Partyflock
 
­ Nederland

Raving Nightmare
Brutal Truth

gepubliceerd door , op
Raving Nightmare
11 augustus 2008
Traditiegetrouw zal ook in 2008 begin November de Nederlandse editie van dit evenement plaatsvinden in het Zuiden van Nederland. Het Mecc te Maastricht zal op zaterdag 8 November 2008 opnieuw worden omgetoverd tot een hardcore arena. Het evenement is na vier edities in deze locatie, gelegen in de centrale Europese stad Maastricht, gegroeid tot een jaarlijks internationaal hardcore evenement waarbij bezoekers uit heel Europa te vinden zijn.

Het is al eens vaker vermeld door de organisatie en de meeste bezoekers van vorige edities zullen het ook zo hebben ervaren: elk jaar opnieuw vinden steeds meer bezoekers uit landen als Duitsland, België, Frankrijk, Engeland, Italië, Oostenrijk, Zwitserland en zelfs Spanje de weg naar Maastricht en dat is iets om trots op te zijn! Mede dankzij de centrale ligging in Europa en de vele internationale vervoersmogelijkheden van en naar Maastricht wordt het dus steeds makkelijker voor de liefhebber om dit unieke evenement te bezoeken.

Het is dan ook vanzelfsprekend om opnieuw een internationale line up samen te stellen voor deze spectaculaire editie met als subtitel: Brutal Truth! In de main area zal zoals bekend een mix van mainstyle hardcore te horen zijn. De 2e area waarin de industrial, techno en terror freaks uit hun bol kunnen gaan heeft na 2 edities nu een vaste plek gekregen op dit evenement. De complete line-up zal op 22 Augustus bekend worden gemaakt!

Vip deluxe area
Na het succes van vorig jaar zal de VIP de Luxe area weer terugkeren en als 3e area worden toegevoegd. Het is ondertussen wel bij de meesten onder ons nu wel bekend welke voordelen je met een VIP ticket op een UHM evenement kan verwachten. De organisatie durft keihard te stellen dat er nergens anders op een hardcore evenement in Nederland en wellicht ook over de grens zoveel extra’s worden geboden met een VIP Ticket.
Ook hier zal een volwaardige line-up worden samengesteld waarin een aantal artiesten exclusief gedurende de hele nacht hun visie van Housemusic op het verleden en het heden ten gehore zal brengen. Liefhebbers van echte houseclassics, oldskool en early rave zullen dan zich dan ook thuis voelen in deze unieke sfeer en juiste omgeving. Je hebt natuurlijk ook toegang tot de andere areas op dit evenement. Voor de duidelijkheid volgen hier de exacte privileges die je met een Vip ticket verkrijgt:

-Speciale VIP ingang
-Drank, eten & fruit de gehele avond/nacht (in area 3!)
-Meet & Greet met deejays
-Gratis toiletten
-Gratis garderobe
-5 extra munten te gebruiken in de andere area’s
-Extra: Voor elke Vip bezoeker zal er een speciale ticket actie worden opgezet mbt de unieke Raving Nightmare reunion party op 27 Dec 2008 op een unieke Raving Nightmare locatie! Meer info volgt later!

Tickets
Tickets a Euro 35,- (ex fee) zullen vanaf 16 augustus 2008 te verkrijgen zijn via Ticketonline Nederland, alle free record shops in Nederland en via de vaste Primera verkooppunten van Paylogic. In België via Fnac en in Duitsland via CTS/Eventim. Tevens zullen een groot aantal vaste verkooppunten in Nederland, België en Duitsland weer worden voorzien van originele full color kaarten.
Vip tickets de luxe zullen Euro 85,- (ex fee) gaan kosten en zijn verkrijgbaar online als E-ticket op www.u-h-m.com. Maar let op: deze tickets zullen gelimiteerd in de verkoop worden gebracht. OP = OP. De Vip tickets zijn uitsluitend verkrijgbaar als E-Ticket via www.u-h-m.com.

