Partyflock
 
­ Nederland

Rebels on Rampage
Early Bird 2 vandalen, 1 betalen

gepubliceerd door , op
Rebels on Rampage
15 november 2011
De kalender van 2011 loopt bijna ten einde, tijd om alvast een mooie invulling te maken voor het begin van 2012! Club Onz te Ijsselstein bied voor de hardere scene een hele mooie kickoff met het concept "Rebels on Rampage". Met artiesten als Tommyknocker, Nosferatu, Dr. Peacock, D-Spirit en vele anderen hoopt Club Onz je te lokken om het nieuwe jaar eens flink hard in te luiden in Ijsselstein. Ondertussen is de line-up van dit evenement al een tijdje vrijgegeven en de reacties waren zeer positief uit deze hoek van de provincie Utrecht! Het is dan ook wel een poosje gelede dat er een evenement van dit formaat in deze regio georganiseerd werd.

Tommyknocker zal deze avond een set van 75 minuten draaien, de dan al bijna 35jarige Italiaanse held heeft dus alle redenen om eens flink uit te pakken in Ijsselstein. Het debuut van deze Traxtorm artiest in Club Onz zal de buren nog lang blijven heugen werd er al belooft! Nosferatu zal net als Tommyknocker debuteren met een 75 minuten durende set, ook Nosferatu zal deze avond voor het eerst in Club Onz te bezichtigen zijn. Dr. Peacock is misschien wel de meest besproken artiest voor deze avond. De Frenchcore legende zal tot veel vreugde van menig liefhebber de afsluiting van Rebels on Rampage op zich nemen. D-Spirit was bij de organisatie toch zeker wel de eerste die genoemd werd. Als oud resident van de bekende "spook met het fakkeltje" concepten die er destijds in Beesd waren was de benadering al snel in gang gezet. X-Fade & Djexunz komen van ver, maar niet voor minder! Toch zeker in heel zuid Nederland al actief met menig hardcore feestjes en zullen nu langzamerhand toch echt steeds meer door Nederland heen trekken. Disrespected is zowel groot fan als artiest van dit concept en weet als geen ander waarmee hij de mensen warm moet krijgen. Disrespected zal daarom met liefde de opening op zich nemen.

MC: Discharge is een MC met een hart voor muziek, reisend over de hele wereld als MC op de wat lichtere genre's is het nu maar eens tijd zijn passie te verbreden. Met 1000% zekerheid weet deze man zich te motiveren om zijn entrance te maken in de Hardcore Scene, voor de bezoeker erg fijn dus, een MC die weet wat er van hem verwacht wordt! Early Bird tickets: 2 Personen, 1 ticket!

Bij een goed feest hoort een goede actie, aldus de organisatie. Om de vroege vogels weer eens extra te stimuleren zijn er 100 early bird tickets vrijgegeven middels Ticketscript. Deze tickets kosten €12,50 (ex fee) maar in tegenstelling tot de normale voorverkoop kan je met 2 personen naar binnen deze avond bij het vertoon van deze ticket. Deze actie loopt tot maandag avond 5 december, reden genoeg dus om het ook nog eens als feestdagen extratje te zien!

Hou Partyflock in de gaten! Na de Early Bird actie zal de organisatie alle In's en Out's gaan vermelden over Rebels on Rampage.

5 opmerkingen

 
wie gaat met me mee
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 25 november 2011 om 13:18:
wie gaat met me mee


Omdat je het zo lief vraagt wil ik wel mee
 
Zou wel met je mee willen gaan,partykicking time
Artiest {SHOWLIST artist 23792, 61084}
X-FADE & DJEXUNZ _O_ helden