Partyflock
 
Nieuws · maart 2007
­ Nederland
Vince & Jeremy tegen de rest!
zaterdag 31 maart 2007
Vince & Jeremy vs rest!
I Hate Trance
zaterdag 31 maart 2007
Na een overvloed aan “I love .....” feesten besloot de organisatie Underground Forever bij wijze van grap met een reactie te komen, zo ontstond de naam “I Hate Trance” en op 12 juli 2002 werd de eerste I Hate Trance in de toenmalige AXL een groot succes. Daarna verhuisde het concept naar de De Waakzaamheid in Koog aan de Zaan, waar na een aantal hardcore edities op 27 juni 2003 de eerste terror editie een feit was. Op dit feest trad onder andere Tieum uit Frankrijk voor het eerst in Nederland op.
The world isn’t big enough zo lijkt men in Amsterdam te denken. Terwijl de euforie van enkele zeer geslaagde Amsterdamse en Haagse edities nog maar nauwelijks getemperd is, komt de Franchise karavaan nu werkelijk op stoom.
Xxlerator Showtek-special
vrijdag 30 maart 2007
Ze zijn veruit de meest toonaangevende live-act van de hardere kant van de dance, en ze kregen de afgelopen jaren zo’n beetje elk groot festival aan hun voeten, en als meest recente hoogtepunt: Sensation Black live. Hoogste tijd voor een Matrixx Showtek Special op zaterdag 21 april: Showtek! Met de beide sympathieke Eindhovense Showtekbroers, en een paar goede vrienden: Zany & Vince, Deepack, Showtek, Dutch Master en MC DV8.
Zet het met dikke letters in je agenda. Zaterdag 14 april is alweer de volgende rockende editie van Taste-it! in de P3 in Purmerend! Gewapend met een dikke line-up en een prachtig aangeklede locatie, de lekkerste latin en funky house en een geweldige party sfeer zal Taste-it! je een avond geven om niet snel te vergeten!
Paaspop
donderdag 29 maart 2007
Het programma van Paaspop is helemaal compleet. Als nu het weer ook nog eens goed meewerkt staat niets een zoveelste succesvolle editie van Paaspop nog in de weg. Twee dagen die in het teken staan van muziek, theater, dance, cabaret, amusement. Paaspop is de ultieme en totale festivalbeleving.
Met de Absolutely Stereo Miss Monica Birthday Bash nog vers in het geheugen (wat een feest!) wordt Rotterdam en omstreken alweer klaargestoomd voor de volgende editie van Absolutely Stereo in Off_Corso. Miss Monica heeft in ieder geval weer een gast-dj van formaat uitgenodigd, die op veler verzoek terug zal keren achter de draaitafels van de club in het Rotterdamse centrum…
Tijdens Winter Music Conference vond dan de officiële bekendmaking plaats van de exclusieve samenwerking tussen
de nummer 6 dj, Ferry Corsten, KidsRights, die hem heeft aangetrokken om zich in te zetten als ambassadeur voor dit goede doel. Ferry Corsten en KidsRights bundelen hun krachten om bewustmaking en betrokkenheid onder jongeren te vergroten.
The Zoo
dinsdag 27 maart 2007
30 maart: Jean & Marcello samen terug naar het iT tijdperk!

Vrijdag 30 maart gaan twee grondleggers van de Housescene in Nederland bij The Zoo voor het eerst samen terug in de tijd: Jean & Marcello. Hoewel ze al vaker samen achter de decks stonden, nemen ze op 30 maart in The Zebra al hun de grootste hits en klassiekers mee uit de tijd dat ze samen in de legendarische iT de eerste Housemuziek brachten. Een hele avond lang zullen Jean en Marcello back2back het publiek het ouderwetse gevoel geven uit de eerste jaren van de House.
