Partyflock
 
Nieuws · augustus 2008
­ Nederland
Beatmachines
zondag 31 augustus 2008
Na een roerige zomer vol met mooie feesten en grote festivals is het aan G.O.D. Underground Events de taak om de zomermaanden van 2008 op een waardige manier af te sluiten. Aangezien de datum 12 september al akelig dicht in de buurt komt, is het de hoogste tijd om wat laatste info te verschaffen en om de twijfelaars over de streep te trekken.
XXlerator NextGen
zaterdag 30 augustus 2008
Zou tijd worden (;-)): de nieuwe generatie DJ’s uit de hardere kant van de dance dient zich aan. De komende editie van XXlerator op zaterdag 6 september in The Matrixx, staat helemaal in het teken van deze ‘nieuwe lichting’, zeg maar de NextGen. Met Kold Konexion, Bass Modulators, The Pitcher, Josh & Wesz, Dutch Master en Noisecontrollers. Wie wil weten wat de komende jaren wellicht de norm gaat worden, doet er goed aan 6 september in de danceagenda te noteren!
Na ruim een half jaar van afwezigheid is het echt de hoogste tijd voor twee vlammende edities in de mooiste locatie van het land

Zoals eerder gemeld kiest organisator Monumental ervoor om het feest goed muzikaal op te bouwen van ±125 BPM aan het begin tot meer dan 145 BPM aan het einde van het feest.
Rex… Electronation Live
donderdag 28 augustus 2008
Deze zaterdag staat er weer een nieuwe editie van Rex…Electronation Live op het programma, Electronation’s vaste avond in de Sugar Factory. Na een record aantal bezoekers op de vorige editie (de DanceValley Afterparty) zullen Electronation residents Dax & Clockwork, nieuw talent en de Duitse headliner HOSH ons wederom verassen met het beste in Electronische muziek.
Nog een ruime maand te gaan en Rotterdam dreunt weer acht uur lang op zijn grondvesten. De eerste vrijdag van oktober vindt er dan namelijk weer een “Stricly Hardcore” plaats. Omdat dit evenement vorig jaar een groot succes was is er dit jaar wederom gekozen om Lunatic zijn verjaardag groots te vieren, alleen zal het dit jaar niet plaatsvinden in Discotheek Rodenburg te Beesd maar in Club Risque te Rotterdam.
Ex Pornstar
maandag 25 augustus 2008
Aloha, beach boys & girls. Het zand kruipt waar het niet gaan kan en bij ons leidt dat gekriebel altijd tot een uitbundig strandfeest. En wel op zondag 7 september, weer of geen weer, Ex Porn Star zal die dag het zonnetje zijn dat over Bloomingdale schijnt tijdens de Hawaiian Club Tropical Party.
Op zaterdag 18 oktober vind de jaarlijkse Club X reünie plaats in Outland te Rotterdam. Van 22.00 tot 06.00 uur kun je weer losgaan op de beste klappers uit de tijd van de groene X. En natuurlijk zijn de sterren van toen ook van de partij! Zo kun je onder andere Kristof, The Darkraver en een liveset van het Danger Hardcore Team verwachten! Maar ook in de kelder van Outland gaat het door tot in de late uren met DJ’s als Dutchman Jack en Francois.
Gloss
zondag 24 augustus 2008
Gloss is back !! Na een nogal wisselvallige zomer, hoopt iedereen op nog een lekkere warme nazomer. In deze nazomer is er ook weer een nieuwe editie van Gloss. De afgelopen editie was weer een prachtig feest met een nog mooier aankleding en een geweldige line-up. Niemand minder dan Erick E, Funkerman, Sunnery James, Ryan Marciano, Ricky Rivaro and more waren aanwezig om de oortjes te verwennen met hun muzikale talenten.
Nieuw seizoen Latin Lovers
zaterdag 23 augustus 2008
LATIN LOVERS MADNESS! Een spektakel gaat het worden in Rotterdam! Latin lovers pakt uit op vrijdag 5 september met trompetten en trommels, rondvliegende vogels en vlinders in The Thalia! Zoals je gewend bent van Latin lovers bouwen we deze avond weer een gezellig decor in de oude bioscoop en je voelt je even thuis op een Zuid Amerikaans continent! Ze zomer is nog zeker niet voorbij en daarom nemen we jullie mee langs een trip van de mooiste kusten ter wereld! Onze reis begeleiders van deze stomende avond zullen zijn Lucien Foort, Leroy Styles, D-Rashid, Quintino, Jasper Clash en als gezagvoerder MC Mitch Crown!
