Partyflock
 
Nieuws · mei 2010
­ Nederland
Verschillende bronnen melden dat er vreemde wezens zijn gesignaleerd in Utrecht. Het is vooralsnog onduidelijk wie of wat de verschijningen zijn en waarvoor ze zich in Utrecht bevinden.....
Neophyte Live and Loud
maandag 31 mei 2010
Met nog een aantal dagen te gaan is het aftellen naar zaterdag 5 juni dan toch echt begonnen. Dit is namelijk de dag dat Neophyte and friends de meest beruchte locatie van Duitsland zullen bestormen voor het hardste, vetste, ruigste en beste solo-concept van jaar.
Zaterdag 19 juni organiseert Errorkrew een nieuwe editie van terugkerend concept 'Errorkrew invites' in de Amsterdamse techno-tempel Studio 80. Het Engelse duo Spektre treedt dan voor het eerst op in onze hoofdstad, ondersteund door lokale dj's Tim Wolff, Monotron, Giom en Nicole Rosie en residents Mr. Slide en Rugon Crowen.
Smaakstof
vrijdag 28 mei 2010
Op een zonovergoten en drukbezochte Pinkster editie afgelopen zondag had Smaakstof de smaak flink te pakken. Tijd om er het geheel in een volgende versnelling te gooien op zondag 30 mei bij BLM9. Op het programma staat een viertal toonaangevende smaakmakers, bestaande uit gasten DJ Madskillz, Juan Sanchez, Presetone en resident Timo Romme.
Het Vlaardingen Festival
donderdag 27 mei 2010
Aanstaande zaterdag vindt Het Vlaardingen Festival voor de tweede keer plaats. In debuutjaar 2009 kwamen zo'n 3500 mensen af op onder andere Sidney Samson, Rob & MC Joe en Ruthless. Dit jaar pakt Het Vlaardingen Festival groter uit. Vijf gevarieerde areas, meer dan vijftig artiesten en een vergunning voor twee keer zoveel bezoekers als vorig jaar. De eerder voorspelde buien voor aankomend weekend hebben een andere bestemming gekozen, dus een prachtig zonnetje en een temperatuur richting de 20 graden is nu de voorspelling. Ze gaan dus weer voor een onvergetelijke dag!
Rotterdam is in afwachting van de overplaatsing van een aantal Housedadige criminelen. De hele stad is afgezet om deze roemruchte artiesten op een zo veilig mogelijke manier naar de best beveiligde Jail van Nederland te escorteren.
Het aftellen is begonnen, over een paar dagen doet organisatie Zeus de Winkel van Sinkel aan met de tweede editie van ‘de moeder der labelnights, L'Etiket. Ditmaal geeft het internationale label Basmati van Gabriel Ananda haar acte de presence. Naast Gabriel is de Duitse lievelings bioloog en boswachter Dominik Eulberg aanwezig, opgewarmd door Utrechtse lokale bescheidenheid maar de oh zo technische dj DGdaan en Snorremans/Baret Obama a.k.a. de Neusbel; Maarten ‘Macroscope' Pordon die volgens het Algemeen Dagblad Nachtburgemeester van Utrecht wil worden.
Trouw op zondagochtend
woensdag 26 mei 2010
De inmiddels gehypte maandelijkse zondag in Trouw ondergaat in de zomermaanden een verschuiving. De openingstijd wordt vervroegd naar 07.00 en hiermee is Trouw op zondagochtend geboren. Iedere laatste zondag van de maand kan je direct vanuit je zaterdagnachtactiviteiten de club weer inrollen. Op zondag 29 mei is de aftrap met Daniel Stefanik, Melon, Aron Friedman en nog een aantal internationale surprise guests.
Hed Kandi
dinsdag 25 mei 2010
Op 6 maart jongstleden vierde Hed Kandi - The world's most glamourous music and lifestyle brand - haar tien jarig bestaan. In een uitverkochte Heineken Music Hall kwamen de meest sexy clubsounds, indrukwekkende live optredens en maar liefst 6000 stijlvolle bezoekers bij elkaar! Een mindblowing experience die bij velen in het geheugen gegrift staat.
