Partyflock
 
Nieuws · november 2011
­ Nederland
Ze lusten je rauw, Titan, Ran-D, Unique, Dweazle, Noisecult, Jor-D, Rapid Rodge, Scott Marten en Mc UB. Deze mannen gaan er keihard tegenaan om zondag 18 december een moddervette Sunday Raw neer te zetten. Geen bullshit, geen tierelantijnen, zelfs geen entreeprijs! Gewoon gratis met zijn allen naar binnen en raggen maar! Je weet het toch, voor de echt harde shit moet je in Culemborg zijn. En zelfs op zondag kan het dak er makkelijk vanaf, dat heeft de vorige aflevering duidelijk gemerkt!
Na de knallende editie van Masters of Hardcore in de Lotto Arena in Antwerpen maken hardcore fans zich op voor Masters of Hardcore – 'The Vortex of Vengeance', 24 maart 2012 in de Brabanthallen te Den Bosch. De voorbereidingen zijn al in volle gang en de organisatie kan vast verklappen dat het de grootste editie ooit zal worden. Met zes in plaats van vier zalen, nóg meer artiesten, een superdikke productie en meer dan 20.000 hardcore freaks uit alle hoeken van deze aardkloot.
We Like Techno
dinsdag 29 november 2011
Donderdag 1 december 2011 gaat in de boeken als de officiële kick-off van We Like Techno. Hiermee wordt direct het startsein gegeven voor een gruwelijk gezellige feestmaand. We Like Techno heeft grootse plannen, maar alvorens uit de school te klappen wordt dit heuglijke feit eerst op intieme wijze ingeluid.
Fucking Bastards goes erotic
maandag 28 november 2011
Het begin van 2012 zal een spannend jaar inluiden en Fucking Bastards maakt het nog net even spannender en goes erotic! Erotic op hardcore? De reacties zijn niet van lucht! Hoe gaan ze dat doen dan! Hardcore porno op de LED screens? Extra penetrerende laserbeams? Je fantasie schiet alle kanten op met deze extra wreed stampende Fucking Bastards. En teleurgesteld zul je niet worden. Je weet: Fucking Bastards in Crystal Venue is gewoon gruwelijk. Geen wonder dat nu al bijna 1000 mensen willen komen!
Harde pepernoten in Takens
maandag 28 november 2011
Groot was je waarschijnlijk je verdriet toen je een jaartje of 8 was en een klasgenootje je vertelde dat Sinterklaas eigenlijk maar een fabeltje was. Have we got news for you! Sinterklaas bestaat nog wel degelijk en zal de Night of the dj's editie van 3 december aandoen.
De zonnige mooie herinneringen aan Riverdance festival 2011 zitten waarschijnlijk nog vers in het geheugen. Maar? de voorbereidingen voor Riverdance 2012 zijn inmiddels gestart.
Rebels on Rampage
vrijdag 25 november 2011
De kalender van 2011 loopt bijna ten einde, tijd om alvast een mooie invulling te maken voor het begin van 2012! Club Onz te Ijsselstein bied voor de hardere scene een hele mooie kickoff met het concept "Rebels on Rampage".
Na de knaller van 12 november kun je al weer toeleven naar de volgende Hardclassics die plaats zal vinden op 18 februari 2012. Activator, Zany, Luna, The Darkraver, Bass-D, Isaac en vele andere helden zullen deze nacht de revue weer gaan passeren.
Nachttheater Sugar Factory presenteert met trots een nieuw eigen event: Cabaret Factory. Een avond vol stand-up comedy en cabaret, verzorgd door internationaal toptalent. Op donderdag 24 november is de kick-off van deze gloednieuwe maandelijkse avond, die wordt gehost door de bekende comedian Greg Shapiro. Bezoekers van Cabaret Factory zijn van harte uitgenodigd om te blijven dansen op de warme house sounds van The Salvador Brothers.
