Partyflock
 
­ Nederland

Defected in the House 15 year anniversary tour 21 juni in AIR

gepubliceerd door , op
Het populaire Engelse house label, Defected Records, viert dit jaar zijn vijftien jarige bestaan. Om deze mijlpaal te vieren gaat Defected met een speciale fifteen year anniversary tour langs vijftien verschillende landen en steden. Uiteraard mag Amsterdam niet ontbreken in deze tour, daarom zal op zaterdag 21 juni de Defected Karavaan neerstrijken in de hoofdstedelijke AIR.

vijftien jaar
Het Defected label werd vijftien jaar geleden opgericht door Simon Dunmore. Vele internationale grootheden zoals Noir, Solomun, Masters at Work, Dennis Ferrer, Kings of Tomorrow, Tensnake, MK, Flashmob, Guti, Route 94 & Copyright brachten in de afgelopen vijftien jaar platen uit op het populaire label. De vele succesvolle releases en de jarenlange residentie op Ibiza hebben ervoor gezorgd dat de populariteit van Defected tot ongekende hoogte is gestegen.

Get ready for defected in the AIR!

Line-up
Defected neemt op 21 juni de volgende artiesten mee naar AIR:

FCL
Het Belgische producers duo San Soda en Red D vormen samen FCL. Samen met Lady Linn zijn ze verantwoordelijk voor één van de grootste deephouse hits van de afgelopen jaren: 'It's You'

Flashmob
Naast FCL reist er nog een duo af naar de AIR, namelijk het Italiaanse duo Flashmob. Hun track 'Need in me' uiteraard uitgebracht op Defected was hun grote doorbraak. De UK bass lijnen in combinatie met prachtige vocals vormen de vaste ingrediënten voor hun deephouse producties en energieke dj sets.

Sam Divine
Met deze Engelse schone achter de dj booth is het altijd een feest. Haar aanstekelijke 'smile' zorgt samen met haar energieke dj sets vol met vocale (deep)house tracks, altijd voor een uitzinnige dansvloer. Sam Divine is in the house!

AIR2 is deze avond in handen van Mulla & Julien Simmons.

Tickets
Tickets kosten €16 (ex fee). Koop om teleurstellingen te voorkomen je ticket online via koop tickets.