Partyflock
 
­ Nederland

Trouw op zondagochtend

gepubliceerd door , op
De inmiddels gehypte maandelijkse zondag in Trouw ondergaat in de zomermaanden een verschuiving. De openingstijd wordt vervroegd naar 07.00 en hiermee is Trouw op zondagochtend geboren. Iedere laatste zondag van de maand kan je direct vanuit je zaterdagnachtactiviteiten de club weer inrollen. Op zondag 29 mei is de aftrap met Daniel Stefanik, Melon, Aron Friedman en nog een aantal internationale surprise guests.

Afteren, efteren of doorhalen, hoe je het ook wilt noemen, in de zomermaanden is het lastig een eind te breien aan een feestje. Dus als de vogels je ook altijd wakker houden als je om 05.00 je bed instapt, is de laatste zondag in Trouw doorbrengen een welkom alternatief tegen het plafondstaren. In de Verdieping, de ruimte onder de club van Trouw, gaat de nacht gewoon verder waar je ‘m dacht te hebben afgesloten.

Zondag 29 mei komt Daniel Stefanik over uit Leipzich en als de naam van je hometown met leip begint, dan zit het wel goed. Maar voor hij achter de draaitafels plaatsneemt, zal Melon samen met de mannen van Secret Sundays de eerste platen opzetten van de zondagochtend. En voor doorhaal deluxe sessies kan je Amsterdammer Aron Friedman altijd wakker houden, dus verwacht van deze man ook de nodige klappers.

Naast dikke muziek, genoeg plek om te dansen en te chillen, zullen er ook snacks aanwezig zijn zodat je voorraden weer aangevuld kunnen worden. De komende zondagen staan er onder andere Zip, San Proper en Patrice Bäumel op het programma en blijven er zat artiesten hangen die de zaterdag ervoor in Trouw en Amsterdam moeten draaien. De deuren gaan open om 07.00 en gaan door zolang de voorraad strekt.

9 opmerkingen

Dit zijn de berichten!!!
haha ook jij echt meteen reageren he bart ;) zekers ff buurten daar binnenkort pik!
"Zondag 29 mei komt Daniel Stefanik over uit Leipzich en als de naam van je hometown met leip begint, dan zit het wel goed."

Haha.
"een welkom alternatief tegen het plafondstaren"

heerlijk die openhartigheid:p
TOP! en ja dit ga ik testen! :D
Stefanik! :respect:
het is iig duidelijk welke doelgroep hier aangesproken wordt;)
@ hoeisiedan --> ofcourse ;)
mooi klaar mee.....
Werkzaam bij 11
The Mole (wagon repair, berlin) zal ook nog ff langswippen voor een zondagsontbijtje en wellicht de heren van Secret Sundaze ook.....