Partyflock
 
­ Nederland

Villa Underground is terug met Luna City Express

gepubliceerd door , op
Villa Underground
26 oktober 2011
FeestVilla Underground · Luna City Express
Datumzaterdag 12 november 2011
LocatiePoema RAW
Villa Underground. De avond van organisatie Johnny On The Run waarin zij samen met Club Poema RAW de Utrechtse underground sound een platform geeft. Hun nauwe banden met de organisatie 'Boze Buren' versterkt dit gevoel en trekt daarmee de lijn door naar de dj's en hun publiek, waardoor er een hechte band ontstaat die de sfeer in de Poema RAW alleen maar ten goede komt. Én er kan weer gerekend worden op een doldwaze collabo slot-act van de Boze Buren en hun vrienden!

Voordat zij aan de schuiven gaan trekken, krijgt Poema RAW eerst de Duitse act, Luna City Express over de vloer. Met het uitbrengen van sterke releases op het muzieklabel Moon Harbour, hebben zij een duidelijke richting gegeven aan de ontwikkeling hiervan. Hun invloed werd nog groter toen zij in 2009 hun eerste album 'Hello From Planet Earth' releasede. Het innoverende en tijdloze dat zij trachten na te streven in hun housemuziek brengt hen naar alle uithoeken van Europa en verder dan dat. Een topact dat zich aan de ene kant niet in hokjes doet stoppen, doch een duidelijke visie heeft hoe feestgangers los moeten gaan!

Slapfunk boys Onno Splinter en Firdjel Medar zullen een leidende rol spelen in het geheel en warmen met hun funkende sounds de omgetoverde zaal op voordat Luna City Express de decks in beslag neemt, klaar voor razende nacht die zijn weerga niet kent.

Kaarten voor dit feest zijn verkrijgbaar op www.clubpoema.nl. Gratis naar dit feest? Dat kan ook. Aanmelden voor Villa Underground kan op Facebook. Klik op aanwezig. Dit is geldig tot 00:30. Daarna kosten kaarten €8 aan de deur.

Zie hier een film over Villa Undergrounds achtergrond:

1 opmerking