Partyflock
 
­ Nederland

Vijf laatste namen maken line-up Making Waves Festival compleet

gepubliceerd door , op
Gisteren maakte de organisatie van Making Waves Festival de laatste vijf namen voor haar festival bekend. Eind augustus sluiten ze opnieuw het festivalseizoen af met tien verrassende acts op het strand van Bloemendaal.

Vanuit Denemarken hebben ze Annasaid te gast. Deze indierockband overtuigden enkel jaren geleden op Eurosonic en heeft nu net zijn tweede veelbelovende plaat 'Rite de Passage' uitgebracht. Ook Cheaters, met bandleden van o.a. Bombay Show Pig en Houses, doet het op dit moment erg goed. Met hun EP waren ze te zien bij DWDD en naast Making Waves staan ze deze zomer ook op o.a. PITCH en Zwarte Cross.

Nieuw talent is er in de vorm van GOSTO en Woven Branches. Met hun soulvolle dub elektronica maakten GOSTO Giel Beelen al fan en werden ze gekozen tot 3voor12 Hollandse Nieuwe. Woven Branches is het indiefolk-project van de Haarlemse Hidde Hornman, die het met zijn hartverwarmende muziek schopte tot de finale van de Rob ACDA Award. Ook uit Haarlem komt het collectief Vetpot. Zij zullen de dag aan elkaar draaien en de presentatie op zich nemen.

Eerder werden voor Making Waves Festival al Cursed P, David Douglas, Novack, Reena Riot België en ex-The Hype frontman Yorick van Norden aangekondigd. Het festival vindt op 30 augustus plaats bij het strandpaviljoen Woodstock 69 en opnieuw is het festival gratis toegankelijk. Dit jaar is bij dit evenement Indie XL betrokken, het online radiostation die 24/7 de beste indie muziek van binnen- en buitenland draait.