Oudeplatenfeest in de Lexion
maandag 26 maart 2007
Wie wat bewaart die heeft wat. House Classics van 1990 tot 2000, dat is waar het Oudeplatenfeest bol van staat. En gezelligheid! Mark van Dale & friends nemen je zondag 22 april mee terug naar de tijd van de echte house en zorgen ervoor dat het dak er weer zoals vanouds vanaf gaat. Van ’s middags vier uur totdat de klok twaalf uur slaat, in de Lexion (Westzaan). Dames lekker ouderwets gratis entree tot 18.00 uur!
Stout! met marcella
maandag 26 maart 2007
Het wordt de 2e keer dat Stout! haar tenten opzet in het eeuwig brave Heemskerk. Hoog tijd, want na Stout & Nieuw op oudejaarsavond is het weer hard nodig om de rebel in de mens te doen ontwaken. Want wil je de dorpse sufheid voorgoed naar de vergetelheid verbannen, dan is regelmatig knallen het devies.
Ghosttown 2007 - de lineup
maandag 26 maart 2007
Op 2 juni zal hardcoretempel de Vechtsebanen voor het eerst sinds ruim een half jaar weer het toneel zijn van een early hardcore event. In het jubileumjaar van Dance 2 Eden belooft Ghosttown 2007 een van de vetste feesten van het jaar te worden. Hieronder vind je de lang verwachte programmering.
Gene Farris, de sexy housekoning, is back op RUSH in Amsterdam. Om de avond niet alleen sexy te maken maar ook lekker smerig, is Terry Toner voor het eerst uitgenodigd op Rush 020 om de lading housemuziek een lekkere electro twist te geven.
Are you ready to get Sensative?
woensdag 21 maart 2007
Sensative is terug in 2007, en hoe!! Na een aantal omzwervingen is het nu terecht gekomen in de locatie waar het hoort: The Mansion. Het prachtige interieur, de heerlijke cocktails en het relaxte publiek zorgen altijd voor die intieme sfeer die zo bij The Mansion past. Sensative is genieten en losgaan. Sensative is soulfull house music en funkin’ eclectic sounds. Sensative is entertainment en show. Sensative is een gevoel!
Na de successen van de voorgaande edities is het evenement toe aan een nieuw hoofdstuk. Op 12 mei zal de Westergasfabriek het toneel zijn van de zesde editie van Pandemonium. Zoals bekend, heeft er een conceptverandering plaatsgevonden.
Ben jij Eigenwijs?!
woensdag 21 maart 2007
Ben jij Eigenwijs?! Dát is de vraag op zondag 8 april 2007! De eerste eigenwijze paaszondag ever! En waar kan zoiets beter plaatsvinden dan in de P3 in Purmerend!
Zaterdag 14 juli staat van ’s ochtends 10:00 uur tot ’s avonds 23:00 uur in het teken van de dertiende verjaardag van Dance Valley. Alles wijst er echter op dat dit getal louter geluk en vreugde zal brengen. Na twee opeenvolgende dubbeledities in 2006 en 2005 vindt er dit jaar geen ‘Dance Valley The Weekender’ plaats, maar keert het oerfestival te Spaarnwoude Park terug in haar oorspronkelijke vorm.
Maar 1 keer dit jaar zal Beter kom je niet af reizen naar Zaandam. In een vertrouwde locatie met een nieuwe naam namelijk North Sea Venue oftewel de oude “Fun” zal het zware muziek geweld losbarsten en alles en iedereen op zijn grondvesten doen laten trillen.
Zoals je gewend bent van BKJN events, is de programmering weer gevuld met de crème de la crème van de hedendaagse hardcore scène. Anders dit keer is de zaal indeling en de manier waarom de line up gepresenteerd zal worden.
Smackdown – Just Bring It
dinsdag 20 maart 2007
A.s. Zaterdag 24 Maart staat de 2e editie van Smackdown op het programma, onder het motto: Just Bring It!
