Partyflock
 
­ Nederland

Puta Madre rocks

gepubliceerd door , op
Puta Madre rocks
5 augustus 2008
Ben jij een echte winnaar? Ben jij geen wannabe maar een echte kenner en liefhebber van dikke house muziek? Ben je het zat om loze beloften naar je hoofd geslingerd te krijgen, en altijd teleurgesteld weer naar huis te gaan? Wacht niet langer, het houseconcept der houseconcepten is nabij. Puta Madre keert terug naar het vertrouwde nest en ‘will rock your Socks off’.

Op de 9e van augustus vormt The The Power Zone Amsterdam weer het strijdtoneel van één van de meest verkwikkende houseconcepten wat ons landje rijk is. Puta Madre zal zorgen voor een frisse wind in Amsterdam met enkele klappers van weleer. Wanneer de poorten van de altijd sfeervolle Powerzone worden geopend zullen je ogen en oren te kort komen.

Nu hebben jullie waarschijnlijk al heel wat dj’s gehoord en gezien, en zijn jullie misschien aan iets anders toe? Het eeuwenoude spreekwoord luid ook wel “Verandering van spijs doet eten”, dat is dus wat jullie te wachten staat. Iets compleet nieuws uit de USA. Met gepaste trots deelt de organisatie mee dat niemand minder dan Mr. Ron Reeser (USA), voor het eerst in Nederland, zijn opwachting zal maken! Give it up!!

Naast deze grote verrassing mogen de jongens van eigen bodem niet ontbreken, daarom zijn de vetste dj’s/producers uit Nederland uitgenodigd. Denk aan namen als Don Diablo, Quintino, Kenneth G en Basti Lourenz hosted by Emsymo. Met z’n allen werken zij aan de ultieme house ervaring waarna jullie het feest met gierende adrenaline in je lijf zullen verlaten, ging het je allemaal nog iets te snel? Check hieronder nog eens de line-up

Ron Reeser (USA)
Don Diablo
Kenneth G
Quintino
Basti Lourenz
Emsymo

ACTIE!!
Alsof dit nog niet alles is, stelt de organisatie 250 vrijkaarten beschikbaar van het Full House Festival, dat op 30 augustus plaats gaat vinden aan de Rijkerswoerdse Plassen in Arnhem (wie het eerste is het eerste maalt OP=OP).

Tickets zijn voor slechts 10 euro (ex) verkrijgbaar via Ticketonline en de bekende voorverkoopadressen. Dit mag je echt niet missen!!

6 opmerkingen

Feest :no:
Vrouwke wat op de flyer staat afgebeeld :yes:
Dan koop je een ticket voor een €10 en dan krijg je er een ticket van €30 bij ??? Nou zal wel goed gaan met de vv van Fullhouse dan :vaag:
Uitspraak van 81Pope op vrijdag 8 augustus 2008 om 15:11:
Vrouwke wat op de flyer staat afgebeeld

hahahaha....

Ik heb gehoord dat fullhouse festival bijna uitverkocht is!!
:gaap: puta madre :gaap: