Partyflock
 
Nieuws · maart 2013
­ Nederland
Steam Music Network presenteert de elektronische muziek nacht Beat Palace Club in Canvas Amsterdam, op 6 april 2013. Alwaar optreden de lokale Amsterdamse held Mike Ravelli, de pionier van de old-school Dutch Techno Alexander Koning en Amsterdams rijzende ster Alex Thomson.
Er staat een nieuw Amsterdams festival op de agenda: Amsterdam Live On Stage! Het Amsterdamse Bos zal op 31 mei 2013 ruimte bieden voor een avondvullend programma vol zomerse live acts!
De wekelijkse Melkweg clubnacht Encore presenteert op zaterdag 20 april een set van dj Jazzy Jeff. Jazzy Jeff is onder andere bekend van het duo dj Jazzy Jeff & The Fresh Prince, dat hij eind jaren '80 vormde met acteur / rapper Will Smith.
Kleine feestjes worden groot. Format viert haar verjaardag op vrijdag 5 april. De techno-baby van AIR wordt dan drie jaar én wie jarig is trakteert. Tot minstens negen uur in de ochtend kan je genieten van live acts Gaiser (Minus, Duitsland) en Egbert en DJ's Slam (Soma Records, UK) en Juan Sanchez.
Beatz, beatz en nog eens beatz in Factory 010 Rotterdam. Het concept I love Beatz wordt op Pinksterzondag 19 mei 2013 voor de eerste keer georganiseerd op deze nieuwe locatie. Onder leiding van frontman Paul Elstak komen alle harde muziekstijlen aan bod.
Wat herinner jij je op 1 mei? De kroning van Willem Alexander of het loodsfeest van i amtechno op Koninginnenacht? Met alle ingrediënten voor een feest die een plek verdient in de boekjes, zou de laatst genoemde de meeste indruk bij je achterlaten. Met een sterke straight forward techno line-up luidt i amtechno deze bijzondere editie van Koninginnedag in met dj's Joel Mull, Rødhåd en Psyk in de loods van Amsterdam Studio.
It's time for Crazy Sexy Cool
donderdag 28 maart 2013
Zaterdag 27 april 2013 is er weer een spectaculaire editie van Crazy Sexy Cool in de Maassilo Rotterdam! Het succes van Crazy Sexy Cool in de Havenstad van Nederland blijft maar voortduren; zijn jullie klaar voor deze volgende knaller? Je kunt deze avond naast de beste dj's, topentertainment en aankleding verwachten. Crazy Sexy Cool geeft jou de complete avond uit!
Zaterdag 18 mei vindt de eerste editie plaats van Legends of Core. De Technics draaitafels worden weer uit de kast gehaald en de ouderwetse sound van vinyl zal door de speakers van Huize Maas knallen. Op Legends of Core worden grootmeesters naar Huize Maas gehaald om oude tijden te laten herleven.
Latin Lovers at the beach
donderdag 28 maart 2013
Op zondag 21 april vindt de Grand Opening van Latin Lovers plaats bij Beachclub Fuel op het meest populaire party strand van Nederland: Bloemendaal. Dat betekent dat Latin Lovers weer het Bloemendaalse strand gaat opzoeken met heel veel zomerse beats, tribals, vocals, cocktails, palmbomen, trommels en warmte!
KNIP
woensdag 27 maart 2013
In deze KNIP kun je virtueel stappen in de verbouwde Brothers, check je waar onze fotografen zullen rondhangen komend weekend en wat betreft filmpjes zie je het volgende: voor haar abdicatie wil Beatrix nog even wat zeggen tegen het publiek en bepaalde veiligheidsinstructies voor vliegreizen kijk je wel!
Zaterdag 29 juni organiseert Matrixx alweer voor de derde keer het prachtige intieme Dreamfields Festival op recreatiegebied Rhederlaag bij Arnhem. Een droomlocatie aan het water met een fenomenaal uitzicht op de Veluwse heuvelrug met daarvoor idyllisch dobberende bootjes. De mooie decors, dikke line-ups en een verzorgde productie maken van Dreamfields een festival om van te dromen. Terwijl de puntjes op de i van het woord line-up worden gezet, presenteert Matrixx alvast de eerste namen.
