Partyflock
 
­ Nederland

We Are E presenteert line-up en artwork zomeredities Welcome to the Family

gepubliceerd door , op
Na een jaar winter vol kou, sneeuw, nattigheid en vooral heel hard werken is We are E eindelijk toe aan een welverdiende vakantie. Met dit in het achterhoofd werden de reisbrochures opgevraagd, reizen uitgestippeld en vooral heel veel gekibbeld over de bestemming. Zon, zee en strand is wat we willen, maar waar precies? Azië? Hawaï? Of misschien toch een safari in Afrika? Wat doe je wanneer je het niet eens kan worden? Heel simpel: je kiest gewoon voor alle opties! We are E gaat deze zomer op vakantie; niet een keer, niet twee keer, maar een volledige wereldreis. Zit jij in Nederland en kan je door omstandigheden niet helemaal afreizen naar Afrika, Azië of het Caribische gebied? Geen probleem: We are E brengt de zon, de zee en het strand deze zomer naar jou toe!

Nu de vakantie is vastgelegd komt We are E terecht bij een volgend punt: het vastleggen van alle vrolijkheid, etentjes en natuurlijk de reis zelf. Om te voorkomen dat bij thuiskomst alle vakantiekiekjes verpest zijn door vingers voor lens, overbelichting en zand in de camera, heeft We are E besloten het op veilig te spelen: huur een studio, een stel goede fotografen (Willem Spaan en Marjan Schonenberg), kleedt de familie op hun paasbest aan en schiet de plaatjes voor in het fotoboek ‘vakantie 2010'. Leg vervolgens de foto's neer bij de creatiefste ontwerper van Amsterdam (Zender) en zie hier het prachtige eindresultaat.



Wanneer gaan ze dan op vakantie vraag je je af? Amsterdam is dit jaar de eerste regio die vakantie krijg; op 11 juni om precies te zijn. Thuisbasis Studio 80 wordt omgebouwd tot een heuse savanne waar iedereen mee kan op een avontuurlijke muzikale safari. De rol van reisleider is op deze avond weggelegd voor niemand minder dan Ilario Alicante, een Italiaan die onderhand de hele wereld al heeft rondgereisd. Neem je fototoestel mee want er is een mogelijk dat je Arjuna Schiks, Mulder, Sandeep, Eva Maria en Johanna Mercker in het ‘wild' kan aantreffen.

De tweede regio (volgens de We are E vakantie kalender, dus pin je er niet op vast) is de regio Den-Haag, Club Seven om precies te zijn. Op 19 juni sleept We are E eigenhandig Hawaï een paar duizend kilometer in westelijk richting naar deze o zo mooie stad achter de duinen. Loops heeft alvast de handdoeken bij het zwembad gelegd en ook Gideon Bouwens en Eva Maria zijn aanwezig op deze zomerse nacht in het Haagsche.

Een dag later worden de duinen overgestoken en neemt We are E in samenwerking met Evotions, Hawaï mee in noordelijke richting naar de mooiste strandtent van Nederland: Woodstock. Opnieuw zijn de gebronsde surfers, de hoelameisjes en natuurlijk de bloemkransen alom vertegenwoordigt. Mede dankzij de hoelameisjes heeft Anthony Collins besloten om vanuit Frankrijk af te reizen naar Bloemendaal, hetzelfde geldt voor de Duitse Einmusik. Rauwkost. Arjuna Schiks, Gideon Bouwens en Joey Daniel maken de line-up tot een complete zonninge zomer droom.

Heb jij zin om met We are E op reis te gaan? Kijk dan op www.wearee.nl voor meer informatie over artiesten, vakantieplannen en een leuk filmpje van the making of the photoshoot.

19 opmerkingen

Kijk Mac Daddy van Veen achter het stuur zitten! :D

Helemaal goed dit! (y)
Artiest {SHOWLIST artist 65659, 24292}
Uitspraak van Tjeerdo op woensdag 12 mei 2010 om 09:56:
Kijk Mac Daddy van Veen achter het stuur zitten!

Binkie! :D
Dit keer had ik em door...

Heeft niet met hellraiser te maken mensen! :)
Uitspraak van MarcMan™ = Blaapaap op woensdag 12 mei 2010 om 11:15:
Dit keer had ik em door...

Heeft niet met hellraiser te maken mensen!

:roflol: het is idd steeds zo van
:cheer::woep:
:nosmile: :/
:x :nocheer: not again
laatste aanpassing
SUPERCOOOOOOLL!! Ziet er echt te gek, gaaf en ook geweldig uit!
Werkzaam bij Dastego
Artiest Dastego
Dat wordt rondjes rijden met Gert achter het stuur :-)
Artiest unders
is dit niet stiekem zo'n Engelse wagen en doet gert net alsof ?

geweldige FOTO !!!
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 926, 664, 610}
Artiest Wesdex
Geweldig gedaan weer! :D
Zin in WE ARE E on the beach :D
heb laatst zo'n docu gezien over house gewoon uit je dak uit 1992.. daar is gert met quazar een goede baas:D! vagegasten.nl staat ie:P..
mooie docu.. met gert dus, isis die 16 is (en van god los) en dj dano en een paar andere platte amsterdammers die strak staan in een coffeeshop!
woehoeeee... illario Allicante in de 80! hoe nais! die artwork is ook nice:).. ich bin dabei!
Werkzaam bij Piekup
Artiest {SHOWLIST artist 58705, 35999}
Full support!

We Are E is de shit!
Uitspraak van best of both worlds op maandag 17 mei 2010 om 21:19:
Uitspraak van MarcMan™ = Blaapaap op woensdag 12 mei 2010 om 11:15:
Heeft niet met hellraiser te maken mensen!

the original


accept no imitations...

ja hooor, hahahahaha :lol:

daag!

lekker knallen dus op de welcome to the family parties@@