Partyflock
 
­ Nederland

Levon Vincent in Scheveningen tijdens Integrate

gepubliceerd door , op
Het Integrate zomerseizoen komt tot een climax in juli. Bij het boeken van artiesten voor Integrate had organisator Frank één grote wens; Levon Vincent boeken! Deze producer uit New York is een niet alledaagse naam die onder liefhebbers wordt gezien als één van de allerbeste producers en dj's van de afgelopen tien jaar. Daarnaast zal de Zweedse Angelinga aantreden naast resident Frank Farrell. Bij mooi weer zullen ze extra namen aan het programma toevoegen en is er ruimte voor een barbecue. Ook zal er een groot scherm komen om niets te hoeven missen van de twee WK kwartfinales die dag.

Levon Vincent
Dit Amerikaanse talent brengt niet heel veel releases uit, zo'n één a twee per jaar, maar ze zijn wel allemaal van een zeer hoog niveau. Ook zijn zijn releases zeer gevarieerd. Love Technique bijvoorbeeld was Chicago House georiënteerd, terwijl een Invisible Bitchslap of een Early Reflections Berlijns minimaal klinkt, naar voorbeeld van producer Maurizio. Zijn titels geven vaak een gepijnigde sfeer weer, waarin vrouwen het nog wel eens moeten ontgelden (Woman Is The Devil). Zijn passie voor de muziek is groot en dat onderschrijft hij met zijn titels, die ongetwijfeld vaak het gevoel van het moment weergeven. Hij wordt internationaal gezien als één van 's werelds meest gewaardeerde producers maar als dj draait hij ook over de hele wereld. In clubs als rex, Fabric en Berghain. Al zijn releases doen voor minimaal € 25,00 per stuk de ronde op internet. Hij runt twee succesvolle labels; Novel Sound, dat hij zelf heeft opgericht, en Deconstruct Music, waarbij hij samenwerkt met Anthony Parasole. Op dit label brachten zij hit releases uit van onder andere Dustin Zahn, Speedy J, Radio Slave en Danny Daze. Levon Vincent stond in mei op het Drift festival waarna hij op Facebook liet weten dat hij erg van Nederland houdt.

Angelinga
De eerste vrouwelijke dj van dit seizoen is de Zweedse Anna Lindblad. Na rondzwervingen door haar eigen land en Frankrijk is Anna geland in Amsterdam. Ze was lang eigenaresse van een Boombox car. Je weet wel, zo'n met dj-apparatuur volgestouwde auto die meer geluid kan produceren dan een langsrazende straaljager. Ze draait regelmatig op diverse feesten door het land, zoals de Techno Tuesdays in de Beatclub, maar ze wordt ook nog veel gevraagd in het buitenland. Anna draait naar de settijd en dus alles van Deephouse tot Techno. Vorig jaar stond ze al op Integrate maar het werd tijd voor de return. Anna releast op het label Twelve2Twelve.

Frank Farrell
Vaste resident van Integrate Frank Farrell is de muzikale duizendpoot die van alle markten thuis is en daarom ook op alle tijden kan draaien. Hij draait zelfs onder meerdere aliassen, omdat zijn smaak nu eenmaal van Klassiek tot Techno gaat. Voor Integrate is het echter Deephouse, Tech-House en Techno wat de klok slaat. Zijn sets zijn vaak verrassend en bevatten altijd wel minimaal één of twee tracks waar de hele zaal door verrast wordt, waarbij Shazam massaal wordt aangezet.