Partyflock
 
­ Nederland

Sessions invites Melon

gepubliceerd door , op
Sessions invites
17 oktober 2011
Op vrijdag 18 november 2011 is het zover: Sessions invites Melon! Voor deze editie strijkt Sessions neer in Prachtig Rotterdam. In deze verborgen parel aan de voet van de Erasmusbrug, wordt een adembenemend uitzicht geboden over de Maas en nachtelijk Rotterdam. Het kleinschalige en exclusieve karakter van Prachtig, dragen bij aan het gevoel dat Sessions wil overdragen. Feesten voor en door liefhebbers, waar kwaliteit in muziek de boventoon voert.

For your listening pleasure heeft Sessions niemand minder dan Neerlandsch held der kwaliteitshouse en persoonlijk favoriet Melon weten te strikken om het publiek te trakteren op een weergaloze set. Deze man ademt muziek en zijn sound sluit naadloos aan bij Sessions. Hij is dan ook niet voor niets dikke maatjes met de Innervisions-crew en resident van één van de meest vooruitstrevende clubs die ons land rijk is: Trouw. Hier haalt hij met regelmaat nieuw talent en gevestigde namen naar zijn succesvolle Ratio?-avonden, zoals Ame, Larry Heard en Osunlade.
Maar zijn optredens en releases worden ook wereldwijd erkend; zo stond hij dit jaar nog in toonaangevende clubs als Panoramabar (Berlijn) en Club Rex (Parijs). Tevens gooit hij hoge ogen met zijn releases op labels als Compost Records en eigen imprint ratio?music. Daarom is Sessions extra trots op het feit dat hij in Prachtig op 18 november zijn kunsten wil komen vertonen.

Uiteraard is ook thuishaven Rotterdam sterk vertegenwoordigd, om te beginnen met één van de drijvende krachten achter Triphouse Rotterdam: KRY. Deze wandelende muziekencyclopedie weet als geen ander het publiek te bespelen en komt bij Sessions zijn verrassende platenkeuze ten gehore brengen.
Daarnaast zijn er de mannen van Eigenwijs: Timeaux & Post. Na een zomer vol succesvolle festival gigs, waaronder Solar en Extrema, komen ze tijdens Sessions de boel vakkundig afsluiten. De avond zal muzikaal worden warmgedraaid door Sessions' own Nico Murse & Eelco Dane. Erik de Boer, tevens resident van Sessions, gaat deze avond voor de eerste keer zijn live set ten gehore brengen. Mis deze primeur niet!

1 opmerking

Zeker een leuke avond, jammer dat Dixon op een steenworp afstand staat te draaien ;)