De muziekevenementen van Sencity maken het onmogelijke waar. Ze zorgen over de hele wereld voor uitverkochte zalen; tienduizenden mensen hebben op Sencity genoten van acts die de zintuigen voor 100% prikkelen. Sencity is een event voor doven en horenden; dichterbij de kern en de emotie van muziek kún je niet komen.
Nog iets meer dan een maand te gaan voordat Crystal Venue op z'n kop wordt gezet door The Sickest Squad en Noisekick. Frenchcore en terror van de bovenste plank! The Sickest Squad en Noisekick zullen megavette soloshows neerzetten met hetzelfde oorverdovende geluidssysteem als op de vorig editie...
Het is zoals Showtek ooit al zei: 'I live for the weekend, I live for hardstyles, I live for hardstyle baby!' En zo is het! De dikste beats, vibes en scheurende bassen vindt je toch wel bij hardstyle, of niet dan? En als het dan ook nog eens raw hardstyle is, kan het alleen maar zwaar beukend genieten zijn. Zaterdag 13 april kan iedereen weer bij Crystal Venue terecht voor de broodnodige (over)dosis raw hardstyle bij Inception. En dat voor maar €10! Geen dealer die daar tegenop kan.
Crystal & Diamonds part 2
dinsdag 26 maart 2013
Afgelopen jaarwisseling begon het al goed op de zaterdag ervoor, toen Crystal & Diamonds voor het eerst zijn intrede maakte in Crystal Venue. Culemborg stond op zijn kop! Drie zalen vol werd er gedanst, geswingd en gestampt op de lekkerste muziek. Drie dikke concepten kwamen samen op één feest en het was geweldig. Het was zo geweldig dat er nu een knallend vervolg gepland staat! Eind april, zaterdag de 27e, zal Crystal & Diamonds opnieuw toeslaan in Culemborg! Get your tickets now!
De voorverkoop loopt hard van Royal Splash. Veel harder dan normaal, want de organisatie zit al aan 80% van zijn kaarten! Royal Splash is uniek, Royal Splash is speciaal. Nu na zoveel jaar weet iedereen dat het een uniek feest is dat maar één keer per jaar terugkomt.
Dordrecht kan zich opmaken voor een feestelijke Koniginnedag. Het populaire jongerenevenement Dancetour kan definitief doorgang hebben nu de politieinzet is gegarandeerd. De organisatie verkeerde lange tijd in onzekerheid na aankondiging van de inhuldiging van Koning WillemAlexander.
Op zaterdag 13 april trekt de Latin Lovers on Tour karavaan voor de zesde maal richting Helden. De fenomenale locatie de Palladio zal tijdens deze nacht opnieuw dé place to be zijn waar je heerlijk los kan gaan in een warme latin jungle.
8 Juni is de datum voor het vijftien uur durende hardcore festival van Nederland. BKJN Events events presenteert dan ook met trots 'Together we are Hardcore festival' en geeft hierbij de bijbehorende info en eerste namen van de programmering vrij.
Gregor Salto wint prijs in LA
woensdag 20 maart 2013
Gregor Salto is in Los Angeles in de prijzen gevallen. De Nederlandse producer kreeg een ASCAP Latin Music Award voor zijn nummer Echa Pa'lla. Het liedje, uitgevoerd door rapper Pitbull, werd uitgeroepen tot beste nummer van 2012, in de categorie Urban. Dat meldt het management van Salto woensdag.
'Tilburg, better lock your doors because we're coming to your town!' De 013 is gewaarschuwd, want Gunz for Hire geeft op 18 mei 2013 het startschot voor een eigen, intieme tour door Nederland. Codenaam: 'The Resistance', missie: totale vernietiging.
Sorry heren, maar gratis entree voor dit geweldige feest geldt alleen voor de dames! Wat er zeker toe zal bijdragen dat het aanstaande zaterdag gewoon een zwaar knallend zooitje wordt met allemaal top-dj's in de hardcore die van begin tot eind zullen draaien ter ere van de gigant onder de giganten: Bass-D.
Modemeisjes Maria Tailor en Tamara Elbaz lanceren op 5 april 2013 een tweede eigen high-end party concept, genaamd SPRKL. Ook dit event beloofd wederom de ultieme VIP happening te worden en zal plaatsvinden in het prominente InterContinental Amstel Amsterdam.
