Partyflock
 
­ Nederland

Midden Nederland heeft eindelijk een uitgaanssensatie
Early birds voor WOW indoor Festival uitverkocht

gepubliceerd door , op
WOW Indoor Festival
5 september 2012
FeestWOW Indoor Festival · Grand Opening of The Central Dome
Datumzaterdag 20 oktober 2012
LocatieThe Central Dome


Er gaat iets unieks gebeuren in Nederland. In de regio Amersfoort wordt op 20 oktober een exclusieve uitgaanslocatie geopend. Een uitgaanssensatie waar de hele regio al jaar in jaar uit op heeft zitten te wachten. Eindelijk is het zo ver, het WOW indoor festival zal het startschot betekenen van een spectaculaire evenementenlocatie in het midden van Nederland, The Central Dome!



The Central Dome moet een gat opvullen in de regio. Amsterdam kent de Heineken Music Hall, de Ziggodome en de Arena. Arnhem heeft het GelreDome. Nu krijgt Amersfoort/Nijkerk zijn eigen Dome. The Central Dome moet een begrip worden in de regio van Zwolle tot Amersfoort. En hoe kun je zo'n openingsavond nu beter vorm geven dan met een moddervette cross-over tussen de hedendaagse hardstyle en house, gebracht door de beste internationale namen? Zaterdag 20 oktober beleeft The Central Dome in hartje Nederland haar Grand Opening, verspreid over maar liefst vier area's met elk een unieke eigen stijl.

Je bent toch echt van het stevigere werk? Dan is Area 1, The Capital of hardstyle the place to be! The Central Dome heeft haar best gedaan om een enorm vette line-up neer te zetten met een aantal van s 'werelds beste hardstyle artiesten. Laat je meenemen op een pittige hardstyle reis door geweldenaars als o.a. Wildstylez, Code Black, Bassmodulators, Alpha², The Prophet en Mc Da Syndrome.

Je kunt stiekem nog geen afscheid nemen van de zomer en houdt het daarom maar wat graag bij de zwoele sounds van onder andere Vato Gonzalez en Kenneth G.? Check dan vooral Area 2, The House of House! Deze wereldartiesten worden ondersteund door een heel arsenaal aan getalenteerde house artiesten die je compleet uit je dak zullen gaan. Infiltrerende house-beatz, sexy danseressen, één fantastische vibe non stop!



Kan je maar geen genoeg krijgen van deephouse en classic house? Area 3, Heartbeatz gaat verder waar area 2 is gebleven met namen als Twinny, Bird, Bas van Hees en vele anderen. Verwacht het beste van het beste in deze area! In area 4 is het simpelweg gewoon gezelligheid troef. Lekkere partyhouse en een food & lounge area waar je met een goed gevulde maag even lekker tot rust komt van het WOW indoor Festival geweld.

Goed het overall plan is duidelijk. Je mag een avond verwachten met spektakel, show, entertainment, top dj's, vette lasers, CO2 guns en meer. Het WOW indoor Festival staat voor een optimale beleving, alleen het beste uit de house en hardstyle scene, en dit alles in één van de mooiste mega locaties van Nederland. Tijd om een kijkje te nemen bij DE uitgaanssensatie waar de regio Amersfoort al jaar in jaar uit op heeft zitten te wachten, The Central Dome!



Om jullie nog even een duidelijk te maken dat je dit feest absoluut niet mag missen, hieronder de complete line-up van deze spectaculaire opening!

Area 1: The Capital of Hardstyle
Wildstylez (Scantraxx)
Alpha² (A² Records)
The Prophet (Scantraxx)
Code Black (Fusion)
Bass Modulators (Scantraxx)
Nawi (Resident Obbes)
Bird (Resident Takens)
Hosted by MC Da Syndrome
Visuals by DinkyToys
Lichts by Mister Impossible
Dancers by A-Dance

Area 2: House of house
Vato Gonzalez & MC Tjen (Dirty House)
Kenneth G. (Big Boss)
Daniel June
Twinnie (Takens)
Bas van Hees (Intentionz)
Hosted by MC Iceman (Dirty House)
Lichts by Leandro
Johnny Deekay (Intentionz)
Moreno (Starlight)
Dancers by A-Dance

Area 3: Heartbeatz
Twinnie
Bird
Bas van Hees
Johnny Deekay
Moreno

Area 4: PartyHouse & Food & Lounge Area
PartyDj
Dames kapsalon (gratis!)
Snacks & broodjes



Kaarten voor de Grand Opening op 20 oktober zijn verkrijgbaar via alle Primaire winkels in Nederland, via www.thecentraldome.nl, koop tickets of op de Facebook pagina > Tickets!

5 opmerkingen

Werkzaam bij V.C.N.
Artiest {SHOWLIST artist 41643, 10552}
Ziet er veel belovend uit...
Keertje langs gaan!
ziet r goed uit
Om alle verwarring op te lossen heb ik even de gemeente Nijkerk gebeld en navraag gedaan over de sluitingstijd. 3.00 moeten alle zalen leeg zijn! Mocht je nog twijfels hebben bel de gemeente Nijkerk!