Nu de dagen korter en kouder worden is er gelukkig óók nog een lichtpuntje: de nachten worden langer. In plaats van een winterslaap.head straight to the dancefloor voor het jaarlijkse Hed Kandi Winterball. In Retro chique hotspot Millers bestijgt op 17 december de Hed Kandi snow Queen weer haar beruchte troon en het belooft een warm spektakel te worden met de sizzling sound van de Hed Kandi residents.
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 23 november 2011
Deze week in de KNIP staat Megalodon || Opperstamper in de spotlight, zijn er weer 3 heerlijke oude doos nummers met volgens ons toch wel aardig vergeten nummers, geeft het Trimbos antwoord op de vraag: Wat kan je het beste doen als iemand te hard gaat, worden de sinterklaas en de kerstman ook niet overgeslagen en natuurlijk nog veel meer...
Thunderdome · Toxic Hotel · Drokz
woensdag 23 november 2011
Na talloze hotelbezoekjes van vooraanstaande hardcore artiesten, liep onlangs de laatste gast het Toxic Hotel binnen. Zaterdag 17 december zal hij in geheel eigen stijl de hardste noten kraken tijdens Thunderdome in de Jaarbeurs van Utrecht. Nu weet iedereen dat deze terror-ambassadeur niet snel ergens voor terugdeinst of angst voor kent, maar bellboy Ruffian joeg zelfs Drokz de stuipen op het lijf.
WiSH Outdoor 2012 decemberactie
dinsdag 22 november 2011
Met een volledig uitverkochte, spectaculaire en vooral sfeervolle jubileum editie, heeft WiSH Outdoor afgelopen jaar de harten van vele festivalbezoekers gestolen, en is van plan om die voorlopig niet meer terug te geven. Op 30 juni en 1 juli 2012 wordt de lat decoratief wéér wat hoger gelegd en belooft WiSH Outdoor eens te meer een van de hoogtepunten te worden van het zomerse festivalseizoen. Over o.a. de exclusieve early-bird decemberactie, die donderdag 1 december aanstaande van start zal gaan, vind je hieronder meer informatie.
Army of Hardcore
maandag 21 november 2011
Kerstmis wordt in Duitsland ieder jaar zeer groots gevierd. De grootste kerstmarkten kun je er vinden, de meest uitgebreide straatversieringen en de grootste kerstbomen vind je bij onze oosterburen. Confusion Events reist jaarlijks af naar Duitsland om het kerstfeest net zo uitbundig mee te vieren.
Club Night Strand West
zondag 20 november 2011
Strand West in Amsterdam heeft nieuwe eigenaren en gaat op zaterdag 26 november aanstaande uitpakken met haar tweede Club Night. Na de succesvolle en zeer gezellige eerste Club Night, met Daniel Sanchez en Olivier Weiter, staat nu een andere internationale naam van Hollandse bodem in de schijnwerpers.
GirlsLoveDJs
zaterdag 19 november 2011
Ja het is waar! Girls Love DJs organiseert in samenwerking met Vriendjespolitiek (Philip Young) en Klapstuk! Het Oud en Nieuw feest van 2011/2012. Deze moeder der fuiven vindt plaats in het mooiste gebouw van de Amsterdamse binnenstad: De Stadsschouwburg (foyers), Stanislavski & Cox. Dus!
In het verleden heeft Prestige een onvergetelijke indoor festival gegeven in Lexion, Zaandam. Mede door dit grote succes is de organisator van Prestige nu eigenaar van Lexion geworden, en zal elke editie van Prestige in de toekomst in Lexion gehouden worden.
Clown Bassie maakt dancealbum
vrijdag 18 november 2011
Bassie werkt aan een album met dancenummers. De 79-jarige clown steekt enkele liedjes uit de tv-serie over hem en zijn vriend Adriaan in een modern jasje. Bassie heeft al een nummer onder handen genomen en als proef laten horen in discotheken. "Dat sloeg in als een bom", zegt de clown vrijdag in het AD. Volgens hem ging het volwassen publiek 'volledig uit zijn dak'.
Dirty Dutch Blackout
donderdag 17 november 2011
Op 17 december 2011 dient de Amsterdamse RAI voor de vierde keer op rij als platform voor het jaarlijkse Dirty Dutch spektakel. Na drie uitverkochte edities, zal deze vierde editie nog magischer zijn. Bereid je voor op een reeks van gerespecteerde en verrassende (inter)nationale artiesten, muziekstijlen als house-techno, pop-elektro en alles daar tussenin, verdeeld over drie verschillende zalen. Allemaal in de befaamde Dirty Dutch 'mash-up'.
Hét creatieve crossoverfestival Solar Weekend lanceert een speciale voorverkoop met een selectie kaarten komende week. De eerste vakantiekaarten (incl. camping, pre- en afterparty) gaan in de voorverkoop op zaterdag 26 november om 12:03 uur precies. De vroege kopers die nu al een vakantieticket weten te bemachtigen, krijgen er een exclusieve Solar 2011-dvd bij voor de feestdagen. Dat maakte organisator Extrema Network vandaag bekend. Solar Weekend is al twee jaar achter elkaar uitverkocht.
Het is weer woensdag, en dat betekent dat opnieuw een hardcore artiest het Toxic Hotel betrad. Zaterdag 17 december zal het pand zich openstellen voor de hardcore scene tijdens Thunderdome – Toxic Hotel. Naast Neophyte Records-artiesten Neophyte & Tha Playah, zal ook het aanstormende talent van de stal terugkeren naar de Jaarbeurs van Utrecht. Blijkbaar had hij niet van zijn collega's begrepen dat je nooit iets op de kamer moet laten bezorgen door bellboy Ruffian.
Hoe hard zullen ze gaan, het gelegenheidsduo Miss Djax en Mike Drama, wanneer ze de Double Dutch area op Time Warp afsluiten? Beide dj's hebben ervaring met het opblazen van dansvloeren met energieke, gejaagde techno, op zaterdag 10 december gaan beiden elkaar tot hogere geluidsclimaxen pushen tijdens een unieke back2back-set op Time Warp. Oftewel, hoe het dak van de Brabanthallen die nacht eens even stevig wordt getest..
Monumental Productions presenteert wederom het Oud en Nieuw feest van Amsterdam
Als je aan 1 januari denkt, dan denk je aan Booming Sexy New Year. Jouw feest om het nieuwe jaar goed te beginnen. Nog voor binnenkomst begint je nieuwe jaar al lekker, de oliebollenkraam trakteert je op verse oliebollen en appelflappen. De kerstman buiten speelt nog een liedje en eenmaal binnen knalt het vuurwerk om je oren. Het feest kan beginnen.
Let's get ready to Shock your Senses. Na een eerdere uitverkochte editie van Hardstyle Scene en Total Blackout, gaat Prosperity productions verder met een nieuw concept. Een beruchte dj gaat de battle aan tegen verschillende (inter)nationale dj's. Je kunt een gevecht verwachten waarin om nationale en internationale titels wordt gestreden.
Partyflock bestaat tien jaar!
maandag 14 november 2011
Wanneer in november we nu eigenlijk echt online gingen voor de buitenwereld weten we niet 100% zeker. Eigenlijk hebben we dus een maandje feest! Maar vandaag vieren we het met jullie! Hallo? Is daar iemand? was het eerste topic en het eerste, echt interactieve onderdeel op Partyflock. En nu zijn we alweer een decennium verder! Wie had dat kunnen denken?! Wij niet in elk geval!

En wie jarig is trakteert..........
Bassrulers 19 november in Zalinaz
maandag 14 november 2011
Zaterdag 19 november maakt Zalinaz zich op voor de najaarseditie van Bassrulers. Etten-Leur mag zich wederom voorbereiden op een enerverende avond met schurende synths en krachtige beats. Bassrulers is inmiddels een waar begrip geworden in het zuiden van het land. In dit bericht alle info die je nodig hebt om deze avond door te komen!
It's time to move those bodies
zondag 13 november 2011
Eén van de bekendste en meeste besproken party's in Gent: Move! is terug! Op zaterdag 3 december 2011 is het tijd voor een speciale editie van Move! in Culture Club te Gent
Villa Underground. De avond van organisatie Johnny On The Run waarin zij samen met Club Poema RAW de Utrechtse underground sound een platform geeft. Hun nauwe banden met de organisatie 'Boze Buren' versterkt dit gevoel en trekt daarmee de lijn door naar de dj's en hun publiek, waardoor er een hechte band ontstaat die de sfeer in de Poema RAW alleen maar ten goede komt.
Op Tweede Kerstdag – maandag 26 december – is het weer tijd om de kerst in stijl af te sluiten in Central Studios met de Super Sunday X-Mas Bash. Al jaren is deze kerstspecial uitverkocht en dat is niet voor niets. Grote namen uit de house scene, vette visuals en de prachtige aankleding brengen je in hogere sferen. Met trots presenteert Super Sunday alvast haar kerstcadeau..
Junction in Sugar Factory
donderdag 10 november 2011
Zaterdag 26 november is het dan eindelijk weer tijd voor een portie kwaliteitstechno in Amsterdam's eigen Sugar Factory. Met Junction, een gloednieuw concept, zal iedere laatste Zaterdag van de maand de nieuwe, opwindende techno-garde van nu een vaste residentie geboden worden. Met veel ruimte voor jong talent, oog voor het visuele en interessante boekingen.
Mental Theo in Crystal Venue
donderdag 10 november 2011
Na twee ouderwets gezellige edities van Club classics staat aankomende maand weer de nieuwe editie van dit spektakel op de agenda. Op zaterdag 3 december gaan alle remmen weer los in de Crystal Venue te Culemborg. Deze editie is gebombardeerd tot "The 90's Edition" met als Special guest: Mental Theo!
Silent Disco Club
woensdag 9 november 2011
Met alweer de 7de editie van de Silent Disco Club in Club 8, is het inmiddels een waar fenomeen in het Amsterdamse uitgaansleven geworden. Dj's die tegelijk via twee kanalen draaien en het publiek dat hard danst en al meezingend de dj's goedkeuring van het gedraaide plaatje geven. Toch weet deze editie weer te verassen. Voor het eerst treedt een band 'silent' op tijdens een club avond. En niemand minder dan klezmerband Di Gojim.
Hard Bass 2012
woensdag 9 november 2011
b2s presenteert op zaterdag 11 februari de 2012 editie van 'Hard Bass' in het GelreDome Arnhem.
Happy Hardcore in 013 Tilburg
woensdag 9 november 2011
Zaterdag 10 maart 2012 staat 013 in het teken van de vrolijkste hardcore tunes uit de jaren negentig. Het succesvolle concept Happy Hardcore, zal na Nijmegen nu Tilburg compleet op zijn kop gaan zetten. 'Wonderful Days', 'Luv U More', 'Can't Stop Raving', iedereen kent ze en we kunnen er geen genoeg van krijgen.
Ferry Corsten, Marianne Weber, Van Dik Hout, Ernst Jansz, Racoon, Claudia de Breij en De Jeugd van Tegenwoordig zijn genomineerd voor een Buma Gouden Harp. De Buma Gouden Harpen zullen volgend jaar mei worden uitgereikt tijdens de live tv-uitzending van het Buma Harpen Gala dat daarmee haar 50-jarig jubileum viert. Hiermee is het één van de oudste muziekevenementen van Nederland.
In navolging van het geweldsincident afgelopen zaterdag in de Maassilo Rotterdam, heeft Burgemeester Aboutaleb besloten deze locatie voor de komende twee weken te sluiten. Dit houdt in dat het evenement 'Mainiax' dat op zaterdag 19 november plaats zou vinden geen doorgang zal hebben.