Nieuw: Busservice UHM ism Dance-Festival bus
Naast de vele mogelijkheden met de eigen auto of de voordelige weekend tarieven met de trein zal de organisatie voor een vast tarief vanuit een groot aantal centrale plaatsen in Zuid Nederland bussen inzetten om de bezoekers naar het Mecc in Maastricht te brengen. Zo zullen er oa in Rotterdam, Dordrecht, Nijmegen, Arnhem, Den Bosch, Tilburg, Breda, Eindhoven opstapplaatsen zijn. De definitieve en exacte opstapplaatsen worden gelijktijdig bekend gemaakt met de line up. Per opstap plaats kan je via de UHM ticketshop je busticket bestellen voor € 15,00 per persoon. Het enige wat je moet doen is voor de juiste opstapplaats je E ticket aanschaffen!
Dus geen geruzie meer wie de BOB zal zijn voor deze avond, geen hoge brandstofprijzen die je met je vrienden moet delen en geen parkeerkosten!
Mocht er een plaats niet bij staan vermeld of is er interesse uit de andere regio’s in Nederland laat dat dan even weten via info@u-h-m.com. Wij zullen dan bekijken of er mogelijkheden zijn om ook vanuit die plaats vervoer te regelen tegen een voordelig tarief.

Meer info binnenkort op www.ravingnightmare.com en www.u-h-m.com

52 opmerkingen

ben er bij
 
:respect: daar gaan we weer!
 
Zeker benieuwd naar de line-up
 
Artiest {SHOWLIST artist 78589, 72605}
eventjes afwachten , maar wss wel aanwezig :)!
22 augustus line up:D

'de unieke Raving Nightmare reunion party op 27 Dec 2008 op een unieke Raving Nightmare locatie' ; PLATTE ZAOL ????
 
Daar had ik nog niet bij nagedacht i hope so!!! :D
 
wat nou techno:S?
Raaaaaaaaaaaaaavinnggg
laatste aanpassing
 
ben aanwezig
Uitspraak van Hanskee:honger: op maandag 11 augustus 2008 om 11:01:
'de unieke Raving Nightmare reunion party op 27 Dec 2008 op een unieke Raving Nightmare locatie' ; PLATTE ZAOL ????

Gewoon peppermill, daar hebben ze vroeger zoveel Ravings gegeven en daar zijn jaren aan een stuk party's geweest op of rond de 27e december. Daar wil ik dan wel naartoe, de main party zullen ze me niet meer zien.
 
Artiest Mutilate
RAAAVVVIIINNGGGGG!!!!!!!

weer zeker van de partij!!!

:bier:
Dat wordt denk ik toch maar voor de VIP gaan;)

sowieso aanwezig!! B)
thuiswedstrijd 8)

:bounce:
Uitspraak van Rico [Niet Verhoeven] op maandag 11 augustus 2008 om 13:02:
alleen die naam al
Wat een feesten

hey ricardo word eens tijd dat jullie ook een keertje erop komen knallen met de live act :D:D
 
wel leuk en aardig allemaal voor info over bus, vip en alles te geven...
maar ff melding erbij zetten van hey jongens... we hebbe nu wel iets op het peuken waren al om 3 uur op probleem geregelt??....
dat was ook wel zo handig?
weet niet of ik ga... eerts line up zien...
Uitspraak van verwijderd op maandag 11 augustus 2008 om 14:49:
we hebbe nu wel iets op het peuken waren al om 3 uur op probleem

gewoon zorgen dat je genoeg bij je hebt:P tenminste doe ik wel.. maar idd lullig voor de mensen die geen peuken meer konden kopen en dus peukloos waren...:aai:
Uitspraak van Boterhoofd op maandag 11 augustus 2008 om 14:48:
hey ricardo word eens tijd dat jullie ook een keertje erop komen knallen met de live act

Had je mee naar duitsland moeten gaan knuppel :P
Artiest {SHOWLIST artist 40738, 60156}
-Extra: Voor elke Vip bezoeker zal er een speciale ticket actie worden opgezet mbt de unieke Raving Nightmare reunion party op 27 Dec 2008 op een unieke Raving Nightmare locatie! Meer info volgt later!


Platte zaol! dat zouw pas heftig bruut zijn!!

Hoop zo niet op die kansloze peppermill :x
 
ThuisParty ZEKERS AANWEZIG

Reunion in platte zaol , heftig :D
 
De 2e area waarin de industrial, techno en terror freaks uit hun bol kunnen gaan

laat terror maar achterwege :P
wat houdt dat gratis dranken in?bedoelen ze daar ook mee sterke dranken?
 
hier wil ik zeker heen:D:D:D
 
chilluh raving in het mecc, lekker dichtbij, niet altijd een top party qua geluid en organisatie
maar wel altijd enorm feesten en erg gezellig met veel bekenden.
Ik ben er wel weer bij. :bounce:
Uitspraak van :bounce: Early-Streever :bounce: op maandag 11 augustus 2008 om 23:01:
WAT WORD ER IN AREA 3 GEDRAAIT ?????????????????????????????