Op zaterdag 5 juni 2010 zal Neophyte de Turbinenhalle in Oberhausen op zijn grondvesten laten trillen tijdens het nieuwe hardcore-concept 'Neophyte – Live and Loud!'. Met deze naam dekt Neophyte de lading volledig. Hij zal tijdens deze avond meer dan vijftig dj's en live acts uitnodigen om er een gedenkwaardige show van te maken.
Nog maar twee edities oud en nu al een hit: Sick. Het nieuwe kindje van evenementenbureau Soulmax verovert clubland in rap tempo! De eerste editie werd direct bekroond met de stempel 'uitverkocht' en daarmee is Den Haag sinds 2010 een sterk uitgaansconcept rijker. Op zaterdag 29 mei zet de organisatie de opwaartse trend voort op het strand van Scheveningen. In strandclub Barefoot verspreidt het Sick-virus zich verder uit via sets van hoofdacts Quintino, Hardwell, Skitzofrenix, Oliver Twizt, R3HAB en Tony Cha Cha.
“Daar in dat kleine café aan de Amstelhaven. Daar zijn de ravers gelijk en tevree. Daar in dat kleine café aan de Amstelhaven. Daar telt je geld of wie je bent niet meer mee”
In de nacht van vrijdag 21 mei, is er in het kantoor van Empire Events op brute wijze ingebroken. Het lijkt om een doelbewuste actie te gaan, want er is alleen een USB-stick gestolen. De informatie op deze USB-stick varieert van de line-up voor Elementz Festival tot vanzelfsprekende festival informatie:
- Geen €2 voor wc's (gratis)
- Geen €10 voor parkeren (gratis)
- Geen krakende bass, maar een goed en hard geluid
Door de diefstal is de organisatie genoodzaakt de line-up nu al bekend te maken.
De laatste kaarten voor Emporium Festival op de Berendonck in Wijchen/Nijmegen gaan op dit moment de verkoop in. Dit betekent dat Emporium net als alle voorgaande edities weer helemaal uitverkocht raakt. Haal of bestel dus snel je kaarten, want er is geen deurverkoop op 29 mei.
7thSunday Festival
vrijdag 21 mei 2010
De weersvoorspellingen zijn uitstekend, het festivalterrein ligt er nu al stralend bij en de onderkant van de stapel tickets komt in zicht. 7th Sunday Festival is er bijna klaar voor. In deze laatste update belangrijke informatie en inzicht in de voorzieningen die bezoekers kunnen verwachten.
Het dancefestival Extrema Outdoor is in aantocht. Voor het 15-jarige jubileum pakt organisator Extrema extra groots uit met de bekendste internationale en nationale artiesten uit uiteenlopende dance-genres. En omdat Extrema Outdoor jarig is, trakteert organisator Extrema de komende maanden. Levenslang op de gastenlijst van Extrema Outdoor, gratis tickets voor Extrema Outdoor Oslo, een achtbaan en meer…
Eind februari deed Meneer Achterwerk voor de eerste maal Factory 010 in Rotterdam aan met het zeer geslaagde "Peepshow". De vele, zeer positieve, reacties en natuurlijk de waanzinnige locatie vragen, nee, schreeuwen, om een tweede feest in Factory 010. Dat tweede feest zit er dan ook zeer snel aan te komen...
Sidney Samson, C-Mon & Kypski & Kypski en Ellen Allien schitteren 3 en 4 juli op Stereo Sunday. In het eerste weekend van juli vindt in Venlo de eerste editie plaats van het nieuwe Stereo Sunday festival. Dit gratis toegankelijke festival is benoemd tot de officiële opvolger van het succesvolle FreeFunk festival en zal plaatsvinden op het Kazerneterrein in Venlo. Beide dagen zijn 4 area's het decor voor een brede programmering van dance muziek, aangevuld met spetterende live acts en de beste Nederlandse hiphop.
Line-up Dancetour Breda bekend
donderdag 20 mei 2010
Zondag 23 mei (1ste Pinksterdag) staat het Chasséveld in Breda voor de zevende keer in het teken van Dancetour. Van 13.00 uur tot 22.00 uur draaien de DJ's Don Diablo, Sander Kleinenberg, Sunnery James & Ryan Marciano, R3HAB en Hardwell. Daarnaast mag ook de winnaar van de Dancetour DJ Knock Out een half uur draaien. Toegang voor Dancetour is helemaal gratis.
