Partyflock
 
­ Nederland

HEY! Birthday

gepubliceerd door , op
HEY! Birthday
20 september 2012
Na een zeer geslaagde dag en set op Boothstock is Michel de Hey op zaterdag 22 september terug achter de draaitafels in Rotterdam. Traditiegetrouw om zijn verjaardag groots te vieren. Dit jaar zeven uur lang Michel achter de draaitafels voor maar 7,- (voorverkoop), en ook 'iets' anders dan de vorige keren. Waar verjaardagen normaal gesproken vooral 'gezellig' zijn doet Michel de Hey het nu een keer anders. Dit jaar dan ook geen slingers, taarten en feestmutsen. In Perron gaat de Hey diep, duister en donker!

Verwacht een nacht vol obscure zondes en duistere zaken; dikke baslijnen en dingen die eigenlijk net iets te ver gaan. Verwacht diep, pikzwart en rauw tot het bittere einde;
'Walk down the right back alley in Sin City, and you can find anything.' In de grote zaal dus een zeven uur durende set van de jarige job zelf. Het is erg lang geleden dat de Hey zo lang achter de draaitafels heeft gestaan in Rotterdam, dit is dus eentje die je niet mag missen!

In zaal 2 de Rotterdamse duo's Steven Pieters & KRY (triphouse), Jeff Moore & Jamie Lie A Kwie aangevuld met Karim Soliman (Give Soul & Toffler's Thursday)! Allen erg getalenteerd en allen hun sporen meer dan verdiend in Rotterdam. Ook in de tweede zaal belooft het een donker en rauw muzikaal spectakel te worden.. 'There's no settling down. It's going to be music for music and sweat for sweat by the gallons. It's the old days. The bad days. The all-or-nothing days. It's back.'

Timetable:
Zaal 1:
00.00 – 07.00 Michel de Hey

Zaal 2:
01.00 – 03.00 Karim Soliman
03.00 – 04.30 Jeff Moore & Jamie Lie A Kwie
04.30 – 06.00 Steven Pieters & KRY

Voorverkoop:
De kaarten kosten in de voorverkoop maar zeven euro en zijn te verkrijgen via de volgende ticketsites koop tickets en koop tickets.