Partyflock
 
­ Nederland

Totally Summer reünie viert vijfjarig bestaan in de Brabanthallen

gepubliceerd door , op
Op zaterdag 20 september vindt de allergrootste reünie voor jongeren in Nederland plaats in De Brabanthallen in Den Bosch. Na een hete zomer met ruim zeventig Totally Summer feesten in de meest populaire Europese vakantie bestemmingen wordt er nog eenmaal een grote reünie georganiseerd. De vorige vier edities van deze Reunion in het Klokgebouw in Eindhoven waren allemaal uitverkocht. Dit jaar groeit het bezoekersaantal naar 15.000.

Gedurende de zomervakantie vinden er dagelijks Totally Summer events plaats verdeeld over Europese badplaatsen als Albufeira, Marmaris, Barcelona, Kos, Sunny Beach en Rimini met in totaal meer dan 60.000 bezoekers. De DJ's die draaien tijdens deze Summer Tour staan, net als alle reisleiders van Gogo, ook op de Reunion in Den Bosch.

Om het zomergevoel langer vast te houden organiseert Totally Summer een gigantische reünie in de Brabanthallen waar jongeren met elkaar de zomer van hun leven kunnen herbeleven.

Om gegarandeerd een ticket te bemachtigen, kunnen nu tickets voor de Totally Summer Reunion gekocht worden met early-bird korting.
Kaartverkoop start zaterdag 21 juni om 10.00 uur aanstaande.

3 opmerkingen

 
Marmaris een Europese badplaats noemen. :rot:
laatste aanpassing
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 20 juni 2014 om 13:59:
Marmaris een Europese badplaats noemen. :rot:


Heel Woensel West komt daar handdoekjes leggen. Dus ja, dat is een Europeese badplaats.
 
Uitspraak van Bobje op maandag 23 juni 2014 om 10:28:
Heel Woensel


Tegenwoordig ook Turks grond gebied.