Partyflock
 
Nieuws · september 2012
­ Nederland
Eyes Wide Sins
zondag 30 september 2012
Eyes Wide Sins 2012 in Bergheim (Duitsland) zal ook dit keer weer een spectaculair mooi, mysterieus en geweldig erotisch feest gaan worden! Het schitterende kasteel, met prachtige spannende ondergrondse Love Lounge in de gewelven kelder, zal het decor zijn voor jouw stoutste weekend ooit!
Wat krijg je als je allemaal top-concepten samen op één feest neerzet om samen nog een keer de hoogtepunten van 2012 te beleven? Dan krijg je Crystal & Diamonds – The Ultimate Sensation, op 29 december in Crystal Venue in Culemborg! Met de allerbeste sounds van House in Motion, Booming New Season en Juicy Latin! Van dirty naar sexy latin tot slamming techhouse en trance, je kan het zo gek niet bedenken of op Crystal & Diamonds komt het aan je voorbij. Who needs Oud & Nieuw? Op zaterdag gaat h
Zondag Irrisme in Little Buddha
vrijdag 28 september 2012
Al een beetje bijgekomen van de zomervakantie en alle festivals? En al weer klaar voor een, door Irrisme mogelijk gemaakt, luxueus 2012? Op 7 oktober keert Irrisme terug na een afwezigheid van maar liefst drie jaar!
Gratis naar Exxellent Halloween
vrijdag 28 september 2012
Matrixx laat iedereen tot één uur 's nachts gratis naar binnen voor Exxellent Halloween op zaterdag 27 oktober. Naast angstaanjagende decors, geheel in thema gestyled entertainment en een dikke show is de line-up weer ongekend sterk.
Sander van Doorn gaat los in Escape
vrijdag 28 september 2012
Met Sander van Doorn @ Escape brengt onze dance-grootheid op woensdag 17 oktober een spetterend vervolg op zijn jarenlange uitverkochte clubavonden. Hier presenteerde hij steevast de nieuwste muziek op en rond zijn label Doorn Records, excursies makend langs de meest uiteenlopende stijlen, van house tot techno, altijd een frisse blik werpend op de hedendaagse EDM.
Hell's Basement
donderdag 27 september 2012
Vrijdag 5 oktober zal er een nieuwe editie van Amersfoorts hardste hardcore-evenement plaatsvinden. Hell's Basement heeft in de afgelopen jaren vele succesvolle edities gehad. De trouwe bezoekers weten dan ook wat ze op Hell's Basement kunnen verwachten: goede artiesten, een gevarieerd programma, een topsfeer en goed geluid.
Laatste update Innovator
donderdag 27 september 2012
Over een week is het dan eindelijk zover. inCasa in Leiden zal dan vol staan met stampende en energieke hardcoreliefhebbers vanuit heel Nederland en omstreken. BML Events is deze weken druk bezig met de voorbereidingen van Innovator met als doel het feest tot zijn hoogste level te brengen.
The secret party
donderdag 27 september 2012
Be a superstar for one night! Step into a secret world. The secret world of delicious food, fabulous entertainment, top DJ's and stunning people on a fairy tale location. A secret location where your dreams come true. Your wishes and desires. All you need to do is buy your ticket to this paradise and let The Secret be your guide...
Op maandag 15 oktober organiseert Red Bull samen met Club Matrixx een nieuwe editie van Red Monday; het semi-exclusieve feestje speciaal voor horecapersoneel en mensen die in hun weekend altijd druk zijn, behalve met feesten.
Ibiza op de Maas met Michel Cleis
dinsdag 25 september 2012
Metz on Sunday blijft na dertien jaar nog steeds vernieuwend voor zijn bezoekers en in de maand oktober heeft Metz zelfs twee primeurs. Na het succes van Metz on Sunday & Metz on the Beach is tijd voor een vervolg en dat is Metz on the River!
