Partyflock
 
­ Nederland

Be Exclusive – Do we need to say more?

gepubliceerd door , op
Zaterdag 10 Maart. Sinners Amsterdam. Be Exclusive!
De naam zegt het al "wees exclusief". Alleen feesten is natuurlijk leuk, maar extra verwend worden op een gezellige avond is natuurlijk veel leuker!

Waarom normaal feesten, als het ook exclusief kan voor dezelfde prijs?! Be Exclusive staat voor een avond uit in stijl. Weg met het dagelijkse kloffie. Dit is de perfecte gelegenheid om dat setje wat al een tijd in je kast hangt te wachten op een speciale gelegenheid, daadwerkelijk aan te trekken! Dit is een avond waar men het nog lang over zal hebben, een avond die je dat exclusieve gevoel geeft.

Be Exclusive doet haar uiterste best om haar gasten warm te onthalen en goed te verwennen gedurende de hele avond! Wij zorgen dat je het naar je zin hebt, door je het gevoel te geven dat je ECHT welkom bent. Niet alleen de verwennerij is top, de Dj's zijn ook van exclusieve kwaliteit! Niet elke dj voldoet aan onze eisen en daarom wordt dit met veel zorg uitgezocht en samengesteld om de juiste snaren te kunnen raken bij onze gasten.

Onze exclusieve line up bestaat uit:
Rishi Romero resident van Ritmo en menig andere top Latin House feesten in Amsterdam.
Sunnery James de resident van Be Exclusive. Hier is waar het allemaal begon voor deze topper, die nu 1 van de snelst opkomende dj's is in de scene.
Lucky Charmes resident van Soixante-neuf, Friends en Reason en bekend om zijn Filthy House Music.
Leyo bekend van o.a. Hush Hush, Bodyrock en de Boem Bep.

Absolute exclusiviteit voor de mensen die houden van een supergezellige en leuke avond! De gehele avond zal er gratis zoetigheid geserveerd worden door de Be Exclusive girls! Zorg dat je er “exclusief” uitziet voor onze magische fotograaf die geen minuut voorbij laat gaan zonder een druk op de camera. Al met al een top avond die je zeker niet mag missen!

De uitkomst van Be Exclusive is een optelsom: mooie locatie + lekkere hapjes + mooie, gezellige mensen + goede dj's = een topfeest! Voor beginners zeker het proberen waard, en voor gevorderden absoluut voor herhaling vatbaar!

Be Exclusive nu ook op HYVE!
Meld je nu aan voor de Be Exclusive Hyve (http://friendsparty.hyves.nl) en maak kans om een T-shirt, cd’s of andere leuke prijzen te winnen!

Voor meer informatie kijk op www.beexclusive.nl of mail naar info@beexclusive.nl