Partyflock
 
­ Nederland

Sunday Raw gaat je verslinden met gratis hardstyle op zondag

gepubliceerd door , op
Sunday Raw
3 november 2011
FeestSunday Raw · Free Hardstyle
Datumzondag 18 december 2011
LocatieCrystal Venue
Ze lusten je rauw, Titan, Ran-D, Unique, Dweazle, Noisecult, Jor-D, Rapid Rodge, Scott Marten en Mc UB. Deze mannen gaan er keihard tegenaan om zondag 18 december een moddervette Sunday Raw neer te zetten. Geen bullshit, geen tierelantijnen, zelfs geen entreeprijs! Gewoon gratis met zijn allen naar binnen en raggen maar! Je weet het toch, voor de echt harde shit moet je in Culemborg zijn. En zelfs op zondag kan het dak er makkelijk vanaf, dat heeft de vorige aflevering duidelijk gemerkt!

Groter en beter
De middenzaal was de eerste keer het toneel van een massale hakpartij. Zonder gekheid, iedereen ging gewoon heerlijk uit zijn plaat op dikke hardstyle. De eerste keer was daarmee een vet succes en de middenzaal van Crystal Venue barstte zwaar uit zijn voegen. Vandaar dat de tweede Sunday Raw geen genoegen meer neemt met de middenzaal maar deze keer gewoon brutaal de grote zaal gaat bezetten! Alle registers kunnen los, de vetste sound en light systems staan klaar om met kracht in actie te komen. Wie is er met Inception in Crystal Venue geweest? Dan weet je dus dat je ook voor de hardste raw hardstyle shit naar Culemborg moet.

No bullshit, gratis entree!
Kaartjes voor dit superfeest zijn te verkrijgen... bla, bla, bla... Niks ervan, doen ze niet aan! Iedereen is gewoon welkom, helemaal voor niks. Trek je stampers aan, zorg dat je energie genoeg hebt en kom Crystal Venue in Fullforce meemaken bij Sunday Raw. Ben je de nacht ervoor in de RAI geweest? Of nog beter in de Jaarbeurs in Utrecht? Dan weet je toch dat het weekend nog niet is afgelopen? Dan weet je toch dat je gewoon nog verder wil feesten? Dan weet je toch, dus, dat de perfecte afterparty voor het weekend op 18 december in Culemborg plaats gaat vinden!

Hardstyle artists at work
De line-up heb je eigenlijk al kunnen lezen in de kop, maar hier toch even een paar namen eruit gelicht want sommige artiesten verdienen het gewoon om af en toe even in de Zon gezet te worden. Neem Dweazer, a.k.a. Bowser, a.k.a. The Exorcist. Daar gaan wel een paar belletjes rinkelen of niet! Als Dweazer heeft deze man al ruim over de 300 superharde feesten op zijn naam staan. Gegarandeerd dat deze man je los gaat krijgen. Of dj Ran-D met over de 250 feesten. De Verrassing van afgelopen jaar! Dikke shit dus! En niet te vergeten Scott Marten die eveneens dik over de 200 feesten op zijn trackrecord heeft gezet, waaronder zeker niet de minsten. Tot slot Mc UB die als Mc al ruim 16 jaar bezig is op ruim 1000 feesten en in het verleden ook menig hardhouse, hardstyle en harddance feest heeft begeleid. The voice is back.

Vul die veteranen van de harder sounds aan met de zwaar knallende dj's van nu Titan, Noisecult, Jor-D, Rapid Rodge en Unique en je weet het: Sunday Raw gaat je helemaal tot het einde toe een dik weekend bezorgen! Fuck Monday, Sunday we celebrate! Niet zeuren, gewoon komen, de deur staat open! Gratis entree, zondag 18 december, Sunday Raw, Crystal Venue. Vet!

7 opmerkingen

:kots: waar de fuck is bloody sunday ? die had er dit weekend wel mogen zijn :yes: (ja ik weet t, een week later is bloody christmas :rot: )
 
De eerste keer was niet in de middenzaal, maar ook in de grote zaal. Afgelopen editie was wel in 't midden.
 
afgelopen editie heeft mij niet overtuigd. Maar er is een kans dat ik wel weer kom kijken:)
Vrijdag gratis Heart for Hardstyle :D
en dan Zondag gratis sunday raw.

(Y) goedkoop weekendje
Artiest {SHOWLIST artist 60688, 49131}
Noisecult _0_
 
RAN-D wat een knaller, wij hebben hem voor 2012 ook :D
laatste aanpassing
'Vandaar dat de tweede Sunday Raw'

Uhm.... dit Word de 3e Sunday Raw!:D
Heb ze tot nu alle 2 meegemaakt!! Echte top feesten & dat nog voor helemaal nix.. gwn gratis!
DeZe sunday RAW WORD OOK EEN TOPPERT!! ZIN IN!!:D
laatste aanpassing