One Last Tour is een waardig afscheid van Swedish House Mafia en blikt terug op de fantastische jaren die de dj's met hun trouwe fans mochten beleven. Daarnaast is het een mooie, nooit te vergeten herinnering voor de fans en zal het een speciale afscheidsshow worden. Niet te missen dus, maar snel zijn is de boodschap.
Tweede editie Beat the DJ van start
maandag 24 september 2012
Beat the DJ is in het leven geroepen om jonge DJ's en producers een kans te geven hun muziek aan een groter publiek te laten horen en podiumervaring op te doen. De wedstrijd richt zich op jongeren in de leeftijd van 15 tot en met 27 jaar die wonen in West-Brabant en Tholen.
Pokke Herrie trailer release
maandag 24 september 2012
Met nog een maand te gaan kunnen we al langzaam beginnen met aftellen. Op zaterdag 20 oktober 2012 zullen Confusion Events en A.L.E.X. Events hun krachten opnieuw bundelen voor een snoeiharde editie van Pokke Herrie: Dutch Hardcore Event.
Darkraver & Nosferatu B-day party
zondag 23 september 2012
Steve Sweet, in de weekenden beter bekend als The The Darkraver, is jarig en dat zullen we weten ook! De jubilaris is 25 jaar actief op de zaak en dat verdient een bedrijfsfeestje. Wie jarig is trakteert dus de hij pakt de gelegenheid met beide handen aan om zijn verjaardag samen met Nosferatu te vieren met een supergezellig feestje in het zuiden!
Bonzai bestaat twintig jaar
zondag 23 september 2012
Op 17 november 2012 zullen ravers uit heel Europa samenkomen in de Studio @ Trixxo Arena te Hasselt om het 20-jarig bestaan te vieren van het bekendste dance label uit België ooit.
This is...not Miami
zaterdag 22 september 2012
Hoewel de zomer net afgelopen is hoeven de Hawaï shirts, bermuda's en hotpants de kast nog niet in, want op 17 oktober wordt dit jaar voor de allerlaatste keer de zomer gevierd. This is opent het Amsterdam Dance Event met een geheime 'pool party'.
HEY! Birthday
vrijdag 21 september 2012
Na een zeer geslaagde dag en set op Boothstock is Michel de Hey op zaterdag 22 september terug achter de draaitafels in Rotterdam. Traditiegetrouw om zijn verjaardag groots te vieren.
Het Amsterdam Dance Event breidt dit jaar zijn activiteiten uit met ADE Playground. ADE Playground biedt de festivalbezoekers overdag een keur aan activiteiten, waarvan een belangrijk deel exclusief en gratis toegankelijk is voor houders van de ADE Card.
#PH12 timetable wijziging
donderdag 20 september 2012
Afgelopen maandag werd de time table van #PH12 gereleased. Verschillende artiesten zaten vast aan bepaalde tijden maar er is toch wat meer ruimte gecreëerd zodat er geschoven kon worden in de indeling van de nacht. Na overleg met alle artiesten en na goed naar de wensen van de bezoekers gekeken te hebben is dit de definitieve timetable geworden...
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 19 september 2012
Een mop over een Italiaan en een Scandinavische schone, je ziet een hond die voedsel weigert en een viral voor een frisdrankje. Ook een filmpje van een ongeduldige vrouw en de oeps van deze week is bouwfoutje. Verder natuurlijk weer een antwoord van het Trimbos op een vraag over drugs(gebruik) en ook de andere bekende onderdelen!
Nieuwe clubavond in Effenaar: Zoom
woensdag 19 september 2012
Zoom staat in het teken van de nieuwste sounds en clubstijlen. Een mix van bass, house, garage en ander nieuw fris clubgeluid, beinvloed door het geluid uit Los Angeles, Londen en Berlijn. De eerste genodigde is de uit Manchester afkomstige Zed Bias.
Click en Labyrinth maken samen een fabuleuze eindsprint deze zomer. Zaterdag 22 september brengen ze de Italiaanse technolegende Marco Carola naar de Nederlandse kust voor een aan de Maestro zelf gewijde Marco Carola at the Beach! editie.