Clubben, cruisen, hoppen en dansen…
zaterdag 23 augustus 2008
Op 6 september 2008 neemt de Club cruise weer acte de presence in de Rotterdamse binnenstad. De bekende dance klassieker ‘Music is the Answer’ van house goeroe Danny Tenaglia zegt het al, de organisatie van de Club cruise voert het uit. Muziek in al zijn vormen is namelijk de verbindende factor van dit verfrissende evenement. Eén kaartje is genoeg voor een tour langs de beste en nieuwste poppodia en clubs van Rotterdam. Laat je gratis en stylish verantwoord afzetten bij de club van je keuze.
Het festivalseizoen is al weer bijna ten einde, maar niet getreurd, want een nieuw seizoen vol met dikke feesten staat al weer voor de deur en hoe kun je dit nou beter inluiden dan met Ultimatum. Op vrijdag 12 september zet ADB in Time Out in Gemert een line up neer die garant staat voor een zeer dikke avond vol met de vetste sounds uit de hardere stijlen.
Het is zondag goed toeven op Scheveningen. En zeker op het Zwarte Pad waar waarschijnlijk druk gependeld gaat worden tussen de twee meest vooraanstaande beachclubs die de badplaats rijk is. In Woosah viert DJ Remy zijn verjaardag tijdens Secret Cinema Invites, in Club Naturel staat de underground wat centraler op een strandeditie van Tomorrow
Zaterdag 30 augustus staat Bloemendaal aan Zee de hele dag compleet in het teken van Wellness on the Beach 2008. Van 10:00 uur s’ochtends tot 00:00 uur s’nachts vindt in twee delen een complete ‘Voel je goed’ beleving plaats. WellnessClubs lanceert in samenwerking met Menzis en de Richard Krajicek Foundation een nieuw totaalevenement waarbij het ‘goede’ leven centraal. Zowel ontspanning, bewust leven als genieten lopen naadloos in elkaar over gedurende deze dag.
Tunnel of Terror
vrijdag 22 augustus 2008
Aanstaande zaterdag host Thunderdome weer een area op Mystery Land en niet zomaar een area. Als ode aan de tunnel of terror uit de begin jaren van Mystery Land doet Thunderdome dit jaar nog keer de Tunnel of terror. De line up voor de tunnel of terror is als volgt; DaY-már, Angernoizer, RDZ, The Vizitor, Lady Dana (early terror set), Akira, Drokz en MC Justice.
Close2heaven stopt
vrijdag 22 augustus 2008
Zaterdag 25 oktober 2008 is de dag waarop de aller- aller- allerlaatste Close2heaven plaats zal gaan vinden. Een memorabele datum. En het gaat niet zomaar een feest worden, nee dit gaat een feest worden wat je echt niet mag missen!
Er is een ander concept op het partypad van de organisatie gekomen wat zoveel tijd in beslag neemt dat er in de toekomst geen tijd meer is voor het goed organiseren van een Close2heaven.
Thuis meegenieten met Mystery Land
vrijdag 22 augustus 2008
Mystery Land is al weken helemaal uitverkocht. Heb je geen kaart kunnen bemachtigen, maar wil je toch sfeer proeven? Zet je radio of pc aan, doe je ogen dicht en doe alsof je op het Floriadeterrein bent. 538 Dance Department en Dance-Tunes Radio verzorgen de muziek voor je....live!
2 Fast 4 Trance
donderdag 21 augustus 2008
Het is op 13 september 2008 gewoon weer tijd voor een nieuwe 2 Fast 4 Trance! Zoals het ooit begonnen is, als een vernieuwing in de regio, zo zal deze lijn doorgezet worden. Rumours Leeuwarden zal voor de gelegenheid op zaterdag zijn deuren openen voor een verfrissende line-up bestaande uit gevestigde hardstylenamen aangevuld met nieuw talent.
Zaterdag 6 september, voor de allerlaatste keer, komt de Nederlandse hardcore en hardstyle top nog één keer samen om iedereen een Illegal Vibes trip down memory lane te bezorgen. De organisatie nodigt alle liefhebbers en supporters die zij door de jaren heeft opgebouwd uit om deze dag mee te beleven en Illegal Vibes een waardig afscheid te geven.