Volgende maand bestaat de Amsterdamse Sugar Factory maar liefst acht jaar en dat kunnen ze niet onopgemerkt voorbij laten gaan! Het weekend van 5 tot en met 7 april wordt dan ook omgedoopt tot een eersteklas verjaardagsmarathon. Er wordt een speciale programmering opengetrokken met nationaal en internationaal muziektalent, waarbij iedereen - van clubgangende nachtvlinders tot radicale huismuissen - zijn hart kan ophalen.
In het westen van het land zijn er vele housefeesten en is het de normaalste zaak van de wereld om je eens even helemaal plat te stampen. In het oosten van het land zijn vele piratenfeesten en kennen ze dan ook alleen bloemkool, zuurkool en rode kool. JS Events vond in 2010 dan ook dat het tijd werd voor verandering en bracht ook oldskool naar het oosten.
Donderdag 9 mei aanstaande zal het grootste festival op Hemelvaartsdag 'Heavenly Outdoor' terugkeren in Heerenveen. Het P6 Parkeerterrein (gelegen naast het Abe Lenstra Stadion) zal worden omgetoverd tot een evenemententerrein waar het festival 'van het jaar' zal plaatsvinden.
Voedsel dat te koop is tijdens evenementen bevat vaak bacteriën, zoals E.coli en salmonella. Dat blijkt uit een onderzoek van de Health Protection Agency.
Zaterdag 20 april is het weer zo ver, de Oldschool Gangsters zijn terug om hun thuisbasis Rotterdam voor één nacht terug te brengen naar Vroegah! Het verbouwde Waterfront Rotterdam vormt het perfecte decor (underground en toch classy) voor een avondje nostalgie. Deze editie wil 'De Capo di tutti Capi' op veler verzoek gebruik maken van beide zalen; een early rave zaal met enkele grondleggers van de hardere sound en de Oldschool Classics zaal.
Op 28 maart host de Red Bull Studio Amsterdam een workshop met één van de meest illustere namen in de hedendaags house- en technoscene: Henrik Schwarz. Het evenement is een initiatief van de Red Bull Music Academy, de prestigieuze rondreizende workshop voor dj's en producers die in mei in New York zijn vijftienjarig jubileum viert.
Cable, het bass music platform van de Melkweg, gaat deze zomer een partnership aan met Exit festival in Servië. Tijdens het festival host Cable een eigen podium met een aantal internationale artiesten en daarnaast een delegatie Cable residents dj's.
Op zondag 5 mei gaat er een groot dance-festival plaatsvinden waarmee de dance weer terugkeert op deze legendarische dag in Zwolle. Zwolle staat bekend om het grootste bevrijdingsfestival van Nederland maar met de komst van het nieuwe outdoor dance-festival, 'Dance4Liberation', op het parkeerterrein bij de IJsselhallen, wordt er nog groter uitgepakt dan ooit.
Armin van Buuren draait op 30 april op de kop van het Java-eiland in Amsterdam voor de nieuwe koning en koningin. Hij treedt samen met het Koninklijk Concertgebouworkest op tijdens de koningsvaart in de avond. Dat liet een woordvoerster van het Concertgebouworkest dinsdag weten.
Eindelijk is het zover, deze zondag 17 maart opent de grootste Beachclub van Europa weer haar deuren. Iedereen zit hier al maanden op te wachten en eindelijk is het zover. Ook dit jaar is er weer vastgehouden aan de traditie en trapt NopeisDope samen met Beachclub Vroeger het seizoen af in locatie die wederom is bekroond met de Nightlife award voor beste Beachclub.
De strandpaviljoens zijn alweer in sneltreinvaart opgebouwd om de eerste gasten te ontvangen, de openingsfeesten worden aangekondigd en de eerste zonnestralen zijn gespot! Het kriebelt weer om languit op het strand te genieten van de zomer en de zon, in goed gezelschap, waarbij het glas wordt geheven in het licht van de ondergaande en opkomende zon.....
Krush Groove brengt al sinds 2008 de meest vooruitstrevende, verfrissende en grensverleggende DJ's en muziekstromingen bij elkaar. De komende editie zal dan ook niet anders zijn. Op maandag 29 april zal The Partysquad het Krush Groove concept lanceren in de Paradiso in Amsterdam.
