Partyflock
 
­ Nederland

Eyes Wide Sins

gepubliceerd door , op
Eyes Wide Sins 2012 in Bergheim (Duitsland) zal ook dit keer weer een spectaculair mooi, mysterieus en geweldig erotisch feest gaan worden! Het schitterende kasteel, met prachtige spannende ondergrondse Love Lounge in de gewelven kelder, zal het decor zijn voor jouw stoutste weekend ooit! Eyes Wide Sins is hét ultieme LittleSins feest. Het wordt intiemer, geiler en stouter dan welk ander feest. Slechts een beperkt aantal stellen heeft de kans om bij deze physical seduction party aanwezig te zijn.

Naast de altijd spannende dresscode is het hoogtepunt van Eyes Wide Sins toch altijd weer de 'ceremonie'. Het magische kasteel zal omgetoverd worden tot het decor van de film Eyes Wide Shut gevuld met met kaarsen, lounge area's, acts, een love-lounge, diverse music area's en nog veel meer erotische verrassingen!

LittleSins is een evenementenorganisatie en organiseert verschillende sensuele en spannende dancefeesten in Europa. Deze dancefeesten worden georganiseerd voor 21+ stellen, op bijzondere locaties (kastelen, grotten, kerken, boten). LittleSins' feesten zijn voor mensen die onbezonnen willen dansen & feesten, spanning & avontuur zoeken, luxe & sensualiteit willen ervaren in een vertrouwde omgeving. Voor mensen die af en toe niet alleen kunnen, maar ook willen genieten van een kleine zonde.

Speciaal voor de echt stoute stellen die na het fantastisch feest nog niet naar huis willen is er de mogelijkheid om een hotelkamer te boeken. Zet het feestje voort in je eigen hotelkamer! Ga naar LittleSins.

Masker en een zwarte cape met daaronder mooie gekleurde lingerie voor de dames. Let op!: zwarte lingerie voor de dames is niet toegestaan! De heren dragen natuurlijk ook een masker. Onder hun zwarte cape dragen zij een zwarte pantalon of chique underwear met stoere schoenen. Pas om klokslag middernacht, is het toegestaan om je masker af te doen en elkaar nog intiemer te leren kennen voor de rest van de nacht! Er zal uiterst streng op de dresscode worden toegezien! Iedereen, inclusief crew, acts en DJ's, zullen bijdragen aan een speciale mysterieuze sfeer van deze Eyes Wide Sins 'gathering'.

Tickets bestel je bij: koop tickets