Na een afwezigheid van meer dan vier maanden is het eindelijk weer tijd voor een editie van Lipstick in Zalinaz. Zaterdag 20 september wordt er, na deze te lange afwezigheid, weer groot uitgepakt.
Nog een week te gaan: Q-BASE
donderdag 21 augustus 2008
Op zaterdag 30 augustus vindt Q-BASE voor de vijfde keer plaats, bij Airport Weeze. Hieronder vind je belangrijke nieuwtjes, de plattegrond en info over de updates op de Q-BASE website.
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 20 augustus 2008
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Luna Beach 2008
maandag 18 augustus 2008
In Trance door Trends, 'whole day long' uit je dak op het Strand van Luna, Heerhugowaard.
Bij velen verschijnt er een smile van oor tot oor, als men terugdenkt aan Luna Beach edities 2006 en 2007. Onder de zon, aan het Strand van Luna, palmbomen, big pillows en cocktails, wat wil een mens nog meer op zijn vrije zondag. De dagbladen repte over "Luna Beach" smaakt naar meer".
F*ckers!
zondag 17 augustus 2008
Zand tussen je tenen en tegelijkertijd een fles rosé achterover slaan op het strand van Scheveningen? Now we’re talking! F*ckers! keert ook in augustus wekelijks terug naar de kust van Scheveningen, op elke donderdag avond! Aan het immer gezellige en “unexpected by tourists” Zwarte Pad te Scheveningen.
Sensual
zondag 17 augustus 2008
Vrijdag 29 augustus is Grote Arena van Lexion Venue wederom gereserveerd voor Sensual. Dit evenement vindt zo’n vier keer per jaar plaats in deze uitgaansgelegenheid in Westzaan. Sensual is alleen toegankelijk voor vrouwen en stellen, mannen alleen worden dus niet toegelaten.
Pfff..... Eindelijk
zondag 17 augustus 2008
Pfff.....Eindelijk ! Bijna zaterdag 30 augustus. De datum voor een strandfeest in Strandpaviljoen Flamengo’s in Kijkduin waar iedereen lang naar uit heeft gekeken. Een feest waar iedereen zichzelf kan en mag zijn, iedereen elkaar kent en respect voor elkaar heeft. Het motto en gedachtegoed van Beatz Per Marco Productions, net bijgekomen van hun deelname aan de FFWD 2008 en InterPartyClub, twee organisaties die de handen ineen hebben geslagen om voor alle generaties hetzelfde gevoel neer te zetten. Kort gezegd............thuiskomen !
Superstars
zondag 17 augustus 2008
Na de Fashion Editie en de Latin Editie vertrekt Superstars zaterdag 20 september naar Dubai. De plek voor de Rich and Famous. De plek om te leven als een Superstar. The Power Zone zal 20 september geheel in het teken staan van Dubai. Luxe auto’s, Palmbomen, Entertainment, niks is te veel in Dubai. Niet alleen zullen we als Superstars feesten in Dubai, maar ook zal een speciale dj zijn verjaardag vieren.
Jailhouse
vrijdag 15 augustus 2008
De Nederlandse house maffia wordt volgens oude tradities geregeerd door het keiharde Dutch Global Syndicaat. Don Diablo is de meedogenloze baas, de capo di tutti capi. Wie zijn wetten niet respecteert, zal dat met de sound bekopen. Benny Rodrigues en D-Rashid maken snel carrière in deze housedadige organisatie.
Syndicate
vrijdag 15 augustus 2008
Na een zeer geslaagde editie van Syndicate 2007, kon het niet uitblijven. Met grote trots presenteren twee toonaangevende event-organisatoren van Europa het grootste harder styles festijn van Duitsland. Art of Dance en I-Motion slaan opnieuw de handen ineen voor een heel dikke nieuwe editie van Syndicate!
Oproep aan alle niet Lowlandgangers
donderdag 14 augustus 2008
Het weekend van Lowlands staat voor de deur. Geen onaardige line up, maar slechts toegankelijk voor 55.000 bezoekers. Genoeg liefhebbers te over die op zoek zijn naar hetzelfde gevoel en dat vind je natuurlijk bij Dansen aan Zee op Woodstock 69 in Bloemendaal. Woodstock houdt zich, ondanks de wederom tegenvallende zomer, kranig staande en is the hotspot van de Nederlandse kust. Voor velen geldt dit ‘vrijheidsparadijs’ als de nummer één strandtent van Nederland en terecht!