Een nieuwe lente, een nieuw begin! Veel Meubel Stukken lanceert een nieuwe maandelijkse clubavond in de nieuwe Flexbar in Amsterdam onder de titel Little sexmachine. Little sexmachine is geïnspireerd door de bayle funk feesten in de krottenwijken van Rio en São Paulo, de smerige booty feesten in downtown Miami, de nieuwe up tempo sound uit Baltimore, het andere geluid van het toonaangevende Ed Bangers label uit Parijs en alles wat daar tussen ligt.
Nederland is het dance-land bij uitstek, maar kent vele beginnende en vaak talentvolle djs, vjs, mcs en live-acts, die helaas weinig tot niets kunnen laten zien. Mede omdat de markt inmiddels is verzadigd. Grote organisaties geven nieuw talent over het algemeen weinig kans en dus krijgen de reeds bekende artiesten (ongewild) een monopolypositie. Hierdoor kent de dance-scene weinig vernieuwing.
Op 27 Mei zullen de poorten van Landgoed Hackerom in Erp/Veghel weer open gaan voor Pinksterpar-t Harmony of Dance. Meer dan 50 artiesten verdeeld over zes area’s zullen tussen een uur s’middags en een uur s’nachts het publiek laten smullen van de vetste dance sounds. Par-T heeft weer zijn uiterste best gedaan om een knallende line-up te presenteren en ook de area’s zullen weer creatief worden ingevuld. Uiteraard zal ook de servicegraad weer worden opgeschroefd om het publiek een nog betere prijs kwaliteit verhouding te
bieden.
Zondag 1 april worden er even geen grappen gemaakt in de Buona Sera Castricum maar gaat de volume op 10 en word er met stevige beats gegooid. R2 Dance organiseert dan een nieuwe editie van Kickin' beatz.
Elke laatste Vrijdag van de maand combineert The Sessions lekker eten met goeie muziek en een gezellige sfeer om elkaar te ontmoeten……en dit helemaal gratis!
Eind vorig jaar beleefde The Arc of Goa twee onvergetelijke edities op de roemruchte en volledige uitverkochte MS Stubnitz. Inmiddels is een nieuw jaar aangebroken en begint Namasté met twee schepen, een grote diversiteit aan ruimtes en 46 artiesten aan een nieuw, spannend hoofdstuk in de saga van The Arc of Goa.
Summer Vibes XXL
woensdag 14 maart 2007
Zaterdag 7 April is er op Cape Holland in Den Helder een Primeur. Summer Vibes beleefd met der veel belovende feesten haar 15e editie. Summer Vibes zal groots worden aangepakt, door alles vanuit de vorige 14 edities uit de kast te halen gecombineerd met nieuwe verrassingen kunnen we van te voren vertellen dat deze groter wordt dan ooit. Daarom presenteert men ook de XXL editie. Door de Vaste vrijdagavond te verruilen voor een zaterdag zijn er al zware verschuivingen te zien.
Deze zaterdag zet The First XXL de hele Lexion op zijn kop. De Early Bird actie is fantastisch verlopen en ook in de agenda staan steeds meer mensen zodat het nu al zeker is dat er meer dan 1500 mensen gaan komen. Het wordt de eerste echte knaller in de kersverse lente. Nachtdienst en natuurlijk de Lexion waar alles met The First is begonnen gaan alles uit de kast halen om er opnieuw een feest van te maken waar je nog maanden van kunt nagenieten!
p vrijdag 23 maart aanstaande zal er in het Sportcentrum Leek een groot hardstyle evenement plaatsvinden genaamd Bassdome.
De kick-off van een nieuwe reeks feesten. West-Friesland zal schudden op zijn grondvesten door middel van de hardste mainstream hardcore van dit moment. Geen gezeik maar gewoon bruut stamp geweld! Voor de locatie van de AllesKapot kick-off is gekozen voor Rumours Medemblik. Een locatie die bekend staat als de kern van de West-Friese hardcorescene.
