Partyflock
 
­ Nederland

Rio aan de Rijn 2008
Gratis outdoor event met top line-up!

gepubliceerd door , op
Op vrijdag 22 en zaterdag 23 augustus zal Rio aan de Rijn 2008 plaatsvinden op de Korenmark in Arnhem. Dit superzwoele zomercarnaval mag geen enkele muziekliefhebber missen en wel hierom:
Toegang : GRATIS
Line-up : De vetste Latinhouse dj’s van dit moment (zie line-up)
Locatie : Buitenplein Korenmarkt Arnhem
Podium : Ronddraaiend op de middenstip van de Korenmarkt

zomercarnaval

Na de uitermate succesvol verlopen ‘Sexy Motherfucker’ Koninginnenacht en de bomvolle ‘Special House’ Koninginnedag stonden alle lichten op groen voor een ongeëvenaard spektakel tijdens Rio aan de Rijn. De organisatie Horeca Arnhem Centraal pakt daarom dit jaar dan ook grootser dan ooit uit met de crème de la crème op het gebied van Latinhouse dj’s.

Line-up

Benny Rodrigues, Sidney Samson, Ricky Rivaro, dj Madskillz, Sunnery James & Ryan Marciano, Carita La Niña, J Luc, Patrix Johnson, Rishi Romero en Barry Barrylas staan allemaal op scherp om jou twee absolute topdagen te bezorgen! Ze zullen hun platentassen vullen met de nieuwste en vetste Latinhouse tracks van dit moment. Voeg hieraan saxofonist Ace on sax, vocalist Dorothy Sherman, percussionist Norman Soares en MC Mego toe en het feest is compleet. Heel houseminded Nederland zal hiervan trillen op zijn grondvesten.
Nooit eerder was de line-up op de Korenmarkt zo compleet als tijdens Rio aan de rijn 2008. Het belooft dan ook een ultiem Latinhouse spektakel te worden. Twee feestdagen waar je eng van wordt, helemaal voor niks. Met Rio aan de Rijn zet Arnhem zich definitief op de kaart als een van de beste partysteden van Nederland.

De Korenmarkt

Met barren op het plein en een overvloed aan broodjeszaken en restaurants is de Korenmarkt een meer dan ideale locatie voor dit festival. Om ook de cocktail liefhebber tevreden te houden zal de organisatie zelfs caipirinha cocktails schenken op het plein om het zomergevoel compleet te maken. Arnhem is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer, de Korenmarkt ligt op maar vijf minuten lopen van het station. Daarnaast zijn er volop parkeermogelijkheden op loopafstand van de Korenmarkt.
We beginnen vrijdag om 18:00 uur en het feest gaat door tot 00:00 uur op het buitenplein. Daarna zijn er natuurlijk nog tot in de kleine uurtjes partymogelijkheden in de verschillende kroegen en discotheken. Na een kort nachtje slapen gaan we dan zaterdag om 13:00 uur alweer helemaal los op het plein.

See you Rio 2008, The Ultimate Latinhouse Experience!

7 opmerkingen

IK zeg: WIE..? Gaan we los in Arnhem of nie..??!!!! :bounce:

:respect:
laatste aanpassing
De vetste Latinhouse dj’s van dit moment (zie line-up)

die draaien elke week al in arnhem
 
Uitspraak van Clautje op woensdag 13 augustus 2008 om 12:16:
IK zeg: WIE..? Gaan we los in Arnhem of nie..??!!!!

In de achtertuin... even voorpretten daar voor MysteryLand!!
 
vet feestje :-p
Beetje jammer dat de allerbeste Latinhouse DJ "Gregor Salto" niet draait!