Partyflock
 
­ Nederland

Eerste winnaar van 'Win je eigen Clubavond in AIR' op 19 september
WTF Prom

gepubliceerd door , op
WTF Prom
22 augustus 2012
Op woensdag 19 september is het zover: WTF Prom. Dit is de eerste winnaar van de 'Win je eigen Clubavond in AIR' campagne. WTF Prom kreeg in een spannende wedstrijd, met meer dan 250 deelnemers, de meeste stemmen en won daarmee de publieksprijs: een clubavond t.w.v. €5000. De naam van het concept zegt het al: het thema van de avond is 'American Prom'. AIR zal compleet omgetoverd worden en muziek komt vanuit de tech-house/techno hoek. Grote namen als Kabale und Liebe en Anton Pieëte zullen in de dj-booth van AIR plaats nemen.

Een 'American Prom' zoals je die op tv ziet in elke Amerikaanse jongerenserie. WTF prom gaat dit zo nauwkeurig mogelijk proberen na te bootsen. Punch als welkomstdrankje, in Prom-stijl op de foto met je vrienden of date, een rode loper.

Omdat het feest geheel door AIR en Heineken gefinancierd is kunnen de organisatoren de entreeprijs extreem laat houden; voor 5 euro ben je binnen! Daarmee beleef je niet alleen de ultieme 'prom experience' maar kun je ook genieten van muziek van twee van de grootste Nederlandse artiesten op het gebied van techhouse van dit moment: Kabale und Liebe en Anton Pieëte. Daarnaast draaien Apenstreken, Vandale en Tom Verstappen de zaal warm.

Wil jij als promking of queen naar WTF Prom? Zoek de pagina van dit feest dan op Facebook op en lees hoe jij samen met je vrienden in een limousine naar AIR worden gebracht om daar vervolgens plaats te nemen op jullie troon!