Partyflock
 
­ Nederland

Silent Disco Club
Oorverdovend hard dansen

gepubliceerd door , op
Silent Disco Club
8 november 2011
Met alweer de 7de editie van de Silent Disco Club in Club 8, is het inmiddels een waar fenomeen in het Amsterdamse uitgaansleven geworden. Dj's die tegelijk via twee kanalen draaien en het publiek dat hard danst en al meezingend de dj's goedkeuring van het gedraaide plaatje geven. Toch weet deze editie weer te verassen. Voor het eerst treedt een band 'silent' op tijdens een club avond. En niemand minder dan klezmerband Di Gojim.

Di Gojim, een van de beste klezmerbands ter wereld, steekt klezmermuziek in een geheel eigen jasje. Een aanstekelijke mix van Balkanmuziek, Joodse klezmer en zigeunermuziek wordt uitgevoerd met grote virtuositeit en subtiele humor. Di Gojim heeft haar sporen ruim verdiend door de vele optredens en eigen theatershows. Ook zijn het graag geziene gasten op podia over de hele wereld, van Madrid tot Broadway New York. Hun aanstekelijke muziek wordt nu live ten gehore gebracht over de hoofdtelefoons tijdens de Silent Disco Club in Club 8. Een bijzonder optreden waarbij het Silent Disco publiek aangestoken zal worden door de energie en vrolijkheid

Met de keuze uit twee kanalen kan het publiek weer zelf kiezen waar op te dansen. Di Gojim zal dus niet de enige zijn die het publiek bespeelt. Met 433fm dj's NO DJ en Big King Bing kan weer een dansbare mix van pop tot rock van disco tot house worden verwacht. Na Di Gojim neemt dj Fatima Supreme het over en zal zij met haar ervaring het publiek keihard laten dansen. Al twee keer eerder draaide ze tijdens de Silent Disco Club en weet dus precies hoe het werkt. Silent Disco Club: het gaat alle kanten op, maar nooit de verkeerde!

Ga er maar aan staan, 12 november Silent Disco Club, Club 8. Het wordt weer ultiem dansbaar. Koptelefoon op en gaan! Kaarten zijn reeds te koop via www.club-8.nl (iets goedkoper in de voorverkoop).