Het Amsterdam Dance Event is uitgegroeid tot een waar begrip in de internationale dancescene. Experts, liefhebbers en critici uit heel de wereld komen elkaar tegen in de vaderlandse hoofdstad. Voor het eerst in de historie van het Amsterdam Dance Event zullen Solarize Agency en Dazzling Music een eigen avond hosten tijdens deze magistrale drie dagen vol nachtelijk vertier!
Sunbeat is er klaar voor
donderdag 14 augustus 2008
Aanstaande zaterdag breekt de gezelligheid los op Sunbeat Festival! Nog heel even geduld, maar aanstaande zaterdag is het zover! Dan kunnen alle festivaldieren van 14.00 uur tot 23.00 uur uit hun dak gaan op het recreatieterrein Zeumeren te Barneveld. Verwacht een weergaloze mix van techno & house vanaf een groot podium aan de rand van het water!
Rio aan de Rijn 2008
woensdag 13 augustus 2008
Op vrijdag 22 en zaterdag 23 augustus zal Rio aan de Rijn 2008 plaatsvinden op de Korenmark in Arnhem. Dit superzwoele zomercarnaval mag geen enkele muziekliefhebber missen en wel hierom:
Toegang : GRATIS
Line-up : De vetste Latinhouse dj’s van dit moment (zie line-up)
Locatie : Buitenplein Korenmarkt Arnhem
Podium : Ronddraaiend op de middenstip van de Korenmarkt
Creamfields, het populairste dance festival van Groot-Brittannië, beleeft op 23 en 24 augustus haar 10-jarig jubileum. Dit wordt gevierd met vele top-dj's en een speciale Go Dutch Arena op zondag 24 augustus van 12.00 tot 23.00 uur, waar de beste Nederlandse acts vertegenwoordigt zijn. Onder andere Bart B More, Funkerman, Groovenatics, Baggi Begovic, Oliver Twizt, Benny Rodrigues, Nuno dos Santos, Warren Fellow en Darko Esser laten horen wat Nederland te bieden heeft op het gebied van dance en elektronische muziek. Locatie: Daresbury, Halton, vlakbij Liverpool in de UK.
b2s maakt namen Thrillogy bekend
maandag 11 augustus 2008
Eindelijk is het tijd om de namen bekend te maken van de drie artiesten die dit jaar in het middelpunt staan. Nieuwsgierig?
Raving Nightmare
maandag 11 augustus 2008
Traditiegetrouw zal ook in 2008 begin November de Nederlandse editie van dit evenement plaatsvinden in het Zuiden van Nederland. Het Mecc te Maastricht zal op zaterdag 8 November 2008 opnieuw worden omgetoverd tot een hardcore arena. Het evenement is na vier edities in deze locatie, gelegen in de centrale Europese stad Maastricht, gegroeid tot een jaarlijks internationaal hardcore evenement waarbij bezoekers uit heel Europa te vinden zijn.
Absolutely Fantastic
maandag 11 augustus 2008
De aankomende editie van Absolutely Fantastic zal een hele bijzondere worden! Op zaterdag 16 augustus aanstaande staan er namelijk “slechts” 2 dj’s in de dj booth van Off_Corso, bijna een unicum in deze tijd van het liefst 15 dj’s op een avond in 1 zaal. Beide dj’s zullen ook nog eens 5 uur lang een zeer unieke back2back set gaan draaien. Over welke dj’s hebben we het hier? Natuurlijk over “Mister Absolutely Fantastic” Lucien Foort en over Baggi Begovic.
strDnAfeest
zondag 10 augustus 2008
Op zaterdag 30 augustus vindt alweer de 2e editie plaats van het strAnDfeest op strandpaviljoen Kaapduin te Dishoek met verschillende toppers zoals Don Diablo en Benjamin Bates. Na het succes van vorig jaar kon een vervolg van dit vernieuwende evenement aan de Zeeuwse kust niet uitblijven. Daarom wordt er ook dit jaar weer flink uitgepakt om de jong volwassen bezoekers uit Zeeland en Brabant weer een heerlijke dag op het strand te bezorgen.
