Partyflock
 
­ Nederland

Rex… Electronation Live
Zaterdag 30 Augustus 2008 @ Sugar Factory

gepubliceerd door , op
Deze zaterdag staat er weer een nieuwe editie van Rex…Electronation Live op het programma, Electronation’s vaste avond in de Sugar Factory. Na een record aantal bezoekers op de vorige editie (de DanceValley Afterparty) zullen Electronation residents Dax & Clockwork, nieuw talent en de Duitse headliner HOSH ons wederom verassen met het beste in Electronische muziek.

HOSH aka Holger Behn heeft al heel wat releases op zijn naam staan bij labels als 'Get Physical', 'Paloma' en 'Pias'. Sinds hij begon onder de vleugels van Oliver Koletzki is hij inmiddels uitgegroeid tot een vaste waarde in het Hamburgse nachtleven. Zijn house sound (o.a 'Steppenwolf' is een bekende track van HOSH) werd al opgepikt door grootheden als Dirt Crew, Dj T, Karotte, Kiki, Tiger Stripes, Solomun and Sebo K. Verwacht een intelligente en toch pompende house set van Holger!

Simon Weiss is een van de nieuwe talenten in het Amsterdamse nachtleven. Hij heeft ons aangenaam verrast met zijn set op een van de Electrorated avonden in de Winston, en zal zijn mix van diepe techno en house nu ten gehore brengen op het grotere podium van de Sugar Factory.

Naast HOSH en Simon Weiss zullen Dax & Clockwork ook van zich doen spreken. Ze hebben al naast veel grootheden in de dancescene gestaan als; Freeform Five, Dr. Lektroluv, Johannes Heil et cetera en zullen ook nu weer laten zien waarom ze zich Electronation resident mogen noemen.