Partyflock
 
­ Nederland

77-Jarige Gerrit Looij wil beste dj van Nederland worden

gepubliceerd door , op
77-Jarige Gerrit Looij wil beste dj van Nederland worden
4 november 2011
Op 3 februari 2012 wordt de eerste voorronde van de contest 'Beste dj Van Nederland' gehouden. Één van de voorwaarden om aan de wedstrijd mee te mogen doen is, dat de deelnemende dj minimaal de achttienjarige leeftijd moet hebben bereikt. Kandidaat Gerrit Looy voldoet zeker aan die voorwaarde. De dj uit Amsterdam is al 77 jaar en staat bekend als de oudste dj van Nederland.

De vroegere muzikant Gerrit Looy is met zijn laptop een graag geziene gast op feesten en partijen. De dj voelt zich nog vitaal en draait alle soorten muziek. Van smartlap tot rock & roll, maar zeker ook dance. Arsanio Wiet: 'Als deelnemer aan de 'Beste dj Van Nederland' moet ook dj Gerrit echter kiezen uit de muziekstijlen dance, house, electric, urban en hardstyle', zegt Arsanio Wiet.

Volgens Arsanio Wiet van de organiserende stichting Hollands Talent (SHT) uit Dedemsvaart (Overijssel) is Gerrit Looy één van de inmiddels ruim 170 aangemelde dj's die aan de contest willen deelnemen. Wiet – ook bekend als dj Swizz – is voorzitter van de stichting die tot doel heeft (dj) talent en de dj cultuur te promoten. De stichting wil haar doel bereiken door:

1. het promoten van de dj cultuur met een mix van de verschillende muziekgenres;
2. de jongeren/jong volwassenen op muziek- en dj vlak een podium bieden, hen creatief bezig te laten zijn en hun talent ontwikkelen.

Voor de wedstrijd wordt Nederland verdeeld in twee regio's, te weten Noord/Oost en Zuid/West. Na de voorrondes in de provincies wordt er op 20 april 2012 in Utrecht gestreden om de titel. Inschrijven kan nog tot 7 januari 2012.

Alle informatie over de inschrijving, de voorwaarden en het prijzenpakket is te lezen op www.bestedjvannederland.nl

5 opmerkingen

Uitspraak van best of both worlds op vrijdag 4 november 2011 om 11:58:
fail


Of gewoon meegaan met de tijd? Of zullen we de spoelenrecorders en DCC decks ook maar terug gaan gebruiken ?
Werkzaam bij C-E Events
je vergeet de 8-tracks!!!!
 
Uitspraak van DJ Gino D op zaterdag 5 november 2011 om 16:33:
Of gewoon meegaan met de tijd? Of zullen we de spoelenrecorders en DCC decks ook maar terug gaan gebruiken ?


Met digitaal draaien is niks mis, mits je het met timecode vinyl of fatsoenlijke cd-spelers doet, en de auto sync-knop negeert.