Super Sunday goes Panama
maandag 12 maart 2007
Na twee succesvolle jaren van Super Sunday events in Monza Utrecht en het overweldigende Super Sunday twee jarig bestaansfeest, is het nu tijd om Amsterdam kennis te laten maken met het ultieme zondagsgevoel. Zondag 18 maart zal de eerste editie plaats vinden in Panama Amsterdam.
Bassrave invites Jumpcity.nl
maandag 12 maart 2007
Na de eerste editie in november 2006 wil de organisatie allereerst iedereen even bedanken voor alle leuke reacties en opbouwende kritieken. Hier kunnen de organisaties wat mee, en zo zorgen jullie ervoor dat deze editie nòg beter wordt.
Miss(ed )? Go Missins
zondag 11 maart 2007
Er zullen drie edities volgen: bekende deejays die Leiden aandoen tijdens deze drie Missins edities zijn onder andere: Dazzle, bekend van o.a. Fast Forward parade en Trance energy. Mike S, Mr. Pleasure-island en crazyland himself, Artento Divini van de dance-producties 4lb, Xtra Large en remixen voor o.a. Roy Gates! Eric van Kleef bekend van Slam FM en zijn programma Clubbins. M.A.B., voor de meeste leidenaren zeker geen onbekende en bekend van Lexion, Happy Dayzz en Xl. Missins, jouw verlangen op een gemis !
D.D.O.D. - Forever Fearless
zondag 11 maart 2007
Het is alweer maart, de maand van de lente, de Krokussen zijn alweer her en der gesignaleerd en geven je dat heerlijke kriebelige gevoel terwijl de dagen langzaam maar zeker al langer beginnen te worden. De lente komt er weer aan en je merkt het aan allerlei dingen zoals wanneer je met een glimlach naar buiten aan het kijken bent onder je werk terwijl het zonnetje al zo aan het schijnen is dat het al bijna zomer lijkt als je de kale bomen even wegdenkt.
Verdraaid invites Sidney Samson
donderdag 8 maart 2007
Verdraaid is het talentenplatform van Twisted 3Some en het talenten boekingsbureau Movement. Elke editie staan dezelfde 10 artiesten in een andere samenstelling centraal en worden zij ondersteund door worlds finest. In het verleden was Eindhoven de thuisbasis van Verdraaid en nu in maart maakt Verdraaid haar entree in het Amsterdamse clubcircuit.
Zaterdag 2 juni zal een jubileum van twee Hardcore grootheden plaatsvinden. Een onmisbaar evenement voor de èchte dedicated Hardcore fans... Bass-D & King Matthew, het meest bekende Hardcore tag-team en natuurlijk de grondleggers van ’s werelds meest toonaangevende Hardcore concept Masters of Hardcore, representen de Hardcore sound 15 jaar. Een mijlpaal voor beide DJ’s, wat ze natuurlijk niet zomaar voorbij mogen laten gaan!
Berlijnse Underground & Indiebands op nieuw festival BERLIN RUFT AN!

Paard van Troje en TodaysArt festival slaan handen in één op 23 maart voor een brede showcase van de Berlijnse muziekscene
Naast de welbekende Hemkade en de De Waakzaamheid had Zaanstad nog een hardcore tempel. Deze club bood iedere vrijdag en zaterdag de hardcore liefhebber onderdak. De club genaamd de Subway draait sinds kerst 2005 geen hardcore muziek meer. De terugloop aan aantal bezoekers en een lage baromzet was de grootste reden om voor deze doelgroep dicht te gaan. De concurentie en de hoeveelheid aan feesten werd de Subway fataal.
Wie voorgaande edities heeft meegemaakt zal beamen dat de ‘To the Club’ van La Pura Vida een bijzondere indruk achterlaat. De ambiance is warm en vriendschappelijk, gasten voelen zich welkom. Kleine versnaperingen en leuke extra’s maken het feest tot een unieke ervaring. Het belang van een mooie lichtshow en goed geluid wordt niet onderschat! La Pura Vida viert het goede leven.
