Partyflock
 
­ Nederland

Taste-it! wil je opnieuw niet missen!

gepubliceerd door , op
Taste-it! wil je opnieuw niet missen!
29 maart 2007
Zet het met dikke letters in je agenda! Zaterdag 14 april is alweer de volgende rockende editie van Taste-it! in de P3 in Purmerend! En net als de eerste drie keer belooft ook deze editie weer een knaller van jewelste te worden! Gewapend met een dikke line-up en een prachtig aangeklede locatie, de lekkerste latin en funky house en een geweldige party sfeer zal Taste-it! je een avond geven om niet snel te vergeten!

Binnen een half jaar tijd is Taste-it! een feest geworden dat staat. Een feest waar mensen al naar uitkijken wanneer ze naar huis kruipen van de vorige editie. Mede dankzij toppers als Erick E en Ricky Rivaro was iedere editie dan ook een grandioos succes. De eerste Big Star behind ‘the wheels of steel’ was natuurlijk Gregor Salto. Misschien wel de allerbeste latinhouse producer en dj van Nederland. En aangezien Taste-it! alleen het beste van het beste goed genoeg vindt, staat deze keer opnieuw niemand minder dan mister Gregor Salto op het programma.

Niet alleen draait Gregor Salto iedere week weer op de vetste feesten, maar aan de lopende band ook produceert hij de ene clubhit na de andere. Alleen, of samen met andere onbetwiste top djs; de ene plaat is nog lekkerder dan de ander en daarom brengt Gregor Salto tegen de zomer een dubbel-cd uit die waarschijnlijk één grote hit gaat worden. Taste-it! had alleen geen zin daarop te wachten en daarom komt Gregor Salto op 14 april jullie weer helemaal het hoofd op hol brengen.

Maar Taste-it! heeft meer! ROOG en Erick E, ‘eat your heart out’ Ryan Marciano en Sunnery James zijn namelijk hard op weg om minstens zo’n goed back2back duo te worden als de mannen achter Housequake. En dat zullen ze laten zien ook. Op 14 april kunnen jullie genieten van één van de inmiddels fameuze back2back sets van deze twee toppers! Zij stralen zoveel energie en plezier uit dat ze iedere danszaal los krijgen met hun heerlijke sets. Dit belooft dan ook een absoluut hoogtepunt te worden op Taste-it!.

Als toetje heeft Taste-it! één van de meest succesvolle djs van het moment op het menu staan. Rishi Romero, die er ook de eerste keer al bij was, zal de avond opnieuw op een meer dan waardige manier afsluiten. Bij zijn compleet eigen sound, vol met Rishi exclusives en bootlegs, kun je ook het laatste uurtje gewoonweg niet stil blijven staan.

De nu al geslaagde avond wordt natuurlijk gecompleteerd door resident DJ Alex Cruz, de man met de lekkerste latin lyrics, MC Arun en natuurlijk de beste percussionist van Nederland, Jethro Angkotta, die met zijn bongo’s de avond van een heerlijk latin sausje zal voorzien.

Daarnaast kunnen jullie in de kleine zaal weer genieten van de allround eclectic sounds van D-Vario en Freddy Spool, voor de mensen die af en toe ook eens lekker willen dansen op andere klanken dan house alleen. Verwacht hier een mix van alles wat dansbaar is en het wordt duidelijk dat het in de kleine zaal opnieuw een rockende avond wordt.

De laatste editie van Taste-it! was een week van tevoren al stijf uitverkocht. Wil je dus zeker weten dat je niet voor een uitverkochte deur staat, koop je kaartje dan in de voorverkoop. Kaarten in de presale kosten € 12,- en zijn te verkrijgen bij Coach en X’ims in Purmerend, en online via www.p3purmerend.nl. De minimum leeftijd is 18 jaar en hier zal streng op worden toegezien.

See you, April the 14th!!!

6 opmerkingen

Gaat weer een top feesie worden.. :D :bounce:
ouwe volgende keer even betere weekenden uitkiezen ;) ik moet namelijk alweer werken :o
Altijd leuke sfeer in dat purmerend :|
idd altijd relaxt sfeer (y) 3x geweest en 3x gezellige avond (y)