Partyflock
 
­ Nederland

Are you ready to get Sensative?

gepubliceerd door , op
Are you ready to get Sensative?
21 maart 2007
Sensative is terug in 2007, en hoe!! Na een aantal omzwervingen is het nu terecht gekomen in de locatie waar het hoort: The Mansion. De laatste maanden loopt The Mansion als een trein. En niet voor niks. Het prachtige interieur, de heerlijke cocktails en het relaxte publiek zorgen altijd voor die intieme sfeer die zo bij The Mansion past. Vrijdag 23 maart zal Sensative die intieme sfeer opvoeren naar een hoogtepunt. Sensative is genieten en losgaan. Sensative is soulfull house music en funkin’ eclectic sounds. Sensative is entertainment en show. Sensative is een gevoel!

Mike Scot, resident DJ en creatief vormgever van Sensative zal deze avond laten zien wat hij onder soulfull house music verstaat. Natuurlijk doet Mike dit niet alleen. Om dat specifieke gevoel los te krijgen heeft hij onder andere Dekky uitgenodigd. Dekky heeft bijna geen introductie nodig. Groot geworden door CRUNC en ondertussen overal al gestaan en ook vaak in het buitenland te bewonderen. Op Sensative zal hij zijn liefde voor echte house niet onder stoelen of banken steken.

Miss Sugaware hoort met haar prachtige verschijning en zwoele deephouse gewoon thuis op deze avond. Haar homebase is bij haar vriendin Lucy Lee op donderdag in Zebra Lounge, maar ook op Sensative zal ze vaker te bewonderen zijn! Naast deze djs is ook mc Choral uitgenodigd, wederom een ontdekking van CRUNC. Met haar passie voor soul en funk past ze als geen ander bij Sensative en dat zal ze laten zien en horen ook.

In de cocktailbars hoor je funkin’ eclectic sounds met de man die aflopen oudjaar op de Dam draaide voor 35.000(!) mensen en zo 2007 inluidde. Niemand minder dan CAZ!FM DJ Joshua Walter. Ondanks zijn drukke agenda is hij gestrikt om op 23 maart 3 uur lang te rocken. Ook zal dj Skez de cocktails doen shaken. Een van de best bewaarde ‘underground’ geheimen die Amsterdam rijk is. Kortom, he’s one to watch!

Sensative zal vooral een avond worden waarin de vrouwen centraal staan. Kappers van De Kapper, make-up artiesten, een professionele fotoshoot en als klap op de vuurpijl een prachtige verrassing aan het eind van de avond...just what women want... Dus dames, ga er niet vanuit dat je met lege handen naar huis gaat, en dan hebben we het niet over de mannen die je aan de haak kan slaan deze avond!

23 maart zal er vanaf 21.00 uur alles aan gedaan worden jullie dat speciale gevoel te geven! Misschien wil je op alles voorbereid zijn en ben je geïnteresseerd in één van de luxe VIP-tafels? Stuur in dat geval een mailtje naar info@sensative-events.com, en er zal je precies worden uitgelegd hoe jij en je vrienden in de watten gelegd zullen worden! So are you ready?

Sensative hug,
Sensative crew