Ook hier zal een volwaardige line-up worden samengesteld waarin een aantal artiesten exclusief gedurende de hele nacht hun visie van Housemusic op het verleden en het heden ten gehore zal brengen.


Dus: oldschool, early rave en hardcore, classics, breakbeat, u name it.
Uitspraak van GabberPinda4Life op maandag 11 augustus 2008 om 23:37:
Met jou kan ik praten Kut feest in het mecc

Wat zijn jullie tegenwoordig toch een stelletje verwende en arrogante zeikerds. In alle andere landen zijn er maar op reguliere basis evenementen en daar worden dikwijls in 1 dezelfde area 3 à 4 muziekstijlen door elkaar gedraaid en iedereen feest er gewoon op los. Dit gebeurd vaak in een vervallen locatie of op modderige gronden. Maar nee, de Nederlanders en Belgen moeten weer liggen zeiken. Het duurt niet lang meer of ze verwachten dat hun schoenen gratis worden gepoetst aan de in-uitgang


Raving Nightmare----> Here we come :D
Uitspraak van Kromme Zoon op dinsdag 12 augustus 2008 om 01:10:
Wat zijn jullie tegenwoordig toch een stelletje verwende en arrogante zeikerds. In alle andere landen zijn er maar op reguliere basis evenementen en daar worden dikwijls in 1 dezelfde area 3 à 4 muziekstijlen door elkaar gedraaid en iedereen feest er gewoon op los. Dit gebeurd vaak in een vervallen locatie of op modderige gronden. Maar nee, de Nederlanders en Belgen moeten weer liggen zeiken. Het duurt niet lang meer of ze verwachten dat hun schoenen gratis worden gepoetst aan de in-uitgang

Het is een sfeerloos saai feest met slecht geluid. Ben in 2005 en 2006 geweest en het is nou niet echt het feest waar je het hele jaar op wacht;)
Uitspraak van Kromme Zoon op dinsdag 12 augustus 2008 om 01:10:
ze verwachten dat hun schoenen gratis worden gepoetst aan de in-uitgang

Nou de ingang hoeft niet, maar uitgang zou wel handig zijn:D

Gwoon niet zeiken en komen knallen!:bounce:
 
Uitspraak van GabberPinda4Life op dinsdag 12 augustus 2008 om 10:27:
Het is een sfeerloos saai feest met slecht geluid. Ben in 2005 en 2006 geweest en het is nou niet echt het feest waar je het hele jaar op wacht

Ja een echt raving sjenge feest :X:P
Uitspraak van verwijderd op dinsdag 12 augustus 2008 om 12:39:
Ja een echt raving sjenge feest

En om te schaatsen betaal ik hier in glanerbrook in geleen 4,50 hoef ik niet 40 euro voor te betalen op raving;)
Uitspraak van Rick G op maandag 11 augustus 2008 om 19:25:
wat houdt dat gratis dranken in?bedoelen ze daar ook mee sterke dranken?

iemand hier nog een antwoord op???:P
:cheer:
Uitspraak van Rick G op dinsdag 12 augustus 2008 om 16:41:
iemand hier nog een antwoord op???

Vorig jaar was het echt all inclusive @ VIP!
Snacks, fruit, BACO
Alles wat je maar wilde @ VIP!
Is dus zeer zeker wel een optie!!
Ook nog meet & greet erbij!!
:)
Helaas niet aanwezig...
Whoppaaa, wordt weer als vanouds gezellig :bounce:

Benieuwd naar de line-up :jaja:
Uitspraak van Ivanhooo op woensdag 13 augustus 2008 om 12:41:
Helaas niet aanwezig...

Dat noem ik niet helaas:P Maarre toch ff nieuwschierig waarom niet aanwezig danO:) Op vakantie of wedstrijd dan:D
 
Artiest {SHOWLIST artist 17148, 32373}
Uitspraak van GabberPinda4Life op dinsdag 12 augustus 2008 om 12:45:
En om te schaatsen betaal ik hier in glanerbrook in geleen 4,50 hoef ik niet 40 euro voor te betalen op raving

moet je wel nog schaatsen huren :rot:
Uitspraak van GabberPinda4Life op donderdag 14 augustus 2008 om 23:52:
Dat noem ik niet helaas Maarre toch ff nieuwschierig waarom niet aanwezig dan Op vakantie of wedstrijd dan

Jawel helaas, thuiswedstrijden ben ik graag bij O:) Ik ben dan naar weekend Rowwen Heze / Center Parks :bier:
 
:cheer: doorein :cheer:
laatste x in mecc ging wel...geluid was indd nie super

maar goed mischien toch wel aanwazuggg :rot: