Partyflock
 
­ Nederland

I amtechno duikt de loods in op Queens Night

gepubliceerd door , op
I amtechno
20 maart 2013
FeestI amtechno · Queens Night
Datummaandag 29 april 2013
LocatieAmsterdam Studio's Site
Wat herinner jij je op 1 mei? De kroning van Willem Alexander of het loodsfeest van i amtechno op Koninginnenacht? Met alle ingrediënten voor een feest die een plek verdient in de boekjes, zou de laatst genoemde de meeste indruk bij je achterlaten. Met een sterke straight forward techno line-up luidt i amtechno deze bijzondere editie van Koninginnedag in met dj's Joel Mull, Rødhåd en Psyk in de loods van Amsterdam Studio.

Vorig jaar vierde i amtechno Koninginnenacht in een uitverkochte Hemkelder, dat uitmondde in een legendarische editie. Dit jaar is de allerlaatste Queens Night en pakken ze uit met een muzikale line-up van hoogstaande techno dj's, licht en het beste Function One geluid.

i amtechno hoorde Rødhåd in technotempel Berghain in Berlijn draaien. Na een onvergetelijke set van vijf uur wist de boeker het zeker, deze geweldige dj had een uitnodiging naar de volgende i amtechno event op zak. Daarom mag de Duitser deze Koninginnenacht het feest afsluiten.

Van de Koninginnedageditie van vorig jaar staat de set van Joel Mull nog in het geheugen gegrift. Daardoor stond de nummer 1 dj van Zweden bovenaan de wish list van i amtechno voor Koninginnenacht 2013 en is hij er weer bij. Madrileen Psyk is een rijzende ster, op zijn negentiende bracht hij zijn eerste release uit op MINUS, het vermaarde label van Richie Hawtin. Mooie reden om de zegetour van Psyk een plekje te geven op i amtechno Queens Night. Lokale held Keith Carnal is er uiteraard ook bij als resident van i amtechno.

Met al deze onderdelen op een rijtje, rest niks anders dan te geloven dat dit feest de kroning van Willem Alexander in vergetelheid drukt.

Koop je ticket in de voorverkoop bij koop tickets.

Over i amtechno
i amtechno geeft niet zomaar feesten, het belooft ervaringen. Zoals evenementen op speciale locaties en een sfeer die doet verlangen naar meer. Tijdens Amsterdam Dance Event 2012 organiseerde i amtechno een speciale vertoning van de stomme film Die Frau Im Mond in EYE, terwijl Jeff Mills op vier draaitafels live de muziek verzorgde.

5 opmerkingen

Hemkelder vond ik een toffe locatie, vorig jaar gemist, had gehoopt dat het dit jaar weer in de hemkelder zou zijn, jammer dat het nu in duivendrecht is, waardeloos
met het OV :(
Ben er al een aantal keer geweest. Toffe locatie en je kunt er wel gemakkelijk komen met het OV vind ik. Je moet dan alleen nog 10 min. lopen.
Uitspraak van DeManZonderAnus op maandag 1 april 2013 om 15:54:
Ben er al een aantal keer geweest. Toffe locatie en je kunt er wel gemakkelijk komen met het OV vind ik. Je moet dan alleen nog 10 min. lopen.


Uitspraak van DeManZonderAnus op maandag 1 april 2013 om 15:54:
Je moet dan alleen nog 10 min. lopen.


Dat valt dan nog mee zeker van iemand die niet in Amsterdam woont ;) ... weet niet of ik het dan nog trek Qday.
Alles goed verder? :D
Uitspraak van Frinzy op dinsdag 2 april 2013 om 18:06:
Dat valt dan nog mee zeker van iemand die niet in Amsterdam woont ;) ... weet niet of ik het dan nog trek Qday.
Alles goed verder?


:-D En ik ga steeds verder weg wonen.... Qnacht vind ik leuker dan Qday! Alles prima. Morgen verhuizen.