Het blijft toch een manier van leven. De talloze festivals in dit land zijn het domein van levensgenieters. Uiteindelijk heeft ieder festival het doel bezoekers te laten verwonderen, verbazen, genieten, verblinden en niet op de laatste plaats met elkaar verbinden. Zondag 31 augustus kan in de agenda. De Nijmeegse De Goffert nodigt jullie allemaal uit. Hedonisten uit den lande.. Komt dat zien en leef er deze dag op los!
De hele week ben je al ‘nice’ geweest. Keurig in pak of niet. Je moet je best doen om niet door de mand te vallen. En eigenlijk wil je maar één ding. Lekker feesten, flirten en plezier maken. Nu is er eindelijk de mogelijkheid om werk en privé te combineren: Nice or Naughty.
Ouwe stijl is botergeil
zaterdag 9 augustus 2008
In de Nederlandse taal zijn er vele gezegdes die met boter te maken hebben. Als men bijvoorbeeld boter bij de vis wenst, is het duidelijk dat er meteen cash afgerekend moet worden. Als je boter op je hoofd hebt, dan betekent dit dat je anderen ergens van verwijt terwijl jou hetzelfde verweten kan worden. Een boterbriefje halen is de gelukkigste dag van je leven op het stadhuis. En als men zegt 'het botert niet zo tussen die twee' is dat een nette manier om te zeggen dat je die twee maar beter niet naast elkaar kan zetten.
Puta Madre rocks
vrijdag 8 augustus 2008
Ben jij een echte winnaar? Ben jij geen wannabe maar een echte kenner en liefhebber van dikke house muziek? Ben je het zat om loze beloften naar je hoofd geslingerd te krijgen, en altijd teleurgesteld weer naar huis te gaan? Wacht niet langer, het houseconcept der houseconcepten is nabij. Puta Madre keert terug naar het vertrouwde nest en ‘will rock your Socks off’.
Groove to Chill Festival
vrijdag 8 augustus 2008
Na 5 jaar van feestjes op verschillende locaties door Zeeland is het tijd voor een nieuw concept van de Firma Beatmuziek: het Groove to Chill Festival. Op 9 augustus staat het haventerrein aan de Prins Hendrikweg in Vlissingen in het teken van dancemuziek in de breedste zin van het woord. Lokale talenten staan zij aan zij met de grote namen van de Nederlandse scene. Het festival bestaat uit drie podia, waarvan er één volledig overdekt is.
Beter kom je niet op de FFWD
vrijdag 8 augustus 2008
Hardcore Nederland en “Beter kom je niet” maken zich weer klaar voor een heerlijke nieuwe editie van de Danceparade. Aansluitend zal er natuurlijk weer een afterparty zijn met alleen maar pure hardcore! Ben jij geen pussy? En ga je door tot het uiterste? Dan mag je dit zeker niet missen…..
Happy Hardcore @ Matrixx Nijmegen
donderdag 7 augustus 2008
Het feest der herkenning, zoals het gerust genoemd mag worden, waarin de tijd van raves weer nabij is. Dus ruk die Aussie’s en Cavello’s alvast uit de kast: want na vele legendarische avonden en grootse boegbeelden versleten te hebben, staat Happy hardcore nu klaar om ook Nijmegen te overladen met het échte stampwerk!
Hardcore vs Terror on tour in Kampen!
donderdag 7 augustus 2008
Kampen mag zich op gaan maken voor een strijd tussen de aller hardste stijlen die Europa rijk is. Op 8 november zal de stad zeker gaan schudden op haar grondvesten door het bezoek van een knetterharde editie van Hardcore vs Terror. Het strijdtoneel van al dit geweld is met alle zorgvuldigheid uitgekozen en zal plaats vinden in niet minder dan ‘t 't Ukien.
Bazar Lumineux
donderdag 7 augustus 2008
Het was nog nooit zo licht en het licht was nooit zo mooi bij nacht als vrijdag 8 augustus op het NDSM terrein, want dan viert Bazar Lumineux haar eerste editie. Het concept heeft zich vanzelf gevormd; bij een parel van een locatie horen parels van dj's die parels van platen in hun collectie hebben.. en zo zal deze eerste editie het licht zien. Bazar Lumineux wordt een heerlijk feest op een ongerepte en unieke locatie in Amsterdam: Noorderlicht.