Op 10 maart 2007 zal het Tarm Centre in Frechen (nabij Koln) weer op zijn grondvesten schudden. De 4e Duitse editie van het concept Raving Nightmare zal dan plaatsvinden. Op dit moment zijn de voorbereidingen in volle gang om ook deze editie onvergetelijk te maken voor de bezoekers. In dit bericht volgen de laatste feiten en nieuwtjes op een rij.
WiLDCHiLD World Tour
maandag 5 maart 2007
De Britse Dance organisatie WiLDCHiLD is momenteel begonnen aan een wereldtournee. In samenwerking met JP zal WiLDCHiLD op 30 en 31 maart feesten organiseren in de Waerdse Tempel in Heerhugowaard en in de Haagse AStA. WiLDCHiLD kennen we uiteraard van hun knalfeesten in de Ministry Of Sound, Brixton Academie in Londen en van Club Space op Party Island Ibiza. Wanneer je een liefhebber bent van de echte UK Trance en HardTrance sounds dan moet je 30 en 31 maart zeker in je agenda vrijhouden.
Club Magixx
zondag 4 maart 2007
Mooi om te zien dat het niet allemaal eenheidsworst hoeft te zijn in de dance: Club Magixx is een vernieuwende mix van dance, entertainment en sport. En omdat de eerste editie een groot succes was, wordt het dus tijd voor een spetterende nieuwe editie in The Matrixx, en die is er dus op zaterdag 24 maart, met Brian S, Rockid, Sidney Samson, J-Flava en live on stage Brainpower!
Het heeft even geduurd, maar op 30 april 2007 opent de Effenaar in Eindhoven dan toch het nieuwe parkterras aan de Dommelstraat. En wel met een spetterend Koninginnedag festival. Zowel liveoptredens als dj’s zullen op Koninginnedag de openlucht vullen met een sfeer en sound die herinneringen zullen oproepen aan de vermaarde Koninginnedagfeesten aan de Eindhovense Kerkstraat.
Latin Rockers
zondag 4 maart 2007
Donderdag 8 maart wordt onder de naam LATIN ROCKERS een verrassend studentenfeest georganiseerd in de Donderdag 8 maart wordt onder de naam Latin Rockers een verrassend studentenfeest georganiseerd in de Hollywood Music Hall te Rotterdam. Voor de gelegenheid wordt deze populaire discotheek keer op keer getransformeerd tot het domein van de Latin Rockers. Een spraakmakend feest, dat vorig jaar door organisatie Guestlist & friends succesvol is gelanceerd. Inmiddels is het concept uitgegroeid tot een van de gezelligste studentenfeesten op de donderdagavond!
Terrorheads against Cancer
vrijdag 2 maart 2007
Hier een persoonlijk nieuwsbericht van Drokz over Terrorheads against Cancer.
Minimal Eindhoven
vrijdag 2 maart 2007
Zoals de naam doet vermoeden, staat Minimal Eindhoven onder andere in het teken van minimal. Maar Minimal Eindhoven is verre van beperkt, want in de kleine zaal van de Effenaar wordt net zo goed techno en house ten gehore gebracht.
Spannend feestje voor iedereen: TranceXclusive Undercover Lover edition. Single or Not? Iedereen is welkom op TranceXclusive, hét Trancefeest van de maand! Op zaterdagavond 17 maart aanstaande zet SDDE Dance Events voor de 2e keer in korte tijd weer een knal feest neer in Dance Club Tropicana in Rotterdam
Zaterdag 10 Maart. Sinners Amsterdam. Be Exclusive!
De naam zegt het al "wees exclusief". Alleen feesten is natuurlijk leuk, maar extra verwend worden op een gezellige avond is natuurlijk veel leuker!