Aankomend weekend staat alweer de vierde editie van LEF! Festival 2012 op het programma. Op festivalterrein Vorstengrafdonk in Oss pakken ze dit jaar groot uit met drie verschillende area's en nog meer artiesten!
Er gaat iets unieks gebeuren in Nederland. In de regio Amersfoort wordt op 20 oktober een exclusieve uitgaanslocatie geopend. Een uitgaanssensatie waar de hele regio al jaar in jaar uit op heeft zitten te wachten. Eindelijk is het zo ver, het WOW indoor festival zal het startschot betekenen van een spectaculaire evenementenlocatie in het midden van Nederland, The Central Dome
De discoparty Studio 54 in het Antwerpse Sportpaleis krijgt hoog bezoek. Twee glamoureuze olifanten uit de Elephant Parade komen van Hasselt naar Antwerpen voor de 11e editie van de allergrootste discoparty van het land.
Afrojack heeft een remix gemaakt van Michael Jackson's megahit 'Bad' ter ere van het 25-jarig bestaan van Jackson's gelijknamige album. De Nederlandse DJ/producer kreeg een persoonlijk verzoek van de familie van Michael Jackson om 'Bad' nieuw leven in te blazen.
Hardkema gaat Friesland veroveren
zaterdag 15 september 2012
Op 13 oktober 2012 organiseert Hardkema het event Hardkema – The Kickoff. Na twee succesvolle edities van Overclocked is het tijd voor een nieuw evenement in partycentrum de Klok in Harkema.
De nieuwste reguliere underground party van Amsterdam verhuist voor haar tweede editie naar de jongste underground club van Amsterdam. Thrash Base brengt hardtechno, trash electro en heavy drum and bass naar een nieuw level. Voor heavy music lovers een absolute must go.
De hiphoppers van Zwart Licht spelen op vrijdag 21 september in Asteriks. Dit voorjaar verscheen alweer het derde album van de Amsterdamse formatie. De toegang is vijf euro.
Met nog een dikke maand te gaan stevenen we af op een nieuwe editie van Indicator en deze editie zal anders zijn dan jullie gewend zijn. Er was al aangegeven om voor deze editie dikker uit te pakken als ooit te voren en de reden daarvan is de viering van het vijfjarig bestaan van Indicator.
Na een rustgevende zomer keert ST8MENT op zaterdag 13 oktober snoeihard terug voor haar tweede editie in 2012. Niemand minder dan levende legende Zany, met klassiekers als 'Pure' en 'Maximum Force' achter zijn naam, voert samen met Vince, het prominent lid van Shadowlands Terrorists, de keiharde boventoon tijdens deze editie van ST8MENT.
Een volle twee weken geleden vond de negentiende editie plaats van Mysteryland op het voormalige Floriade terrein in Haarlemmermeer, waar 60.000 bezoekers konden genieten van een groot aantal acts verdeeld over veertien podia. De afgelopen twee weken is Mysteryland druk bezig geweest met de algehele nabeleving van het festival en met trots presenteren ze dan ook vandaag de aftermovie van 2012.
Met maar liefst vier platenspelers mixt technolegende Jeff Mills live de soundtrack van de stomme science-fiction klassieker Die Frau im Mond (The Woman in The Moon) van Fritz Lang uit 1929. Met deze unieke samensmelting opent i amtechno het Amsterdam Dance Event in het iconische EYE.
Solar Weekend geeft kunstwerken uit het festivaldecor een nieuw leven op Magneet Festival. Co-creatie en hergebruik staan immers voor beide organisaties hoog in het vaandel. Dat maakten de organisaties Extrema Network en Magneet zojuist gezamenlijk bekend.
Vorige maand kondigde Resist de tweede editie aan van Hollands grootste dubstep rave in het Klokgebouw in Eindhoven op zaterdag 17 november met onder andere Flux Pavilion en Megalodon. Met Trolley Snatcha, Requake en pionier uit de hardcore scene: DJ Promo maakt Resist haar ijzersterke programma compleet!
