Partyflock
 
­ Nederland

Spring Beats early bird tickets uitverkocht
Reguliere voorverkoop gestart

gepubliceerd door , op
Het nieuwe lentefestival Spring Beats wordt goed ontvangen bij het Nederlandse danceminnend publiek. De promotie is in volle gang en met nog vier weken tot het evenement ziet het er goed uit voor de eerste editie van Spring Beats. Dat blijkt uit de eerste reacties en uit de kaartverkoop. De zogenoemde eerste ‘Early Bird' tickets zijn uitverkocht en de reguliere voorverkoop is zaterdag 15 mei van start gegaan. De tickets kosten vanaf nu €22,50.

De kaartverkoop gaat goed en is volgens de organisatie, die in handen is van Robert Beerens en Mark Vialle, mede te danken aan de ijzersterke programmering met de huidige top van de Nederlandse dancescene. 'We zijn erg blij dat alle boekingskantoren hebben willen meewerken aan de samenstelling van deze sterke line-up. Ze staan achter het concept om de zomer in te luiden met een kwalitatief nieuw festival in het Zuiden van Nederland. Intiem en gezellig maar met een hoge kwaliteit. Het wordt de grootste- en gezelligste openluchtclub van Zuid-Nederland' aldus de organisatie.

De line up bestaat onder andere uit Sunnery James & Ryan Marciano, Funkerman, Ricky Rivaro, Baggi Begovic B2B René Amesz, La Fuente, Bram van Helden en Puresang.

Om de kwaliteit te benadrukken is de locatie zes weken geleden helemaal geëgaliseerd en opnieuw met gras ingezaaid. 'Het word een veld zo strak dat het WK-finale waardig is', lacht Beerens.

Naast bovenstaande ‘topstukken' uit de scene is er ook ruimte voor nieuw talent.Gezien het grote aantal inzendingen voor de DJ contest is besloten een pre-party te organiseren waarbij enkele uitverkorene DJ's mogen strijden voor een plekje op Spring Beats. Deze ‘Grand Final' zal gehouden worden op 23 mei bij café Eddy's gelegen aan de Oelemarkt te Weert. Vanaf 15.00 uur zal de pre party losbarsten en deze zal tot in de kleine uurtjes doorgaan waarbij er onder de early adaptors die aanwezig zullen zijn, 5 x 2 exclusieve gastenlijstplaatsen vergeven worden.

Iedereen die op de hoogte wil blijven over de laatste nieuwtjes kan zich aanmelden via hyves of via Twitter.

Springbeats zal op 12 juni van 12.00-0.00 uur plaatsvinden op bedrijvenpark Pannenweg te Nederweert. Meer informatie over het evenement en tickets is te vinden op www.springbeats.nl