One Hell of a party
donderdag 1 maart 2007
Verjaardagen, feestjes en partijen. Je kent ze wel, oma komt op visite, je krijgt 3 heerlijke kwijlzoenen, en 5 euro, jippie! Verplicht in de woonkamer zitten met de hele familie en stukje taart bij de koffie. In gedachte heb je die taart al 10x in het gezicht gedrukt van je vervelende nichtje of neefje.
Maart wordt voor Escape Club een zeer speciale maand. De 20jarige club viert nog eens extra feest want de zaterdagavond Framebusters viert haar 2 jarig bestaan! Nog steeds is de club wekelijks afgeladen en kiezen vele mensen voor Escape Club dankzij populaire feesten en clubavonden als Franchise, Housequake, Sundae, Beatbox, Nope is Dope, Pure en Framebusters. Resident Raymundo nodigt elke zaterdag de beste nationale househelden uit en vanaf maart komen daar internationale toppers bij. Wat dacht je van Mr. V., de protégee van de Masters at Work uit New York?
Durf jij het aan?
donderdag 1 maart 2007
De 4e editie van Free Your Mind festival dient zich aan.
Op 2 juni zijn de oevers van de Rijn namelijk weer 12 uur lang het domein van duizenden feestgangers en wordt het festival festival dit jaar nog beter en de programmering nog spraakmakender.
31 maart 2007
Vince & Jeremy tegen de rest!
I Hate Trance
Franchise ook elke donderdag in Rotterdamse Club Vie
30 maart 2007
Xxlerator Showtek-special
29 maart 2007
Taste-it! wil je opnieuw niet missen!
Paaspop
Absolutely Stereo - 21 april 2007 Off Corso Rotterdam
28 maart 2007
Ferry Corsten is nieuwe ambassadeur Stichting KidsRights
27 maart 2007
The Zoo
26 maart 2007
Oudeplatenfeest in de Lexion
Stout! met marcella
Ghosttown 2007 - de lineup
23 maart 2007
Smerige sexy house met Gene Farris & Terry Toner
21 maart 2007
Are you ready to get Sensative?
Pandemonium - The Masquerade in de Westergasfabriek
Ben jij Eigenwijs?!
Dance Valley Festival 2007: Welcome to the Cirque de la Dance!
BKJN events presenteert: Beter kom je niet - HMKD ‘07
20 maart 2007
Smackdown – Just Bring It
Little Sexmachine – The raunchy launch edition
19 maart 2007
Steun KiKa op Resistance 3 en win een Playstation 3
Line up Pinksterpar-t, Harmony of Dance
16 maart 2007
R2 Dance maakt op 1 april geen grappen
The Sessions Mini - After Dinner Beats
Namasté – Welcome Home; The Arc of Goa
14 maart 2007
Summer Vibes XXL
The First XXL deze zaterdag lekker wild in de Lexion!
13 maart 2007
Bassdome in het Sportcentrum Leek
Kick of AllesKapot "West-Friesland op z'n kop"
12 maart 2007
Super Sunday goes Panama
Bassrave invites Jumpcity.nl
11 maart 2007
Miss(ed )? Go Missins
D.D.O.D. - Forever Fearless
8 maart 2007
Verdraaid invites Sidney Samson
Raveworld – 15 years Bass-D & King Matthew
6 maart 2007
Berlijnse Underground & Indiebands op nieuw festival Berlin ruft an
5 maart 2007
Club Subway uit Zaandam beleeft zijn oude tijden op Brain Cracker vs T-Time
To the Club - ook in 2007 het 25+ feest van Breda!
Raving Nightmare Reunion "Endless torture"
WiLDCHiLD World Tour
4 maart 2007
Club Magixx
Effenaar opent parkterras op koninginnedag
Latin Rockers
2 maart 2007
Terrorheads against Cancer
Minimal Eindhoven
1 maart 2007
TranceXclusive Undercover Lover edition
Be Exclusive – Do we need to say more?
One Hell of a party
Escape Studio geopend, Framebusters viert tweejarig bestaan
Durf jij het aan?