Super Sunday Pinkster special
donderdag 20 mei 2010
Zondag 23 mei zal Super Sunday weer de oldschool vibe in Monza Utrecht laten herleven. Deze Pinksterzondag belooft een groot housespektakel te worden met dé pioniers van de Nederlandse housescene. Zorg dat je erbij bent en geniet van het event dat je de beste sfeer, ambiance en de ultieme partyvibe bezorgt.
I love Los back to basic
donderdag 20 mei 2010
Na enkele speciale thema's en uitschieters gaat evenementenbureau Soulmax
weer 'back to basic'.
Burn Audio Labelnight
woensdag 19 mei 2010
Vrijdag 28 mei organiseert Dynamo GBBR in samenwerking met Burn Audio de tweede editie van de Burn audio labelnight in Dynamo Eindhoven. Burn-Audio is een label wat zich richt op onder andere hardtechno, industrial hardcore, UK Hardcore en terror. Het afgelopen jaar waren er onder andere een wereldwijde Cd-release en drie vinyl releases die opgepikt werden door vele namen uit de hele scene.
Analog Dialogue
woensdag 19 mei 2010
Het is de afgelopen maanden bepaald niet stil geweest rondom Zodiak Commune en hun Koninginnedag festival in Eindhoven, maar ook de derde editie van Analog Dialogue in Willem Twee Poppodium te Den Bosch belooft alles behalve geruisloos voorbij te gaan. Zodiak Commune is helemaal terug van weggeweest in de Brabantse hoofdstad en dat ga je weer horen, zien en voelen op zaterdag 29 mei 2010.
Het nieuwe lentefestival Spring Beats wordt goed ontvangen bij het Nederlandse danceminnend publiek. De promotie is in volle gang en met nog vier weken tot het evenement ziet het er goed uit voor de eerste editie van Spring Beats. Dat blijkt uit de eerste reacties en uit de kaartverkoop. De zogenoemde eerste ‘Early Bird' tickets zijn uitverkocht en de reguliere voorverkoop is zaterdag 15 mei van start gegaan. De tickets kosten vanaf nu €22,50.
Hey! @ the beach
dinsdag 18 mei 2010
Het pinksterweekend staat voor de boeg, een weekend waarin traditioneel veel gebeurt. Zo staan de eerste grotere festivals weer op het programma en staat normaal gesproken PinkPop met grote letters in vele agenda's geschreven. Dit jaar echter nog géén PinkPop, maar wel ‘HEY! @ the beach'. Na het geweldige succes van vorig jaar is er besloten de zomer zo vroeg mogelijk te beginnen, aankomend weekend bij strandclub de Karavaan op Scheveningen!
Eind mei is het weer zo ver! Zeus zal dan de succesvolle eerste L'Etiket avond een vervolg geven in de Winkel van Sinkel. Maar liefst 1000 mensen gingen in Utrecht een maand geleden volledig uit hun dak bij het horen van de diepe monstergrooves van de legendarische producer, Alexander Kowalski. De hoogste tijd dus voor een tweede editie!
CSR's Pinkster Horror
zondag 16 mei 2010
CSR presenteert wederom een feest met de macht van Speedcore Worldwide. Op dit feest zullen namelijk Dj's uit 6 landen en 3 continenten optreden, werkelijk ongekend! De landen die vertegenwoordigd zijn van het continent Noord-Amerika: Canada, USA en Guatemala. Uit Europa: United Kingdom & Nederland en van het continent Azie: Japan.
Weekend Warriors episode 3
zondag 16 mei 2010
Op vrijdag 21 mei vormt Studio 80 wederom het strijdtoneel voor Weekend Warriors, dat voor haar derde editie flink wat muzikaal geweld heeft samengebracht. Na de overweldigende vorige editie met buitenlandse gasten Soundstream en Kyle Hall is het deze keer de beurt aan twee Duitse artiesten om het internationale front te vormen.
Mascarada
vrijdag 14 mei 2010
Voor de derde keer strijkt het populaire gemaskerde concept neer in deMonza. Zaterdag 22 mei is het tijd voor "Mascarada ", het gezelligste house feest vol pracht en praal en de beste house muziek met dit keer in de line-up: Sunnery James & Ryan Marciano, Baggi Begovic, Chris Rox b2b Jasper Clash, Marc MacRowland & MC Haits
DeHeleNachtDoor in Club Stalker
donderdag 13 mei 2010
Vrijdag 14 mei staat er een nieuwe editie van DeHeleNachtDoor op het programma. Al jarenlang is DeHeleNachtDoor een dikke Haarlemse clubavond die staat voor kwalitatieve house, grooves en techno. Het feest is opgericht door muziekfanaat Mike Ravelli. Deze zeer gedreven en gepassioneerde dj draagt dit feest al vele jaren met succes en heeft voor deze editie niemand minder dan de winnaar van ‘de grote prijs van Nederland' uitgenodigd.
Smaakstof Sessions wordt er alsmaar smakelijker op deze meimaand. Zondag 16 mei staat niemand minder dan houseveteraan en technotopper DJ Madskillz acht uur lang op het Bloemendaalse strand voor een Smaakstof Sessions Session van formaat. De derde in een drieluik van Sessions, waarin het frisse geluid van Smaakstof Sessions goed tot zijn recht is gekomen.
Amsterdam is dit jaar de eerste regio die vakantie krijg; op 11 juni om precies te zijn. Thuisbasis Studio 80 wordt omgebouwd tot een heuse savanne waar iedereen mee kan op een avontuurlijke muzikale safari. Op 19 juni sleept We are E eigenhandig Hawaï een paar duizend kilometer in westelijk richting naar deze o zo mooie stad achter de duinen. Loops heeft alvast de handdoeken bij het zwembad gelegd en ook Gideon Bouwens en Eva Maria zijn aanwezig op deze zomerse nacht in het Haagsche.
De wereld is in paniek... Wereldleiders doen hun best de waarheid te verhullen met een zogenaamde financiële crisis, verijdelde aanslagen en vooraf bepaalde verkiezingen. Dit alles om je af te leiden van de ware dreiging: The 5th Epidemic. De epidemie zal op zaterdag 3 juli 2010 uitbreken en de enige veilige plek is het all night outdoor festival Ground Zero!
Ouwe stijl is botergeil
dinsdag 11 mei 2010
Een tegeltjeswijsheid is meestal een spreekwoord of gezegde dat vaak op een wandtegel is te vinden. Op zulke tegeltjes staat een lerende, moraliserende, uitspraak, spreekwoord of gezegde, die ertoe diende om de lezer op iets te wijzen. Tegenwoordig wordt de term tegeltjeswijsheid gebruikt om aan te geven dat een uitspraak niet meer reëel is, omdat het er tegenwoordig anders aan toe gaat, of als iemand een uitspraak duidelijk uit het hoofd heeft geleerd. Dit gebeurt vooral omdat de uitspraken op de tegeltjes vaak verouderd zijn, en lang niet altijd meer van toepassing. Dit is echter niet van toepassing op de spreuk die geleid heeft tot een feest waar nu alweer de vijfde editie van plaats gaat vinden: Ouwe stijl is botergeil!
Feel good, do good
dinsdag 11 mei 2010
Monkey Business, de “feel good, do good” apen stichting, organiseert opnieuw een fantastische editie van Save me at the beach. Op zaterdag 5 juni vindt dit succesvolle benefietevenement plaats bij Woodstock 69 aan het Bloemendaalse strand. Door naar dit feest te komen draag je op een leuke manier bij aan het voortbestaan van de orang-oetan, de opbrengsten van Save me komen namelijk ten goede aan projecten ter bescherming van deze bedreigde mensaap. Het is vijf voor twaalf voor de orang, dus hij heeft onze inzet hard nodig!
Hard Energy festival
dinsdag 11 mei 2010
In een eerder bericht was het festival High Energy festival genoemd, deze naam was echter al geclaimd door een andere organisatie. Na goed overleg is er voor gekozen om deze naam aan te passen.