Euphoria · Holland vs Italy
maandag 11 maart 2013
Op zaterdag 11 mei vindt er een nieuwe editie van het clubconcept Euphoria plaats in Central Studios te Utrecht. Dit is het hardstyle-concept van b2s met een intiemere setting. Tijdens de eerste uitverkochte editie dit jaar werd een podium gegeven aan zowel Nederlandse als Australische hardstyle helden, maar tijdens deze editie zullen verschillende vooraanstaande Nederlandse en Italiaanse artiesten hun euforische hardstyle sounds laten horen.
Op zaterdag 25 mei verandert Recreatiegebied De Berendonck in Wijchen in een unieke wereld, gebaseerd op het kleurrijke en inspirerende India. Met de Taj Mahal, Bollywood, heilige figuren als Ganesha en Shiva, de Maharadja's, de heilige rivier Ganges, de diversiteit aan religies en spiritualiteit en natuurlijk het mystieke Kamasutra biedt India een prachtig en kleurrijke basis voor een adembenemende setting en prachtige decors.
Boat-House op New RiverZZ
vrijdag 8 maart 2013
New RiverZZ legt op 23 maart de loopplank uit voor de oudere jongeren in de Hoeksche Waard. Het woongebied rondom het Spui heeft talrijke cafés en restaurants, maar om écht lekker uit je dak te gaan moet je toch meer richting de grote stad. Vanuit een eigen wens is het concept Boat-House geboren. Partyschip New RiverZZ komt naar Oud-Beijerland om het publiek op 'eigen terrein' lokaal bedienen.
Na de Straf_werk closing van 30 december willen ze jullie in 2013 graag verrassen met iets dat jullie nog niet van de organisatie gewend zijn. De handjes gaan dit keer niet alleen de lucht in, ze mogen ook even uit de mouwen gestoken worden!
Op maandag 29 april is het tijd voor de allerlaatste Super Sunday Queensnight Special. Prins Willem-Alexander neemt de troon van Koningin Beatrix over en dat betekent vanaf 2014 Kingsnight. Niemand minder dan 'the golden boys' Sunnery James & Ryan Marciano zullen voor een knallende laatste Super Sunday Queensnight editie zorgen.
Met maar liefst negen releases in een half jaar tijd is ze een van de belangrijkste personen achter het label van Damian Lazarus geworden. Aanstaande zaterdag brengt de Italiaanse schone Francesca Lombardo haar eerste bezoek aan Nederland voor een optreden in Amsterdam.
Na al veertien jaar een indrukwekkende internationale agenda te hebben opgebouwd kun je je opmaken voor een mijlpaal in Kandi history: op 22 juni wordt het 125 jaar oude Concertgebouw, hartje Museumplein in Amsterdam, éénmalig omgedoopt tot Hed Kandi house music heaven.
Op koninginnennacht, maandag 29 april 2013, is Nachtduik terug in de Maassilo met onder andere Seth Troxler, Henrik Schwarz, Maya Jane Coles, Chris Liebing, Todd Terje en de Rotterdamse technogrootheid Speedy J die met zijn Electric Deluxe het vijfjarig bestaan viert.
Op 25 mei vindt de zevende editie plaats van Bassrulers Outdoor. Met een vierde area wordt de Werkhaven van Nieuw-Vossemeer dit jaar weer iets verder uitgebreid. Nadat afgelopen weken al een gedeelte van de line-up onthuld werd, is nu de gehele line-up vrijgegeven. Ruim veertig artiesten begeleiden de bezoekers met hun hardste beats naar 'The Path of Freedom'.
Met nog slechts een aantal dagen te gaan kijkt Club Rodenburg ernaar uit om alle hardstyle-fans met open armen te ontvangen. Het is inmiddels alweer een hele tijd geleden, maar er is dan eindelijk weer eens tijd voor een nieuwe editie van Rodenburg Label Nights, met dit keer het hardste en hotste label van Nederland: Minus is More!
HARD76
maandag 4 maart 2013
Op 29 maart wordt voor de derde keer hét indoor harddance-event HARD76 georganiseerd. Ook deze keer zal De De Graanbeurs in Breda de locatie zijn voor alle harddance-fanaten uit Breda en omstreken.
