Partyflock
 
­ Nederland

Line-up Dancetour Breda bekend

gepubliceerd door , op
Dancetour Breda
16 maart 2010
Zondag 23 mei (1ste Pinksterdag) staat het Chasséveld in Breda voor de zevende keer in het teken van Dancetour. Van 13.00 uur tot 22.00 uur draaien de DJ's Don Diablo, Sander Kleinenberg, Sunnery James & Ryan Marciano, R3HAB en Hardwell. Daarnaast mag ook de winnaar van de Dancetour DJ Knock Out een half uur draaien. Toegang voor Dancetour is helemaal gratis.

Line-up Dancetour Breda 2010
Dancetour wordt om 13.00 uur geopend door de Bredase dj Hardwell. Na een aantal hits die hij op zijn naam mocht zetten heeft hij ook remixes gemaakt voor verschillende gevestigde namen, waaronder Jean en Armin van Buuren. Om half drie is het de beurt aan de Dancetour DJ Knock Out winnaar. Om drie uur neemt R3HAB het over. Deze Bredase dj is bekend geworden door zijn remix voor de hit “Toys are Nuts” van Chuckie. Om half vijf neemt het duo Sunnery James & Ryan Marciano de draaitafels over. Zij zijn het nieuwe duo in de Nederlandse house scene. Zij treden overal op met hun eigen diepe en funky housesound. In februari stonden zij nog in een uitverkochte Heineken Music Hall. Tegen half zeven laat Sander Kleinenberg zijn set horen. Zijn remix voor Justin Timberlake werd een wereldwijde hit. Later heeft hij onder andere zijn eigen label opgezet. Tegenwoordig draait hij in clubs en op feesten over de hele wereld. Om half negen is het de beurt aan niemand minder dan Don Diablo. Hij is een zeer veelzijdige artiest en heeft altijd weer iets nieuws tijdens zijn optredens. Zijn stijl wordt vaak omschreven als ‘Punkfunk' en ‘Distorted Disco'. Don Diablo sluit om tien uur de zevende editie van Dancetour Breda in stijl af.

Afterparty MEZZ
Om tien uur is het feest nog niet afgelopen in Breda. In MEZZ wordt een afterparty georganiseerd met de dj's R3HAB, Hardwell en de dj Knock Out winnaar. De entree is gratis en de deuren gaan om tien uur open.

Dancetour
Het bij elkaar brengen van mensen, in het bijzonder jongeren en jong volwassenen, staat centraalbij Dancetour. Dit wordt bereikt door het ondersteunen en organiseren van activiteiten in dertien steden door heel Nederland. Deze activiteiten bestaan uit verschillende participatieprojecten en natuurlijk het gratis toegankelijk openlucht dance evenement Dancetour. Voor deze participatieprojecten (Dancetour projects) wordt er samengewerkt met jongerenorganisaties, gemeenten, onderwijsinstellingen, jeugdzorg en poppodia. De projecten creëren betrokkenheid onder de doelgroep. Het evenement is de ontmoetingsplek waar iedereen samenkomt. Alles staat in het teken van “bringing people together”!

Dancetour projects
Naast de zeer intensieve samenwerking met de gemeente, wordt er samengewerkt met de NHTV. Studenten van de opleiding Vrije tijds management organiseren een Mixperience. De Mixperience is een dj workshop waarbij voorbijgangers de beginselen van het dj vak kunnen leren. Op 7 mei vindt de finale van de Dancetour DJ Knock Out plaats in poppodium MEZZ. De winnaar van deze avond draait een half uur op Dancetour Breda.

5 opmerkingen

 
ook hier geen Marco V? niet dat ik erheen ga, maar die hoort r tog wel bij bij n DanceTour...
Sowieso om 1 uur aanwezig en denk niet tot het einde, de eerste dj's spreken me veel meer aan dan Sander Kleinenberg en Don Diablo.. maar we zien wel hoe gezellig het is :bier:
Artiest {SHOWLIST artist 65701, 129028, 75193, 65637}
Ik hou echt niet van deze muziek maar het word mooi weer dus ik kom wel ff sfeer proeven