Partyflock
 
­ Nederland

Pfff..... Eindelijk
Pure Fun, Friends & Fruitbitches

anoniem gepubliceerd op
Pfff..... Eindelijk
17 augustus 2008
FeestPfff.....Eindelijk · Pure Fun, Friends & Fruitbitches
Datumzaterdag 30 augustus 2008
WinactiePfff.....Eindelijk actiegesloten
LocatieFlamengo's
Pfff.....Eindelijk ! Bijna zaterdag 30 augustus. De datum voor een strandfeest in Strandpaviljoen Flamengo’s in Kijkduin waar iedereen lang naar uit heeft gekeken. Een feest waar iedereen zichzelf kan en mag zijn, iedereen elkaar kent en respect voor elkaar heeft. Het motto en gedachtegoed van Beatz Per Marco Productions, net bijgekomen van hun deelname aan de FFWD 2008 en InterPartyClub, twee organisaties die de handen ineen hebben geslagen om voor alle generaties hetzelfde gevoel neer te zetten. Kort gezegd............thuiskomen !

Pfff is de afkorting van Pure Fun, Friends & Fruitbitches. Een nieuw en bijzonder strandfeest voor alle leeftijden. Een feest waar de mensen het feest zelf zijn. Een feest waar saamhorigheid en interactie sleutelwoorden zijn. Een feest dat aantoont dat muziek verbroedert. Een feest waarbij iedereen, jong en oud, hetero of homo, zichzelf zullen vermaken en/of kunnen laten entertainen. Een feest met liefde georganiseerd door twee organisaties die beide bekend staan in de uitgaanswereld om hun betrokkenheid bij de bezoekers, hun positieve uitstraling en gevoel voor detail. Iedere bezoeker is gelijk en wordt ook zodanig benaderd en behandeld waardoor je op dit soort feesten een uniek gevoel zult ervaren die op een gezonde manier verslavend werkt.

De kenmerken van deze organisaties en het omschreven gevoel wordt nogmaals duidelijk en benadrukt als men kijkt naar het programma van die dag dat zal aanvangen om 15.00 uur in de middag met entertainment speciaal gericht op kids zoals grimeren, wedstrijd zandkastelen bouwen, een workshop dansen, een springkussen en nog veel meer. In de tussentijd kunnen de ouders alsmede andere bezoekers heerlijk relaxen, chillen en genieten van verrassend entertainment, vers fruit van de fruitbitches, ijs en andere lekkernijen en verrassingen onder het genot van de zwoele zomerse klanken van o.a. Lunar Superstar, Lexa, Sandroz en M-Zone. Deze toppers zullen tot 19.00 uur hun muziek ten gehore brengen en worden afgelost door niemand minder dan de populaire Miss Melody, Beatz per Marco, Praveen en Le-on die vervolgens tot in de late uurtjes zullen doorknallen.

Het bijzondere aan dit feest is dat kids tot 20:00 welkom zijn en ook nog eens gratis toegang hebben onder begeleiding van minimaal 1 volwassene. Inschrijving van de kids is echter wel verplicht in verband met beperkingen in de opvang en het progamma voor kinderen op dit feest! Inschrijven kan tot en met 25 augustus via InterPartyClub. Kaarten voor dit feest zijn verkrijgbaar via www.interpartyclub.nl en Easyticket. In tegenstelling tot vele andere strandfeesten is er voldoende en gratis parkeergelegenheid en bestaat er de mogelijkheid te overnachten in het nabij gelegen bungalowpark of camping.

Er loopt reeds een winactie op Partyflock. Als extra verrassing verloten beide organisaties nog eens 4 hotelbonnen ter waarde van 75 Euro onder de bezoekers en zullen deze worden overhandigd tijdens dit onvergetelijke strandfeest op een nieuwe locatie die je niet snel zult vergeten.

More info: www.beatzpermarco.com en www.interpartyclub.nl

5 opmerkingen

Ik moet werken dat weekend :(
Ik ben derbij !!! word een superfeestje !!
Uitspraak van verwijderd op zondag 17 augustus 2008 om 22:24:
Wij zijn erbij !!!!..

Kan er nog meer bij ??/ :P :cheer:
 
Uitspraak van Nicky Beessie op woensdag 20 augustus 2008 om 07:42:
Kan er nog meer bij ??/

echt wel ,,kan niet alleen meer bij ,er moet gewoon meer bij :P