Het duurt nog maar iets meer dan een maandje en dan staat het grootse Booming Winter Season feest alweer voor de deur op zaterdag 10 december. Als het buiten dan, waarschijnlijk, steeds kouder wordt gaat binnen de temperatuur omhoog en maakt Crystal Venue zich op voor de barre winter. Jij kan er al bij zijn voor een heel schappelijk prijsje en dat is nog niet alles, want Booming Winter Season heeft nog meer leuke en lekkere verrassingen voor je in petto!
Sessions invites Melon
zaterdag 5 november 2011
Op vrijdag 18 november 2011 is het zover: Sessions invites Melon! Voor deze editie strijkt Sessions neer in Prachtig Rotterdam. In deze verborgen parel aan de voet van de Erasmusbrug, wordt een adembenemend uitzicht geboden over de Maas en nachtelijk Rotterdam. Het kleinschalige en exclusieve karakter van Prachtig, dragen bij aan het gevoel dat Sessions wil overdragen. Feesten voor en door liefhebbers, waar kwaliteit in muziek de boventoon voert.
Golden
vrijdag 4 november 2011
Op vrijdag 4 november staat de Escape Club weer volledig in het teken van Golden! Dit zeer succesvolle concept heeft in 2011 laten zien waarom het een echt 'exclusive nightlife' event is. Met een altijd uitverkochte VIP Area, de grootste DJ/ producers en oogstrelend entertainment is Golden inmiddels een belangrijk begrip in het nachtleven van Nederland geworden.
Op 3 februari 2012 wordt de eerste voorronde van de contest 'Beste dj Van Nederland' gehouden. Één van de voorwaarden om aan de wedstrijd mee te mogen doen is, dat de deelnemende dj minimaal de achttienjarige leeftijd moet hebben bereikt. Kandidaat Gerrit Looy voldoet zeker aan die voorwaarde. De dj uit Amsterdam is al 77 jaar en staat bekend als de oudste dj van Nederland.
House in Motion VIP's uitverkocht
vrijdag 4 november 2011
De VIP is al uitverkocht, de normale kaarten gaan als een trein over de toonbank, de dakdekkers zijn besteld en de catering draait overuren om de voorraad op peil te houden zaterdag 12 november. House in Motion gaat nu al zeker weten de bom worden! De aller dikste housetunes met de heetste dj's van het moment samen met jullie in Crystal Venue. Dat gaat het helemaal worden! Lees alles over dit superfeest en een kleine verandering in de line-up.
Damnations
donderdag 3 november 2011
Vrijdag 11 november staat nu even niet alleen in het teken van snoep en lampionnen. Verschillende bronnen beweren dat deze datum niets dan slechts met zich mee zal brengen, of zelfs het einde van de wereld. Laat Damnations dan nog een perfecte gelegenheid zijn om er een extra hard feest van te maken.
Het werd in de wandelgangen van de Nederlandse dance scene al voorzichtig gefluisterd. De kans dat de tweede editie van Metropolitan volledig in het teken van The Future Sound of Egypt zou komen te staan zou aanwezig zijn. Direct kwamen er reacties uit meerdere Europese landen. Of de geruchten gegrond waren. PT Events, organisator van Metropolitan kon destijds nog niets bevestigen, maar inmiddels is het nieuws door heel Europa verspreid. The Future Sound of Egypt komt op zaterdag 19 november 2011 van 22u tot 6u naar Metropolitan in de Crystal Venue!
Het gloednieuwe festival Extrema Outdoor Belgium in Houthalen-Helchteren, sleept dit jaar meteen meerdere awardnominaties in de wacht. De eerste editie van het festival vond plaats op 13 augustus 2011 en werd genomineerd voor twee Red Bull Elektropedia Awards. Daarnaast kreeg het festival ook nog eens twee nominaties voor de European Festival Awards.
Op kerstavond naar de kerk, een vervroegd kerstdiner of met een rustig avondje je welverdiende kerstvakantie inzetten? Dat kan. Of niet natuurlijk! Na het grandioos succes van vorig jaar is Equalized – The X-Mas Edition weer terug op 1e kerstdag. Zondag 25 december in Discotheek Stuivezand te Zundert is het tijd voor wederom een speciale X-Mas edition van Equalized!
