Partyflock
 
­ Nederland

Damnations
The Philosophers birthday bash

gepubliceerd door , op
Damnations
8 november 2011
FeestDamnations · The Philosophers Birthday Bash
Datumvrijdag 11 november 2011
LocatieFeu Site
Vrijdag 11 november staat nu even niet alleen in het teken van snoep en lampionnen. Verschillende bronnen beweren dat deze datum niets dan slechts met zich mee zal brengen, of zelfs het einde van de wereld. Laat Damnations dan nog een perfecte gelegenheid zijn om er een extra hard feest van te maken. Deze unieke datum is namelijk ook de dag dat The Philosopher zijn verjaardag vieren mag! Uitgaanscentrum Feu in Drachten is die nacht het ultieme decor om je helemaal uit te leven op de early sounds van deze Cenobite-protegé.

The Philosopher a.k.a. Thijs Bijlsma heeft op grote evenementen als Ghosttown, Land of Confusion, Outcast en Ouwe Stijl is Botergeil zijn talent al laten zien. Des te meer een reden om nu ter ere van zijn verjaardag collega dj's, vrienden, fans en liefhebbers bij elkaar te brengen. Speciaal voor deze gelegenheid laten enkele dj's hun uitgebrachte of nog uit te brengen releases horen. Niet te missen dus!

Line-up
Zoals het hoort zorgt organisatie J-Creative voor een onvergetelijke en vooral knallende birthday bash, met bijbehorende line-up. Niemand minder dan Leviathan en Painbringer maken dit een op en top early hardcore evenement, zoals je dit niet vaak ziet in Friesland. Dit doen ze samen met nog meer helden van dit succesvolle label, dat inmiddels een icoon is voor de early hardcore liefhebber. De volledige line-up ziet er zo uit:

Leviathan
Painbringer
The Philosopher
Manic
Brunoxide
Pronoia
Gabber Syndrome
J-Lines
Pro-Zac
C-Section

Tickets & info
Damnations vindt plaats van 22:30 tot 04:30 uur in Uitgaanscentrum Feu, Drachten. Deze locatie is goed bereikbaar met eigen en openbaar vervoer (5 minuten lopen vanaf het Van Knobelsdorffplein). Tickets zijn aan de deur te koop voor maar € 8!

4 opmerkingen

gaan we heen!!! jwt
Deze locatie is goed bereikbaar met eigen en openbaar vervoer (5 minuten lopen vanaf het Van Knobelsdorffplein).



bereikbaar wel ja, maar om 6:50 in de morgen gaat de eerste bus pas weer..
dus heeft dan nog weinig zin he :rot:
 
Artiest Diabolic
goed bezig janna!