Partyflock
 
­ Nederland

Sander van Doorn vanavond in AIR

gepubliceerd door , op
Sander van Doorn
15 mei 2014
Vanavond zal wereldster Sander van Doorn zijn kunsten vertonen in AIR Amsterdam. Voor velen is Sander van Doorn één van de belangrijkste artiesten op het gebied van de moderne elektronische dansmuziek en wordt hij vaak aangeprezen als een technisch en muzikaal genie, zowel achter de draaitafels voor een gigantisch publiek als in de studio. Deze sterrenstatus zorgt ervoor dat hij letterlijk de wereld rondreist om zijn kunsten te vertonen.

Dat hij aanstaande vrijdag in de hoofdstad is om in AIR op te treden, is dan ook een hoogtepunt te noemen. Zijn muziek beïnvloedde velen, en recente samenwerkingen met bijvoorbeeld DVBBS en Martin Garrix tonen aan dat Sander van Doorn zijn creatieve grenzen nog absoluut niet bereikt heeft. Zijn aanstekelijke livesets krijgen wereldwijd duizenden handen op elkaar, en zijn energieke grijns laat bij iedere liefdhebber van zijn muziek een onuitwisbare indruk achter.

Zowel Jaz von D als Ralvero zullen de topartiest bijstaan tijdens zijn performance in AIR Amsterdam, kortom: alle ingrediënten zijn in huis om het dak eraf te blazen!

Meer informatie en ticketverkoop vind je op AIR.nl

3 opmerkingen

Leuke avond, fijne lokatie (hoewel net niet helemaal relaxt als uberpacked).
Jammer..werk vanavond..dus er helaas niet bij..anders had ik wel gegaan :)
Kijk al uit naar zo'n avondje in AIR. Pity but can't have it all