Partyflock
 
­ Nederland

Absolutely Fantastic

gepubliceerd door , op
Absolutely Fantastic
8 augustus 2008
FeestAbsolutely Fantastic · Back 2 Back Edition
Datumzaterdag 16 augustus 2008
WinactieAbsolutely Fantastic actiegesloten
LocatieOff_Corso Site
FeestAbsolutely MAW · MAW 11 Year Anniversary Party
Datumzaterdag 20 september 2008
WinactieAbsolutely MAW actiegesloten
De aankomende editie van Absolutely Fantastic zal een hele bijzondere worden! Op zaterdag 16 augustus aanstaande staan er namelijk “slechts” 2 dj’s in de dj booth van Off_Corso, bijna een unicum in deze tijd van het liefst 15 dj’s op een avond in 1 zaal. Beide dj’s zullen ook nog eens 5 uur lang een zeer unieke back2back set gaan draaien. Over welke dj’s hebben we het hier? Natuurlijk over “Mister Absolutely Fantastic” Lucien Foort en over Baggi Begovic.

Luciën is inmiddels een levende legende uit de Nederlandse housescene; met zijn sublieme draaikunsten vertegenwoordigt hij al meer dan 17 jaar de Nederlandse sound ver over de grenzen. Zijn ijzersterke platenkeus, direct contact met het publiek en gevoel voor opbouw zorgen keer op keer voor grote gekte op de dansvloer. Sinds februari van dit jaar is hij resident op de succesvolle Absolutely Fantastic avond in Off_Corso. Baggi Begovic heeft de laatste jaren flink aan populariteit gewonnen. Bijna vanuit het niets stond hij ineens op grote feesten en festivals en is hij nu eigenlijk al niet meer weg te denken uit de Nederlandse dj top. Ook als producer is hij erg populair, veel bekende buitenlandse dj’s draaien zijn producties. Ook bekende artiesten als bijvoorbeeld de discoqueen van weleer Donna Summer weten Baggi te vinden voor het maken van een remix.

In de sfeervolle lounge is het natuurlijk de eclectic koning van Rotterdam die met de perfecte mix van diverse exotische muzieksoorten voor een welkome afwisseling van de beats in de grote zaal zal gaan zorgen. Support krijgt Viccc van de wonderschone Miss Delicious. Samen zullen zij alle muzikale grenzen en uithoeken gaan verkennen, van jazz tot house, van bossa nova tot dance classics, alles zal voorbij komen. De lounge is dan ook de perfecte plek om even bij te komen van al het geweld in de grote zaal. Behalve de twee “fantastic” dj’s is er op zaterdag 16 augustus weer aandacht voor het vocale vermaak. Zoals elke maand is MC Miss Bunty weer te bewonderen op het Off_Corso podium. Miss Bunty is al jaren één van Nederlands beste en meest gevraagde mc’s. Van Amsterdam tot Rotterdam, van Den Haag tot Maastricht, op alle grote feesten en festivals is zij van de partij. Ook de rokende partygangers weten inmiddels dat ze nog steeds van harte welkom zijn. Off_Corso heeft begin juli een erg mooie rokersruimte geopend, waar gretig gebruik van wordt gemaakt. Neem je sigaretten dus gerust mee.

De organisatie van Absolutely Fantastic is in handen van MAW. MAW viert in september haar 11-jarig bestaan met een speciale editie van Absolutely Fantastic: Absolutely MAW. Op zaterdag 20 september staan er een aantal “fantastic” dj’s voor je klaar die de afgelopen jaren een belangrijke stempel hebben gedrukt op de MAW historie. Meer info over Absolutely Fantastic, de line-up van Absolutely MAW en flink veel foto’s van andere MAW feesten zijn te vinden op www.mawparty.nl

3 opmerkingen

Wordt een toppertje met Lucien en Baggi 5 uur back2back! :bounce:
tot vanavond!! ;-)