Partyflock
 
­ Nederland

The Sessions Mini - After Dinner Beats

gepubliceerd door , op
The Sessions Mini - After Dinner Beats
13 februari 2007
FeestThe Sessions · After Diner Beats
Datumvrijdag 30 maart 2007
LocatieShape All-in
Elke laatste Vrijdag van de maand combineert The Sessions lekker eten met goeie muziek en een gezellige sfeer om elkaar te ontmoeten……en dit helemaal gratis!

Vele mensen in het uitgaansleven kennen The Sessions feesten ondertussen wel, al is het enkel maar van horen zeggen, maar wat niet iedereen weet is dat er sinds Januari ook een gratis mini editie in Amsterdam plaatsvindt, elke laatste Vrijdag van de maand…Organisatoren C-Jay en Paul Sparkes hebben als locatie de Shape All-in gevonden en nodigen hier naast zichzelf ook elke maand een surprise dj uit. Dit kan iemand uit binnen- of buitenland zijn, superbekend of nieuw talent.

De Shape All-in is een restaurant dat eigendom is van dezelfde eigenaresse als Strand West, waar maandelijks de “gewone” Sessions plaatsvinden. Naast het restaurant zit ook nog een fitnesscentrum, maar dat staat los hiervan. In het restaurant is een gezellige dansvloer en dj booth gemaakt omringd door een set grote speakers die je eigenlijk in een club zou verwachten; deze dansvloer doet tot 21.00 dienst als eetgedeelte en daarna kunnen de voetjes van de vloer voor wie dat wil. [of je blijft lekker hangen in je kussens / bankjes en geniet van de muziek en een drankje] De ruimte is lekker donker en intiem ingericht, en het is eigenlijk nog het beste te vergelijken met een soort van mini Mazzo; klein, goed geluid, leuke mensen.

De bedoeling van deze mini Sessions avonden is simpel; bezoekers krijgen de mogelijkheid om GRATIS langs te komen voor een avondje dansen op progressive, electro en tech-house [wat meer loungey op de vroege avond] én ze hebben de mogelijkheid om ook nog eens voor weinig geld lekker te komen eten. Voor ongeveer 12 tot 15 euro kun je al een hele goeie maaltijd bestellen bij de Shape. Dat zijn nog eens leuke uitgaansprijzen….

Hiernaast is het de bedoeling van C-Jay & Paul Sparkes om van deze locatie elke laatste Vrijdag van de maand een soort van meet & greet plek te maken voor de progressive / house scene. Bekendere en onbekendere dj’s en producers kunnen elkaar hier ongedwongen ontmoeten; voorgaande 2 edities waren o.a. mensen als Medway (global underground) en Roger Martinez hier ook te vinden voor een hapje en een praatje, maar ook mensen van andere organisaties zoals laughing buddha en chakra komen langs voor een ongedwongen hang out….Hoe dan ook, dit is weer typisch zo’n avondje dat je niet wil missen en nog eens goed bereikbaar en helemaal gratis ook. Vlakbij de Rozengracht in centrum Amsterdam en met OV erg goed te bereiken van alle kanten. Met de bus zit je binnen 5 minuten weer op het CS of de Dam. Kom gewoon eens gezellig langs!!

Vrijdag 30 Maart a.s. is de volgende editie; dit keer met Sven van Vuren als gast dj! Muziek van 20.30 uur tot 01.00 uur… Wil je vroeger komen, geen probleem..

5 opmerkingen

C-Jay & Sven
:honger:
de kaasfondue is daar erg lekker, zeker met zulke muziek op de achtergrond;-)
Eten met Sven van Vuren............ja, ik kom!! :honger:
hebben ze daar ook gehaktballen ? word vast zeer gezellig;)