Partyflock
 
­ Nederland

Verdraaid invites Sidney Samson

gepubliceerd door , op
Verdraaid invites Sidney Samson
8 maart 2007
FeestVerdraaid · Sidney Samson
Datumvrijdag 23 maart 2007
WinactieVerdraaid actiegesloten
LocatieSinners
Verdraaid is het talentenplatform van Twisted 3Some en het talenten boekingsbureau Movement. Elke editie staan dezelfde 10 artiesten in een andere samenstelling centraal en worden zij ondersteund door worlds finest. In het verleden was Eindhoven de thuisbasis van Verdraaid en nu in maart maakt Verdraaid haar entree in het Amsterdamse clubcircuit.

Naast het feit dat Verdraaid altijd house en technogenres naast elkaar plant, zorgt Twisted 3Some voor een heerlijke combinatie tussen talenten en toppers. In het verleden heeft zij John Acquaviva, Jack de Marseille, Miss Monica, Joris Voorn, Lucien Foort en Marcella uitgenodigd, maar ditmaal staat Sidney Samson voor de tweede keer op het overheerlijke menu. Sidney Samson is de laatste twee jaar uitgegroeid tot een waar house icoon van de Nederlandse dancescene. Op de eerste editie van Verdraaid in Amsterdam zal Sidney Samson zorgen voor een stukje uitstraling, maar ook hij weet inmiddels dat de overige DJs geen kleine jongens meer zijn. Dus de gehele line-up rockt!

De house area wordt gehost door de heren Peddo, Dani-L, Sidney Samson en de dame Miss Deedy. Peddo, afkomstig uit regio Amsterdam, zal de avond starten op een heerlijke opzwepende en strakke manier. Deze zwaar getalenteerde jonge belofte heeft in het verleden op feesten als Twisted Dance & Fashion, RUSH en F*CKERS gedraaid. Dani-L, resident van het walhalla in het Noorden van het land, club Noa, zal het stokje overnemen van Peddo. Aangezien dit talent inmiddels met de groten van Nederland heeft gedraaid, weet hij precies hoe hij de zaal moet opzwepen voor Sidney Samson. Na Sidney Samson zal Miss Deedy de avond afsluiten. Met haar enthousiasme, plaatkeuze, uitstraling, uiterlijk en goede techniek zal het voor niemand moeilijk zijn om de vijf uur halen. Met haar regelmatige optredens op ICE heeft ze inmiddels aardig naam gebouwd en zal ze dit graag laten zien in de Sinners.

De tweede zaal is gericht op de minimal tot techno liefhebbers. Het is een zaal die lekker diep gaat, lekker uptempo blijft, maar zeker funky en toegankelijk blijft. Dus geen diepe saaie eentonige stevige techno, maar bijzondere minimal, uplifting techno, met funky invloeden die elke dame in extase weet te brengen. De tweede zaal wordt geopend door de het duo Shinji Wasabi en DJ Wynand. Dit jonge producer/DJ duo timmert sinds kort hard aan de weg aan eigen producties die inmiddels de aandacht hebben weten te trekken van partijen als Sander Kleinenberg. Een stukje minimal met heerlijke retro invloeden en dus moet er niet raar worden opgekeken wanneer je de geluiden van de Mario reeks van Nintendo lijkt terug te horen in hun sound. Na dit nieuwe duo, zal de talentenbeurswinnaar 2006, Mr. Pink het spreekwoordelijke stokje overnemen. Vorige maand sloot hij nog af op Twisted Cultures na Steve Rachmad, Bart Skils en Nuno dos Santos. De avond zal afgerond worden door het immer vrolijke goedlachse DJ/Producer duo, Greg Sno & Liam C. Actief in Amsterdam, veel bekenden in de grote stad, veel drang om zich te bewijzen, dus al met al de beste ingrediënten om een megaset neer te zetten

Dus kom zeker langs op vrijdag 23 maart in de Sinners in de Wagenstraat te Amsterdam. Al jaren is de Sinners een begrip in Amsterdam en nu de thuisbasis van Verdraaid. Voor slechts 10 euro kun je de gehele avond genieten!

4 opmerkingen

waar is gertje dan?
 
'wel VERDRAAID, wat een gaaf feesie..' ;)
laatste aanpassing