Partyflock
 
­ Nederland

Close2heaven stopt

gepubliceerd door , op
Close2heaven stopt
22 augustus 2008
Closing party, the end, the final, the last
Zaterdag 25 oktober 2008 is de dag waarop de aller- aller- allerlaatste Close2heaven plaats zal gaan vinden. Een memorabele datum. En het gaat niet zomaar een feest worden, nee dit gaat een feest worden wat je echt niet mag missen!
Er is een ander concept op het partypad van de organisatie gekomen wat zoveel tijd in beslag neemt dat er in de toekomst geen tijd meer is voor het goed organiseren van een Close2heaven.
Op zaterdag 25 oktober kan je nog één keer helemaal los in de prachtige Amstelveense club Mystére. Wil je dus herinneringen ophalen met je vrienden, wil je nu eindelijk Close2heaven eens een keertje meemaken en wil je deze aller- aller- allerlaatste editie niet aan je voorbij laten schieten? Kom dan zaterdag 25 oktober aanstaande naar Amstelveen. Je allerlaatste kans!

Energy solo
In alle jaren Close2heaven maakten we een zwerftocht door heel Nederland. Den Haag, Rotterdam, Roermond, Amstelveen, Amsterdam... En tijdens die zwerftocht is één kanjer van een dj ons trouw gebleven: DJ Energy.
Als eerbetoon aan Ed, zoals Energy in het dagelijks heet, hebben we besloten om hem te laten springen, stralen en knallen vanachter de dj booth. En een dj komt het beste tot zijn recht als hij op een feest helemaal zijn eigen ding kan doen. En wat is er dan beter dan solo draaien? Precies! Vanaf de eerste plaat op 25 oktober tot de aller- aller- laatste plaat die ooit op Close2heaven gedraaid zal worden is het DJ Energy die jullie zal vermoeien op de dansvloer.

Speciale entreeprijs!
Speciaal voor deze editie hebben we ook een speciale entreeprijs. Voor slechts 15 euro per persoon kan je deze Closing Party al mee beleven! Zoals gebruikelijk koop je kaarten voor ons feest direct via de website, zonder tussenkomst van allerlei bedrijven die over jouw rug zichzelf verrijken met de verkoop van tickets. Gewoon via de site bestellen en afrekenen.

Druk op de laatste editie?
Ja, de organisatie verwacht dat het enorm druk gaat worden. Iedereen die nog één keer die speciale Close2heaven sfeer wil meemaken, iedereen die gewoon een goed feest wil beleven op 25 oktober, iedereen die in het verleden voor het feest heeft gewerkt en iedereen die door omstandigheden nog nooit is geweest en eindelijk eens een Close2heaven wil meemaken, die mensen worden allemaal verwacht. Reden dus om niet te lang te wachten met het kopen van kaartjes, want zeker door de belachelijk lage entreeprijs zal het erg hard gaan! Het zal de eerste Close2heaven niet zijn die is uitverkocht. Daarnaast biedt club Mystère slechts plek aan zo'n 250 bezoekers...

Dresscode!
Geheel in afwijking van het concept wat we jarenlang is geboden, heeft de organisatie besloten om deze allerlaatste editie wel een dresscode te hanteren: BLACK.
En met zwart bedoelen ze ook echt zwart. Dus deze keer geen spijkerbroeken, witte overhemden of andere afwijkende kleuren: je zult worden geweigerd als je niet in het zwart komt.
Wel geheel volgens traditie is Close2heaven toegankelijk voor stellen die tenminste de leeftijd van 21 jaar hebben bereikt.

Kadootje voor de eerste 50
De eerste 50 bezoekers krijgen van ons een kado. Achter de schermen wordt hard gewerkt aan onze compilatie dvd. Op deze cd zal Energy speciaal voor de Closing een compilatie-set mixen met de vetste clubhits die hij gedurende de laatste jaren heeft gedraaid op ons feest. Naast muziek zal er op deze DVD ook een zeer uitgebreide foto-compilatie komen met de leukste foto's van alle Close2heaven feesten samen. Vroeg komen dus, want deze dvd zal een absolute collectors item gaan worden!

Een traan en een glimlach
Natuurlijk zal en een traantje worden weggepinkt als straks de aller- aller- allerlaatste plaat wordt opgezet 25 oktober. Maar naast de traan zal er ook een glimlach op alle gezichten komen want het sluiten van Close2heaven betekent voor de organisatie, maar zeker ook voor de bezoekers, dat het tijdperk van een nieuw concept aanbreekt: BLUTZ!
Wat Blutz precies gaat inhouden kregen we nog niet los van de organisatie, maar dat het bijzonder, nog nooit vertoond, exclusief en chique gaat worden, die belofte hebben we alvast gekregen! Blutz kent inmiddels een voorbereiding van bijna een jaar. Als je op de hoogte wilt blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van Blutz, meldt je dan aan op de website: www.blutz.nl

Kaarten voor Close2heaven (slechts 15 euro per persoon dus deze keer!) zijn verkrijgbaar, zolang voorradig, via de website waar je ze direct kunt afrekenen met iDEAL of per bank kunt overmaken.
www.close2heaven.nl

5 opmerkingen

Hele vette flyer :jaja:
Elk einde maakt ruimte voor een nieuw begin!
Daar loopt een verwijderingsverzoek voor...
Het is echt de allerlaatste hoor!
laatste aanpassing
Al sinds dag 1 van Close2heaven (Parkzicht Rotterdam) staat DJ Energy voor ons klaar met zijn geweldige en toonaangevende clubsound.
Als een soort eerbetoon naar Ed geven we hem op 25 oktober de hele avond solo. Als geen ander zal hij jullie tracteren op een bijzonder muzikaal avontuur. Startend met een vleugje minimal (Montero sound) en wat later het tempo opvoerend tot de voor Close2heaven kenmerkende clubsound met een knipoogje naar Trance.
Ook langs deze weg willen we Energy bedanken voor zijn enorme inzet tijdens het tijdperk Close2heaven, net zoals zijn meisje Chantal!
Natuurlijk houdt de samenwerking niet op, we zien Ed graag weer terug op één van onze dance concepten!