Na een succesvolle samenwerking tussen Djax it Up en Rockit op Free Your Mind Festival 2011 hebben deze twee giganten besloten opnieuw de krachten te bundelen. Voor de editie van 2012 is Miss Djax weer uitgenodigd om een eigen Djax it Up stage te hosten op Free Your Mind Festival 2012. Maar daar blijft het niet bij.
Vrijdag 4 november is het weer tijd voor een nieuwe editie van Midnight Freaks! De Midnight Freaks hebben Edu Imbernon, inmiddels kind aan huis in AIR, en landgenoot en vriend UNER uitgenodigd om naast resident Ferro en Freddy Spool AIR1 te voorzien van de nodige beats. AIR2 wordt door Tim & Ties en vrienden gehost.
Get Focused
woensdag 2 november 2011
Doordat zowel de organisatie als de hardstyle scene afgelopen jaren grote veranderingen hebben meegemaakt, is er besloten om dit jaar geen Quake Dance neer te zetten. De beleving die Quake Dance heette is verneveld in mysterie en zal een fenomeen blijven. Maar wees niet getreurd, er komt in samenwerking met Lucky een grote waardige vervanger genaamd; Focus.
30 november 2011
Sunday Raw gaat je verslinden met gratis hardstyle op zondag
29 november 2011
Masters of Hardcore · The Vortex of Vengeance
We Like Techno
28 november 2011
Fucking Bastards goes erotic
Harde pepernoten in Takens
26 november 2011
Riverdance festival start early bird verkoop
25 november 2011
Rebels on Rampage
Hardclassics met tweede area vol early rave en early hardcore
24 november 2011
Nachttheater Sugar Factory presenteert Cabaret Factory met Greg Shapiro
Het jaarlijkse Hed Kandi Winterball strijkt neer in Millers Den Haag
23 november 2011
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Thunderdome · Toxic Hotel · Drokz
22 november 2011
WiSH Outdoor 2012 decemberactie
21 november 2011
Army of Hardcore
20 november 2011
Club Night Strand West
19 november 2011
GirlsLoveDJs
18 november 2011
It's all about status, charisma & glamour
Clown Bassie maakt dancealbum
17 november 2011
Dirty Dutch Blackout
Vroege voorverkoop Solar Weekend start 26 november
16 november 2011
Thunderdome · Toxic Hotel · Kasparov
Time Warp verwelkomt uniek hardtechno duo
Line-up Gashouder Oud & Nieuw: Amsterdam United
15 november 2011
Topdj's exclusief op Booming Sexy New Year 1 januari
Prosperity Productions presents Shock your Senses with Bass Modulators
14 november 2011
Partyflock bestaat tien jaar!
Bassrulers 19 november in Zalinaz
13 november 2011
It's time to move those bodies
11 november 2011
Villa Underground is terug met Luna City Express
10 november 2011
Sluit je kerst in stijl af met de Super Sunday X-mas Bash
Junction in Sugar Factory
Mental Theo in Crystal Venue
9 november 2011
Silent Disco Club
Hard Bass 2012
Happy Hardcore in 013 Tilburg
8 november 2011
Ferry Corsten & Jeugd van Tegenwoordig genomineerd voor Gouden Harp
7 november 2011
Mainiax afgelast wegens tijdelijke sluiting Maassilo
Class en style op Booming Winter Season
5 november 2011
Sessions invites Melon
4 november 2011
Golden
77-Jarige Gerrit Looij wil beste dj van Nederland worden
House in Motion VIP's uitverkocht
3 november 2011
Damnations
Metropolitan brengt 'The Future Sound of Egypt' naar Nederland
Extrema outdoor België genomineerd voor meerdere awards
Equalized gaat deze kerst voor freestyle
2 november 2011
Djax it Up XL maakt line up bekend van Rockit Amsterdam editie
Spaanse talenten Edu Imbernon en Uner op Midnight Freaks in AIR
Get Focused