zesjarig bestaan in The Sand Amsterdam
We love Pussy lounge XXL in Sportpaleis Ahoy
15 juni 2014
Ministry of Beats aan het strand
Defected in the House 15 year anniversary tour 21 juni in AIR
14 juni 2014
Vijf laatste namen maken line-up Making Waves Festival compleet
Q-dance heeft iets te vieren
Het Thunderdome-gevoel vastgelegd in honderd portretten, tattoo's en verhalen
13 juni 2014
Toffler presents Moody Mehran
Vijf vragen over Nightmare 2.0 Outdoor in de Kuip Rotterdam op 28 juni
Dromenland Festival · Eerste echte dancefestival in 't Gooi
Bigger en Better komt nog groter en beter terug
Moonshiners terug in Utrecht
Brand in Eindelijk Weer, events gaan door
11 juni 2014
Line-up TT Speedweek Dance Festival aangekondigd
10 juni 2014
Girls do it Harder
Nature One viert twintigjarig jubileum
8 juni 2014
Volledige line-up Out of Control bekend
Levon Vincent in Scheveningen tijdens Integrate
6 juni 2014
Sander van Doorn vanavond in AIR
Anthem HardClassics on the beach 2014
Amsterdam Halloween onthult datum en locatie
5 juni 2014
Luxe & liefde tijdens Kings & Queens in Undercurrent
4 juni 2014
Click at the beach
3 juni 2014
Festival Best Kept Secret schaft muntjes af
2 juni 2014
Funk D en Rob Spijker in line-up Dancing in the Street
Duur festival of een gratis feest?
Bass Modulators, Zany, Darkraver, Luna, Dr. Rude en vele anderen tijdens de Luilak Rave