Op woensdag 19 september is het zover: WTF Prom. Dit is de eerste winnaar van de 'Win je eigen Clubavond in AIR' campagne. WTF Prom kreeg in een spannende wedstrijd, met meer dan 250 deelnemers, de meeste stemmen en won daarmee de publieksprijs: een clubavond t.w.v. €5000.
Met de festivaleditie van Fusion of Dance nog vers in het geheugen, is de organisatie alweer druk bezig met de volgende editie van dit alsmaar groeiende evenement. Op zaterdag 15 december staat namelijk de Indoor editie van Fusion of Dance op de agenda.
Groningen prepare for danger! De aarde zal op zaterdag 3 november namelijk flink gaan trillen met als episch centrum Huize Maas. Na Duitsland, Italië, België en Friesland zal de Neophyte Records Trasher Tour het jaar 2012 gaan afsluiten in de hoofdstad van Noord-Nederland.
Hardwell schrijft een wedstrijd uit onder zijn fans. Zij mogen zelf creatief aan de slag om een akoestische versie te maken van zijn hit single '(Call Me A) Spaceman'. De winnende inzending krijgt bovendien een prominente plek in Hardwells Electric Zoo aftermovie dat afgelopen weekend plaatsvond in New York. Dit zal veel aandacht geven voor de maker van de akoestische versie, op wereldwijd niveau. Hardwell beoordeelt zelf alle inzendingen en kiest de uiteindelijke winnaar.
Trancelicious vs Incognito
zondag 9 september 2012
Evenals alle voorafgaande feesten van Trancelicious, is de samenwerking met De Showboat een groot succes geworden. Net zoals voorheen zal de sfeer opperbest zijn, Trancelicious vs Incognito! Deze 2 magnifieke feesten samen in 1 jasje maakt een explosief, extravagant, soft erotica party tot een grandioos succes!
Tijdens ADE vorige jaar brak hij, samen met andere afgevaardigden van zijn label Lektroluv Records, AIR volledig af. Dus op zaterdag 22 september opent AIR voor wederom haar deuren voor de enige echte groene dokter: Dr. Lektroluv.
Bla Bla's start of the new season
zaterdag 8 september 2012
Het einde van de zomer en het festivalseizoen nadert alweer, maar wees niet getreurd. Na drie maanden festivals en afwezigheid van de reguliere Bla Bla avonden is het weer tijd voor het nieuwe clubseizoen in de Studio 80.
Lokomotiv
donderdag 6 september 2012
Lokomotiv zet op zaterdag 22 september haar party like there's no tomorrow missie voort! Na de knallende eerste editie met onder andere A Guy Called Gerald halen ze wederom kwalitatieve housemuziek met een tijdloos karakter naar Amsterdam.
Poppodium Het Kasteel in Alphen aan den Rijn is failliet. In juni kondigde het podium al aan ernstig in de problemen te komen door een bezuiniging op de gemeentesubsidie. Die is nu fataal geworden.
Na vier succesvolle edities, vindt de allerlaatste Ibiza Expressions van dit jaar plaats tijdens het internationale Amsterdam Dance Event 2012. Voor deze allerlaatste editie zijn speciaal uit Ibiza deejays The Gee & Tommaso Favretto overgevlogen.
Vanavond worden in het Staples Centre in Los Angeles MTV Video Music Awards uitgereikt door een rits aan bekende artiesten. Dit jaar zal anders zijn dan alle eerdere edities....de dance is namelijk ook vertegenwoordigd.
Fuze Outdoor news update
woensdag 5 september 2012
Wanneer bijna alle scholen weer zijn begonnen en iedereen terug is van vakantie, zijn Fuze Outdoor, High Energy Events en DanceVilla Entertainment druk bezig met de laatste voorbereidingen voor een van de laatste festivals van het seizoen: Fuze Outdoor!
