Partyflock
 
­ Nederland

Ben jij Eigenwijs?!

gepubliceerd door , op
Ben jij Eigenwijs?!
21 maart 2007
Ben jij Eigenwijs?! Dát is de vraag op zondag 8 april 2007! De eerste eigenwijze paaszondag ever! En waar kan zoiets beter plaatsvinden dan in de P3 in Purmerend!

Dertien-in-een-dozijn feestjes zijn er genoeg! Niks mis mee, want wat goed is, is goed en dus liggen de copy-cats op de loer! En juist daarom is het leuk om het af en toe eens net even wat anders te doen! En anders doen, is hip zijn! Iedereen wil tegenwoordig hip zijn! Maar eigenlijk is hip zijn, gewoon jezelf zijn! Hip zijn is, Eigenwijs zijn! Dus wat wordt Eigenwijs? Juist, het hipste feest sinds tijden! Dus, dames en heren, deze avond kunt u verwachten *tromgeroffel* een eigenwijze line-up, een eigenwijs aangeklede zaal, eigenwijs entertainment en niet te vergeten.. een feest waar iedereen nog jaren over na zal praten!

Een eigenwijs feest, waar begint dat mee?! Muziek natuurlijk! En wat is Eigenwijs?! Wanneer alles mag, alles kan! Verwacht dus alles! Van House tot Breakbeat, Electro, Eclectic, Classics, Latin, you name it! Als er maar gefeest kan worden, zoals jij dat wilt! Want dat is Eigenwijs! Maar, vergeet niet, dat alles wél in een uiterst ongedwongen sfeer.

Om te beginnen en het bal te openen heeft Eigenwijs de DJ die ondertussen het meest achter de Pioneers van de P3 heeft gestaan, namelijk D-Vario! En zijn stijl is eigenwijs! Wanneer je dit talent (kan je ‘m nog zo noemen?) zijn gang laat gaan, mixt hij Fedde le Grand nog met Beethoven! Een beste opening dus!

Vervolgens! Anderhalf uur lang zullen jullie met open mond en grote ogen staren naar de geniale mixes van Off the Wall. Staren?! Staren?! Hoe dan?! Nou, Off the Wall is namelijk dé act als het gaat om draaien met DVD’s! Dit betekent dus niet alleen horen hoe de muziek gemixt wordt, maar ook zien hoe de muziek gemixt wordt! Eigenwijzer dan eigenwijs! Oh ja.. vergeet niet te dansen! Maar dat komt zeker in orde, want bij Off the Wall gaan de voetjes áltijd van de vloer!

Vervolgens de meest eigenwijze DJ uit Houseland, de popster onder de DJ’s, de man die kan draaien wat jij wilt! Mister Jaziah! Deze man gaat zijn eigen weg en dat leidt tot veel goeds! Wederom van alles en nog wat op het gebied van muziek, met één gemeenschappelijke deler.. het zal helemaal los gaan!

Als toetje een jongetje met de prestaties, de skills en de reputatie van een man! Marc Benjamin! Dit übertalent heeft nu al residents en gigs op zijn naam staan waar anderen na 10 jaar in het vak alleen maar van kunnen dromen! En daarnaast is hij ook nog eens de grote man achter NopeisDope! Marc Benjamin zal de avond dan ook op een meer dan Eigenwijs-waardige manier afsluiten!

Dit alles wordt bij elkaar gevocald door één van de grootste MC’s van het land, Andy Sherman! Samen met de prachtige decoratie en de verrassende entertainment maakt dat dit feest dus helemaal af!

Eigenwijs dus! Op zondag 8 april in de P3 in Purmerend! Beginnend om 22 uur en kaarten á €12,- zijn te verkrijgen in de voorverkoop bij Coach in Purmerend (Breedstraat 14), X’ims Purmerend (Padjedijk 18) of online op www.P3purmerend.nl! Koop je een kaartje aan de deur dan kost dat €15,-. Dus wees niet eigenwijs, en haal je kaartje snel!

Ben jij Eigenwijs??!

18 opmerkingen

 
Ben jij Eigenwijs?!


:yes:

waarom staan er zoveel uitroeptekens?!!!!
 
Uitspraak van verwijderd op woensdag 21 maart 2007 om 11:17:
waarom staan er zoveel uitroeptekens?!!!!

punten zijn gewoon niet hip meer!!!!!
ik ben eigenwijs en ga lekker niet :P
ja ik ben supper eigewijs
dan moet je die vraag maar niet stellen -xxx-jes
laatste aanpassing
DVDJ's Off the Wall is namelijk dé act als het gaat om draaien met DVD’s! Dit betekent dus niet alleen horen hoe de muziek gemixt wordt, maar ook zien hoe de muziek gemixt wordt!

:o

Klinkt goed!
Indien levend, kom ik zeker een kijkje nemen. B)

http://www.pp2g.tv/vZHt9YA__.aspx
vet! (Y)
laatste aanpassing
je moet zeker 16+ zijn (a)
Uitspraak van Sjaak Dekker[2x5] op woensdag 21 maart 2007 om 20:24:
jup

Nee 18+ legitimatie voor iedereen verplicht deze avond :)

Jammer genoeg verschilt de min. leeftijd per organisatie en avond in de P3....
laatste aanpassing
ik hou meer van de eigen-wijsjes die ik fluit
 
ben niet eigenwijs :no:

ik heb namelijk toch altijd wel gelijk
Word top..:D:D:D
 
Ben behoorlijk eigenwijs.. zo eigenwijs dat ik niet ga! lekker puh!
 
Vervolgens! Anderhalf uur lang zullen jullie met open mond en grote ogen staren naar de geniale mixes van DVDJ's Off the Wall. Staren?! Staren?! Hoe dan?! Nou, DVDJ's Off the Wall is namelijk dé act als het gaat om draaien met DVD’s! Dit betekent dus niet alleen horen hoe de muziek gemixt wordt, maar ook zien hoe de muziek gemixt wordt!

hoe draai je met dvds dan? net zoiets als met een programma als vdj mp3`s mixen en dit dan aan het publiek op een groot scherm laten zien zoals de dj het ziet?
Uitspraak van verwijderd op zondag 25 maart 2007 om 01:04:
hoe draai je met dvds dan? net zoiets als met een programma als vdj mp3`s mixen en dit dan aan het publiek op een groot scherm laten zien zoals de dj het ziet?

Check hun site www.weareoffthewall.com staan verschillende promo filmpjes op :)
 
eigenwijs & verwaand hahah :)
 
ikke wel