Partyflock
 
­ Nederland

Sander van Doorn gaat los in Escape

gepubliceerd door , op
Sander van Doorn
27 september 2012
Sander van Doorn heeft inmiddels een solide plek in de top van de EDM veroverd. Opgeklommen als gezicht van een nieuwe dj-generatie, zes jaar geleden, naar één van de meest leidende acts ter wereld. Zo heeft de Eindhovenaar al twee succesvolle albums op zak, evenals talloze clubhits en optredens op de populairste feesten in de internationale scene -zijn altijd hoge positie op de DJ Mag Top 100 poll is niet voor niets. Van Doorn zal zijn reputatie daarom onderstrepen op het aankomende ADE; met een veelbelovende show in één van Amsterdams grootste clubs brengt hij een dj-performance overtreffende trap!

Met Sander van Doorn @ Escape brengt onze dance-grootheid op woensdag 17 oktober een spetterend vervolg op zijn jarenlange uitverkochte clubavonden. Hier presenteerde hij steevast de nieuwste muziek op en rond zijn label Doorn Records, excursies makend langs de meest uiteenlopende stijlen, van house tot techno, altijd een frisse blik werpend op de hedendaagse EDM.

Dit jaar heeft hij wederom een mooi verhaal te vertellen. Nadat hij eerder al de bovenste laag van de globale EDM bereikte, perfectioneerde Sander van Doorn vorig jaar zijn reputatie met zijn groots ontvangen tweede album Eleve11. De wereld was vervolgens te klein; reeds populair in zowel Europa als de ontluikende Amerikaanse scene vermenigvuldigden de gigs zich, ondertussen bleven Van Doorn's singles en remixen scoren bij een wereldwijd publiek. In 2012 bleef de boel gaan als een wervelwind, tegenwoordig zijn Sander van Doorn gigs overal een hoogtepunt, uiteraard culminerend tot iets speciaals wanneer hij een thuiswedstrijd speelt.

Op het Amsterdam Dance Event gaat het gebeuren: Sander van Doorn @ Escape. Niet toevallig in één van Amsterdams grootste clubs en bovendien een plek waar dance een belangrijke historie heeft. Dit is simpelweg dé plek bij uitstek voor deze Nederlandse dj-grootheid om een clubshow van dit formaat te vertonen.

Van Doorn's event gaat gepaard met een optreden van Julian Jordan, dé dj van het moment die in het spoor van de headliner deze avond ook al verschillende clubhits heeft afgeleverd. Zowel Sander van Doorn, Pete Tong, Tiësto en David Guetta draaien inmiddels de tracks van deze jongeling uit Apeldoorn. Met dikke releases op Doorn Records is Julian Jordan ondertussen dé opkomende naam in de internationale EDM-scene.
Ook Firebeatz komt eraan, een Nederlands duo dat nu al jaren muziek maakt, maar vorig jaar pas echt op de voorgrond trad met een paar opwindende singles en remixen voor onder andere Snoop Dogg, Pitbull en Timbaland. Dit jaar werden nieuwe stappen gezet met signings op 's werelds grootste dancelabel Spinnin' Records. Langzaam verovert Firebeatz steeds grotere podia, om op ADE 2012 de hele EDM-scene hun geluid te laten horen -verwacht een paar uitzinnige sets op Sander van Doorn @ Escape!

5 opmerkingen

Het feest moet nog komen, hoe weet je dan of hij losgaat? Misschien vind hij het wel een kutfeest.
Uitspraak van StrandJutter op vrijdag 28 september 2012 om 00:05:
kutfeest.


Als jij thuis blijft maken we de kans in ieder geval iets kleiner.

Mooi concept!
 
flikkers waarom noemt iedereen het ineens EDM alleen maar omdat de amerikanen dat gebruiken.
Uitspraak van verwijderd op zaterdag 29 september 2012 om 19:14:
flikkers waarom noemt iedereen het ineens EDM alleen maar omdat de amerikanen dat gebruiken


Sinds eurodance gezien wordt als progressive house. :lol:
Tja, hij had vorig jaar ook beloofd los te gaan met ADE...