'Summer ain't over until Sunset!' of beter gezegd: wie het festivalseizoen goed wil afsluiten, kan er op zaterdag 22 september maar best bij zijn op De Lilse Bergen. Sunset Festival bereidt zich immers voor op een topeditie. Met één van 's werelds populairste dj's van dit moment, de Nederlandse dj Afrojack, heeft Sunset Festival alvast een headliner van formaat te strikken. Maar dat is lang niet alles.
Aftermovie Ultrasonic Festival
maandag 3 september 2012
Op 28 juli kwamen alle ingrediënten voor een geslaagde editie van Ultrasonic Festival samen: Lekker weer, heerlijke muziek en vooral: jullie De organisatie wil langs deze weg dan ook alle bezoekers bedanken voor hun positieve bijdrage aan deze fantastische dag. Ultrasonic ligt al weer even achter ons, maar deze aftermovie hadden jullie nog tegoed...
Re-Action Outdoor
zaterdag 1 september 2012
Danceliefhebbers uit het zuiden van het land kunnen hun borst nat maken: op zaterdag 29 september wordt in Valkenswaard voor de derde keer het dancefestival Re-Action Outdoor georganiseerd.
30 september 2012
Eyes Wide Sins
29 september 2012
Nog één keer superdik los voor de jaarwisseling bij Crystal & Diamonds
28 september 2012
Zondag Irrisme in Little Buddha
Gratis naar Exxellent Halloween
Sander van Doorn gaat los in Escape
27 september 2012
Hell's Basement
Laatste update Innovator
The secret party
26 september 2012
Nieuwe editie van Red Monday in de Matrixx
25 september 2012
Ibiza op de Maas met Michel Cleis
Schema laatste tour Swedish House Mafia bekend
24 september 2012
Tweede editie Beat the DJ van start
Pokke Herrie trailer release
23 september 2012
Darkraver & Nosferatu B-day party
Bonzai bestaat twintig jaar
22 september 2012
This is...not Miami
21 september 2012
HEY! Birthday
ADE krijgt derde pijler: ADE Playground
20 september 2012
#PH12 timetable wijziging
19 september 2012
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Nieuwe clubavond in Effenaar: Zoom
Click & Labyrinth present Marco Carola at the beach
18 september 2012
Timetable en laatste info LEF! Festival 2012
17 september 2012
Midden Nederland heeft eindelijk een uitgaanssensatie
16 september 2012
Hasseltse Elephant Parade olifanten trekken naar discoparty Studio 54 in Antwerpen
15 september 2012
Afrojack maakt remix van Michael Jacksons 'Bad'
Hardkema gaat Friesland veroveren
Thrash Base: verschillende harde stijlen in een vernietigende mix
14 september 2012
Rauwe hiphop van Zwart Licht in Asteriks
Indicator viert vijfjarig jubileum met internationale line-up en een extra dikke show
ST8MENT met Zany & Vince op 13 oktober in de Effenaar
13 september 2012
Mysteryland released 2012 aftermovie en kondigt internationale plannen aan
Jeff Mills mixt live tijdens stomme film in EYE
12 september 2012
Decor Solar Weekend krijgt derde leven op Magneet Festival
11 september 2012
Grootste dubstep rave Resist maakt volledige line-up bekend
Eerste winnaar van 'Win je eigen Clubavond in AIR' op 19 september
15 December Fusion of Dance Indoor Festival
10 september 2012
Laatste editie Neophyte Records Trasher Tour in 2012
9 september 2012
Hardwell daagt fans uit om akoestische versie te maken
Trancelicious vs Incognito
8 september 2012
Dr. Lektroluv op zaterdag 22 september terug in AIR
Bla Bla's start of the new season
6 september 2012
Lokomotiv
Poppodium Het Kasteel in Alphen failliet
Ibiza Expressions loves Amsterdam Dance Event
Dance officieel vertegenwoordigd tijdens MTV Video Music Awards
5 september 2012
Fuze Outdoor news update
Sunset Festival pakt groots uit op de Lilse Bergen
3 september 2012
Aftermovie Ultrasonic Festival
1 september 2012
Re-Action Outdoor