Partyflock
 
­ Nederland

Fuze Outdoor news update

gepubliceerd door , op
Wanneer bijna alle scholen weer zijn begonnen en iedereen terug is van vakantie, zijn Fuze Outdoor, High Energy Events en DanceVilla Entertainment druk bezig met de laatste voorbereidingen voor een van de laatste festivals van het seizoen: Fuze Outdoor! Met een unieke locatie in het midden van het land en een super dikke line-up zal Fuze Outdoor dit jaar haar vijfjarig jubileum groots vieren!

Als VIP naar Fuze Outdoor?
Luister in week 37 van maandag t/m donderdag naar Radio538 en maak kans op een grandioos VIP-pakket voor twee personen voor Fuze Outdoor!

Hardstyle Area
In het stadspark van Veenendaal was het de bedoeling om dit jaar een groot Hardstyle Open-Air area te creëren, echter heeft de gemeente hier een stokje voor gestoken. De gemeente heeft op het laatste moment aan de bel getrokken omdat ze een minder goed gevoel hadden met een outdoor podium vanwege eventuele geluidsOverlast en wil alleen de vergunning verstrekken als de Hardstyle area in een tent plaatsvindt. Deze tent is echter zo groot, dat het geplande grote outdoor podium 1-op-1 in deze tent geplaatst kan worden. Met artiesten als Alpha², B-Front, Noisecontrollers en Frequencerz wordt deze area in het stadspark gedeeltelijk omgetoverd tot een 'Megabase Dome'.

E-Force
Ran-D
Noisecontrollers
Alpha²
B-Front
Proto Bytez
Global Soundz
Frequencerz
Endymion
Hosted by MC Renegade

Interview Noisecontrollers
Speciaal voor Fuze Outdoor heeft de organisatie, in samenwerking met partysite Betribes een leuk interview weten te regelen met Noisecontrollers. Benieuwd naar het interview? Lees hem hier!

House Area
Met de strand editie van 2 september in Bloemendaal kijkt DanceVilla Entertainment met veel plezier naar de aankomende editie van Fuze Outdoor, waar At My House ook vertegenwoordigd is. Met internationale artiesten als Sidney Samson, Billy the Kit, Randy Katana en Shermanology zal ook deze area compleet los gaan.

Sidney Samson
Shermanology
Jean
Billy the Kit
Ruben Vitalis
Tony Cha Cha
Quintin
Randy Katana
Spinmeister
Digital Skills
Robbinyo
Hosted by MC Boogshe

Tickets
Tickets zijn verkrijgbaar voor slechts €29,50 ex. Fee op www.fuze-outdoor.nl, www.highenergyevents.nl, of via koop tickets, bij een van de 400 Primera Stores bij jou in de buurt. Ook via de Facebook van Fuze Outdoor zijn de tickets eenvoudig te bestellen! Aarzel dus niet en koop vandaag nog jouw ticket!

Busvervoer
Vanuit heel Nederland rijden bussen naar Fuze Outdoor, check voor meer info www.eventtravel.nl. Staat jouw opstapplaats er niet bij, dan kun je deze speciaal aanvragen. Speciaal voor de vaste aanhang van Megabase vanuit Zwolle en omgeving, bied High Energy Events zijn trouwe aanhang de mogelijkheid om gratis met de bus van uit Zwolle naar Fuze outdoor te gaan. Voor de overige opstapplaatsen wordt er een korting gegeven van 50% op de bus reis. Deze actie is alleen geldig via Event Travel en geld alleen voor combi tickets.

Blijf op de hoogte over Fuze Outdoor via de website en social media kanalen: www.fuze-outdoor.nl, Facebook, Twitter.

10 opmerkingen

 
Owee als 't nu ineens 25 graden gaat worden!!
We gaan beuken! Ik heb er zin in! :bounce:
jezus wordt weer eens zweten dus -.- zolang het maar geen 35 grade wordt als decibel dat was teerg in een tent ... wordt een topfeest!
bamm vind een tent eigelijk wel gezeliger en al is het 25+ grade boeit me wijnig verot ga ik toch wel:p
met 25 graden is het nog wel uit te houden in zo'n tent, was op free festival ook wel te doen, jammer dat het alsnog geen open air is, maar zal me dag niet laten verpesten door zoiets. Heb er zin in!! :D
Open Air is op die locatie ook gewoon echt niet te doen met die woonwijk er pal achter :lol:
Uitspraak van Sjaakhans op donderdag 6 september 2012 om 07:47:
Open Air is op die locatie ook gewoon echt niet te doen met die woonwijk er pal achter


Zullen wel weer van die ouderen zijn die zitten te zaniken, ik zie eerlijk gezegd het probleem niet, het is op een zaterdag, begint 's middags 12 uur en 's avonds 12 uur is het klaar, maarja, het is nou eenmaal zo en als ik de weersvoorspellingen zie mogen we nog wel blij zijn met een tent :P
Uitspraak van DJ Hyperactive op vrijdag 7 september 2012 om 03:24:
Zullen wel weer van die ouderen zijn die zitten te zaniken, ik zie eerlijk gezegd het probleem niet, het is op een zaterdag, begint 's middags 12 uur en 's avonds 12 uur is het klaar


En het is Veenendaal... Dat is het probleem :(
laatste aanpassing
 
Uitspraak van Kraakpiep op vrijdag 7 september 2012 om 08:37:
En het is Veenendaal... Dat is het probleem


:lol: