Partyflock
 
­ Nederland

Feel good, do good
kom 5 juni dansen voor de apen

gepubliceerd door , op
Monkey Business, de “feel good, do good” apen stichting, organiseert opnieuw een fantastische editie van Save me at the beach. Op zaterdag 5 juni vindt dit succesvolle benefietevenement plaats bij Woodstock 69 aan het Bloemendaalse strand. Door naar dit feest te komen draag je op een leuke manier bij aan het voortbestaan van de orang-oetan, de opbrengsten van Save me komen namelijk ten goede aan projecten ter bescherming van deze bedreigde mensaap. Het is vijf voor twaalf voor de orang, dus hij heeft onze inzet hard nodig!

Vele top DJ's treden op 5 juni op voor de apen bij Woodstock 69, zoals Erick E, Marnix en Brian S. Naast de vele DJ's kun je genieten van een live optreden van de reggae band Splendid. Hun relaxte beats en zonnige blazers zorgen voor een gegarandeerd zomers geluid! Dankzij het 80's en 90's repertoire van DJ Casa en DJ Nova kunnen ook binnen de voetjes van de vloer en de handjes in de lucht. Ook zijn er surf clinics van een echte Australische surf dude, heerlijke cocktails, massages en nog veel meer. Met het kopen van een kaartje draag je direct bij aan de strijd van Monkey Business tegen het uitsterven van de orang-oetan. Feel good, do good; kom 5 juni naar Woodstock 69!

Stichting Monkey Business zet zich in voor het behoud van de orang-oetan en zijn leefgebied, de tropische regenwouden van Borneo en Sumatra. De rode mensaap wordt ernstig met uitsterven bedreigd door houtkap, de aanleg van palmolieplantages en illegale dierhandel. Monkey Business strijdt op een leuke manier, bijvoorbeeld met hun Save me benefietevenementen. Samen met ambassadeurs Nicolette Kluijver, Egbert-Jan Weeber en DJ Terry Toner en vele betrokken vrijwilligers en partners haalt de stichting geld op voor lokale projecten en vraagt aandacht voor het verdwijnen van het regenwoud en zijn prachtige bewoners. Bekijk www.saveme.nl voor meer informatie over Monkey Business en Save me at the beach.