Op zondag 23 mei is het zover want dan strijkt het Love Generation Festival neer op het strand van Bloemendaal in de grootste beachclub van Europa Beachclub Vroeger. De organisatie achter een van de meest succesvolle dance-concepten “ Beatloverz” is dan ook trots om het nieuwste concept te lanceren op zo' n mooie locatie.
Turn up the Bass
maandag 10 mei 2010
In de Zomer van 2008 was het precies twintig jaar geleden dat house in Nederland werd geïntroduceerd. In de clubs danste de voorhoede destijds op een nieuw, vrolijk en elektronisch geluid. De cd verzamelreeks Turn up the Bass bracht dat nieuwe geluid naar het grote publiek. Tussen 1989 en 1993 verscheen er een cd reeks van 25 afleveringen…
Op zaterdag 21 augustus is het op festivalterrein Vredenburg Leidsche Rijn in Utrecht weer tijd voor een nieuwe spectaculaire editie van Zomerkriebels Festival waarbij intimiteit en gezelligheid weer hoog in het vaandel staan. Met trots presenteert Zomerkriebels dan ook haar line-up. Meer dan veertig nationale en internationale artiesten verdeeld over vijf area's zullen van Zomerkriebels weer een onvergetelijk festival maken. Daarnaast is er dit jaar ook een extra vleugje cultuur aan toegevoegd in verschillende vormen. Denk hierbij aan een wandelend theater, modeshows, interactieve kunst en diverse vormen van nieuwe media.
D-Energy is terug en presenteert in de Amersfoortse De Kelder zaterdag 5 juni een onvervalste houseclassics danceparty. Classics, Early hardcore, House en Oldskool zullen domineren met o.a : The The Darkraver, Human Resource (dj set), dj Lunatic en sfeermaker vj Judocus.
Na Amsterdam en Groningen gaat de Jägerland tour onverstoorbaar door richting het zuiden. Het derde Jägermeister-feest vindt plaats op zaterdag 29 mei in het Het Stroomhuis in Eindhoven, waar opnieuw vooruitstrevende internationale dj's en acts het affiche sieren. Zo staan in twee verschillende ruimtes One Man Party (BE), Shir Khan (DE), Palmbomen, The Benelux (live), Casper Tielrooij en Ari Daily gepland.
Hardnoize is het nieuwe hardstyle concept in de N201 te Aalsmeer. Hoewel hardstyle steeds populair wordt, worden er in de regio van Aalsmeer eigenlijk maar weinig goede feesten georganiseerd. Dat is nu dus verleden tijd, want op 29 mei hakt de N201 er meteen stevig in!
Glorious
vrijdag 7 mei 2010
Op donderdag 13 mei 2010 (Hemelvaartsdag) vindt de eerste editie plaats van Glorious tijdens Helvoirts Weekend in Helvoirt. Waar een klein dorp groot in kan zijn. Speciaal voor deze eerste editie pakt Glorious flink uit. Van 19.00 uur tot 01.00 uur worden jullie getrakteerd op de beste house, techhouse, minimal en eclectic beats door niemand minder dan Billy the Klit ft. MC Smilez, Shagspeare, Bingo Players en last but not least Franky Rizardo. Alle Dj's worden bijgestaan door de vocalen van één van de meest gevraagde MC van dit moment: MC Lady Bee.
Wake up...of droom nog even verder. Daydream Festival is voorbij. De droom is werkelijkheid geworden! Wat een droomdebuut. Wat een heerlijke dag. Fantastisch weer, fantastische optredens en een fantastisch publiek. Was jij onderdeel van de Belgische dagdroom?
Jouw wekelijkse Partyflock-minimagazine met een overzicht van de laatste interviews, columns en recensies. Daarnaast lees je anekdotes vanuit de medewerkers, nieuwsberichten uit de scene en elke week staat een van onze leden in de spotlight! En wat dacht je van een lekkere danceklapper uit de oude doos? En doe ook mee aan de 'ontdekje plekje quiz' en win respect en eeuwige roem!
Campingdisco
woensdag 5 mei 2010
De eerste witte melkflessen zien het zonlicht en er kan weer stilletjes aan zonder jas gefietst worden. Jaha de zomer is in aantocht! En om dat te vieren pakt Eenheidsworst uit met een Campingdisco Tweedaagse.
Syndicate
woensdag 5 mei 2010
Zaterdag 2 oktober vindt voor de vierde keer het grootste harder styles event van Duitsland plaats in de roemruchte Westfalenhallen van Dortmund. Art of Dance en I-Motion bundelen hun kennis voor een nieuwe editie van Syndicate – Ambassadors In Harder Styles. Van 20.00 uur tot 07.00 uur zullen in drie verschillende area's je oren worden bestookt met hardcore, hardtechno en hardstyle. De organisatoren van het evenement presenteren de line-up voor Syndicate 2010.
5 september 2009 ontving Gem Sessions haar eerste bezoekers tijdens de closing van Whoosah Beachclub. Na twee jaar Secret Cinema Invites op de zondag georganiseerd te hebben, keert Secret Cinema dit jaar terug naar het strand van Scheveningen met zijn labelavond Gem Sessions. Hetzelfde feest, alleen dit jaar langere sets van de uitgenodigde dj's.
Onder de titel Rauw presents: A Night With... zal Rauw een plek bieden aan grote artiesten die toevallig in de buurt zijn en niet op reguliere Rauw data kunnen optreden of draaien.
Timetable 3for1 bekend
maandag 3 mei 2010
De Maassilo in Rotterdam pakt zaterdag 8 mei wel heel hard uit! Sneakerz Muzik, Twisted Stereo en Girls love DJ's, drie grote landelijke party-organisaties werken samen aan één groot feest dat zal plaats vinden op 8 mei in de Maassilo Rotterdam.
Koop je kaart snel op 3for1.nl.
31 mei 2010
Roze wezens in Utrecht gesignaleerd
Neophyte Live and Loud
28 mei 2010
Errorkrew haalt de britse act spektre voor het eerst naar Amsterdam
Smaakstof
27 mei 2010
Het Vlaardingen Festival
Jailhouse in Factory 010 Rotterdam
26 mei 2010
Spacerijen host kelder aanstaande zaterdag op L’Etiket!
Trouw op zondagochtend
25 mei 2010
Hed Kandi
Trailer Neophyte Live and Loud
Uitbraak Sick-virus in Scheveningen
23 mei 2010
De Schillenhut: daar in dat kleine cafe aan de haven
USB-stick met gevoelig informatie Elementz Festival 2010 gestolen
21 mei 2010
Emporium Festival laatste kaarten
7thSunday Festival
Jarige Extrema Outdoor trakteert
20 mei 2010
Meneer Achterwerk presents PINKsteren
Stereo Sunday op drie en vier juli
Line-up Dancetour Breda bekend
Super Sunday Pinkster special
I love Los back to basic
19 mei 2010
Burn Audio Labelnight
Analog Dialogue
18 mei 2010
Spring Beats early bird tickets uitverkocht
Hey! @ the beach
17 mei 2010
Vier internationale technohelden gaan muzikaal winkelen in oud Utrechts warenhuis
16 mei 2010
CSR's Pinkster Horror
Weekend Warriors episode 3
14 mei 2010
Mascarada
13 mei 2010
DeHeleNachtDoor in Club Stalker
Acht uur lang DJ Madskillz op Smaakstof Sessions
12 mei 2010
We Are E presenteert line-up en artwork zomeredities Welcome to the Family
11 mei 2010
Ground Zero VIP Package en andere vette prijzen
Ouwe stijl is botergeil
Feel good, do good
Hard Energy festival
10 mei 2010
Love Generation Festival strijkt neer in Bloemendaal
Turn up the Bass
Zomerkriebels Festival presenteert de line-up
9 mei 2010
D-Energy is terug in Amersfoort
Jägerland Tour komt naar Eindhoven
8 mei 2010
Hardnoize laat Aalsmeer schudden
7 mei 2010
Glorious
6 mei 2010
Daydream Festival 2010 official aftermovie
5 mei 2010
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Campingdisco
Syndicate
4 mei 2010
Secret Cinema keert terug naar de Whoosah
3 mei 2010
Rauw: A night with Felix Da Housecat
Timetable 3for1 bekend