Partyflock
 
­ Nederland

Zondag Irrisme in Little Buddha

gepubliceerd door , op
Irrisme
21 september 2012
FeestIrrisme · The Grand Opening
Datumzondag 7 oktober 2012
WinactieIrrisme actiegesloten
LocatieLittle Buddha
Al een beetje bijgekomen van de zomervakantie en alle festivals? En al weer klaar voor een, door Irrisme mogelijk gemaakt, luxueus 2012? Op 7 oktober keert Irrisme terug na een afwezigheid van maar liefst drie jaar! Irrisme zal die avond in het teken staan van exclusiviteit, elegantie, klasse en high fashion people.

Om de avond een vroege boost te geven, worden de eerste honderd gasten met een bruisend glas Moët & Chandon champagne verrast. Little Buddha zal deze avond worden omgetoverd tot een glamoureuze nachtclub. Voor deze feestelijke opening op 7 oktober staan de volgende dj's op het lijstje: Michael Mendoza, Brian Chundro & Santos, E-Sonic, Le Blas, Kid D en Juvanice op vocalen van Rich MC! Voor houseliefhebbers die van klasse houden is dit dus de ideale zondagavond. Modellen & artiesten, bekende Nederlanders en de high society allemaal op één feest!

VIP Irrisme
Ben jij een Very Important Person en wil jij 7 oktober nog exclusiever beleven? Wil jij genieten van een geweldig uitzicht vanaf de bovenverdieping op de begane grond, waar je uitkijkt op het publiek en de dj's? Wil jij in het zicht zitten maar toch afgesloten van het gewone publiek? Of wil jij een plekje voor jou en je vrienden op een wat rustigere plek? Ben jij op zoek naar nog meer luxe en exclusiviteit? Reserveer dan nu een tafel en laat je op 7 oktober verwennen.
VIP toegang voor 'Irrisme' houdt in:
  • Entree voor 10 personen
  • 1 fles sterke drank
  • 10x frisdrank

Dit allemaal voor slechts €250! Bij interesse voor een VIP tafel neem dan contact op met 06 – 48911563

Can you resist the irresistible? Do you want to feel like a royalty? Ervaar dan zelf de officiële heropening van Irrisme op 7 oktober in Little Buddha (Amsterdam, Leidseplein).