Evenementenorganisatie No Bass No Glory pakt flink uit in 2013 met vier verschillende edities van No Bass No Glory in de vast residentie: 22.24. Deejays vanuit geheel Europa zullen het No Bass No Glory-team komen versterken.
Frank Kvitta invites...
vrijdag 1 maart 2013
Dé dag dat Breda zal trillen op zijn grondvesten. De dag dat een nieuw concept zijn intrede zal doen in Breda. Bij Kvitta invites is het concept zo opgezet dat Kvitta zelf draait en elke editie een andere grootheid zal uitnodigen.
Dit voorjaar is Teknixx alweer toe aan zijn vierjarig jubileum. Deze editie van Teknixx zal zijn op zaterdag 30 maart 2013 en word net zoals de voorgaande edities gehouden in Discotheek Stuivezand te Zundert Nederland.
Technoclub
vrijdag 1 maart 2013
Er zijn inmiddels een hele boel fantastische feesten georganiseerd in club Monza maar nu komt de crème de la crème. Voor Talla 2XLC zijn verjaardag hebben hij en zijn team een monsterlijke line-up gepland!
30 maart 2013
Beat Palace Club vormt perfecte symbiose techno en visual arts
29 maart 2013
Amsterdamse bos maakt plaats voor nieuw festival
Jazzy Jeff komt naar Encore in Melkweg
Format viert driejarig bestaan met Gaiser
Uniek avondje stappen bij I love Beatz in Factory010
I amtechno duikt de loods in op Queens Night
28 maart 2013
It's time for Crazy Sexy Cool
Levende legendes treden 18 mei aan in Huize Maas
Latin Lovers at the beach
27 maart 2013
KNIP
Dreamfields maakt eerste namen bekend
Sencity biedt muziek versterkt door geur, smaak, beeld en gevoel
The Sickest Squad vs Noisekick teaser
26 maart 2013
Ze lusten je rauw · Inception komt eraan
Crystal & Diamonds part 2
25 maart 2013
Met nog drie weken te gaan kondigt Royal Splash een special act aan
24 maart 2013
Groen licht voor Dancetour op Koniginnedag
22 maart 2013
Latin Lovers on tour naar Helden
Together we are Hardcore festival
20 maart 2013
Gregor Salto wint prijs in LA
Gunz for Hire: 'The Resistance' in 013 Tilburg
19 maart 2013
Zaterdag Hardcore Slam: Bass-D's 40th B-day
Topacts tijdens eerste editie SPRKL
Sugarfactory bestaat acht jaar en viert feest
18 maart 2013
In het oosten heb je bloemkool, zuurkool, rode kool & oldskool
17 maart 2013
Heavenly Outdoor spreidt haar vleugels opnieuw
15 maart 2013
'Festivalsnacks bevatten vaak poepbacteriën'
Oldschool Gangsters zaterdag 20 april in Waterfront R'dam
Red Bull Music Academy session met Henrik Schwarz
Melkweg concept Cable gaat partnership aan met Exit Festival in Servië
13 maart 2013
Dance weer terug op 5 mei in Zwolle
12 maart 2013
Armin van Buuren treedt op voor koning Willem-Alexander
2013 Official Grand Opening Beach Club Vroeger & NopeisDope
11 maart 2013
Klaar voor je zomerflirt van het jaar?
Krush Groove tijdens Koninginnenacht in Paradiso
Euphoria · Holland vs Italy
8 maart 2013
Matrixx presenteert line-up Emporium
Boat-House op New RiverZZ
Straf_werk presenteert Straf_werk
7 maart 2013
Super Sunday presents Queensnight Special
Crosstown Rebels stuurt feminine energy naar Amsterdam
6 maart 2013
Hed Kandi met Midsummer Night Ball in Concertgebouw Amsterdam
Nachtduik met Speedy J vs Chris Liebing, Seth Troxler en meer
5 maart 2013
Bassrulers Outdoor line-up & early-bird
Minus is More labelnight in Rodenburg
4 maart 2013
HARD76
2 maart 2013
Organisatie zet breed in met vier edities No Bass No Glory
1 maart 2013
Frank Kvitta invites...
Teknixx viert vierjarig bestaan
Technoclub