Dancetour Doetinchem
donderdag 7 augustus 2008
Op donderdag 28 augustus organiseert Stichting Dancetour in samenwerking met het Stadsfeest Doetinchem de tweede editie van Dancetour Doetinchem. Dit gratis toegankelijke evenement vindt plaats op het Simonsplein als begin van de Stadsfeesten in Doetinchem. Jong en oud kan een avond lang genieten van top dj's uit Nederland. De organisatie is er wederom in geslaagd een aantal toppers naar het podium in Doetinchem te halen. Van 17:00 tot 23:30 maken diverse DJ’s hun opwachting, waaronder Marco V, Benny Rodrigues en Sidney Samson.
Op 6 september 2008 zal de Oost Duitste visserboot ROS 701 - beter bekend als de legendarische MS Stubnitz – weer warm onthaald worden aan de Amsterdamse NSDM Werf door de roemruchte vrijbuiters van Multigroove. De Jolly Roger kan in top gehesen worden, want in het bleke maanschijnsel wordt de MS Stubnitz deze nacht geënterd door een wilde schare party freaks die aan dek hevig en meedogenloos tekeer zullen gaan tijdens het openingsfeest van de MS Stubnitz; ‘RokjesoksoV’.
Decibel outdoor
maandag 4 augustus 2008
Met nog twee weken te gaan zijn de voorbereidingen bij b2s inmiddels in volle gang en is de opbouw gestart. Daarom is het tijd om de time table bekend te maken. Ook staan onderstaand een aantal zaken die voor bezoekers van Decibel van belang zijn.
OverDoze
vrijdag 1 augustus 2008
Op vrijdag 29 augustus vindt dan eindelijk de eerste editie plaats van OverDoze in discotheek Bon Ami. Dit concept wat bijna een half jaar geleden werd gelanceerd dan zo revolutionair? Nee, niet bepaald. Maar ‘Ratho Events’ denkt hiermee wel de spijker recht op de kop te slaan. Geen poppenkast erom heen, maar gewoon kwalitatieve dj’s en muziek voor een aantrekkelijke prijs.
31 augustus 2008
Beatmachines
30 augustus 2008
XXlerator NextGen
28 augustus 2008
Awakenings eindelijk weer terug in de gashouder!
Rex… Electronation Live
26 augustus 2008
Strictly Hardcore presents Lunatic’s Birthday
25 augustus 2008
Ex Pornstar
The Club X legend returns at the 18th of October
24 augustus 2008
Gloss
23 augustus 2008
Nieuw seizoen Latin Lovers
Clubben, cruisen, hoppen en dansen…
Ultimatum, the ultimate hard beginning of the new season
22 augustus 2008
Tomorrow aanstaande zondag bij Naturel in Scheveningen
Laat je verwennen tijdens Wellness on the Beach 2008 bij Beachclub Vroeger in Bloemendaal
Tunnel of Terror
Close2heaven stopt
Thuis meegenieten met Mystery Land
21 augustus 2008
2 Fast 4 Trance
Finale update van de allerlaatste Illegal Vibes in Harlingen
Chuckie, Rene Amesz, Funkerman en meer op Lipstick in Zalinaz
Nog een week te gaan: Q-BASE
20 augustus 2008
Kort nieuws van de KNIP-dienst
18 augustus 2008
Luna Beach 2008
17 augustus 2008
F*ckers!
Sensual
Pfff..... Eindelijk
Superstars
15 augustus 2008
Jailhouse
Syndicate
14 augustus 2008
Oproep aan alle niet Lowlandgangers
Solarize Agency gooit alle remmen los op Amsterdam Dance Event 2008
Sunbeat is er klaar voor
13 augustus 2008
Rio aan de Rijn 2008
Nederland presenteert staalkaart van talent op Brits festival
11 augustus 2008
b2s maakt namen Thrillogy bekend
Raving Nightmare
Absolutely Fantastic
10 augustus 2008
strDnAfeest
Nieuw in Nijmegen: GoodLife Festival
9 augustus 2008
Nice or Naughty - Caught in the Office
Ouwe stijl is botergeil
8 augustus 2008
Puta Madre rocks
Groove to Chill Festival
Beter kom je niet op de FFWD
7 augustus 2008
Happy Hardcore @ Matrixx Nijmegen
Hardcore vs Terror on tour in Kampen!
Bazar Lumineux
Dancetour Doetinchem
6 augustus 2008
Multigroove verwelkomt de MS Stubnitz met RokjesoksoV
4 augustus 2008
Decibel outdoor
1 augustus 2008
OverDoze