Partyflock
 
­ Nederland

Crosstown Rebels stuurt feminine energy naar Amsterdam

gepubliceerd door , op
Unconditional
19 februari 2013
Met maar liefst negen releases in een half jaar tijd is ze een van de belangrijkste personen achter het label van Damian Lazarus geworden. Aanstaande zaterdag brengt de Italiaanse schone Francesca Lombardo haar eerste bezoek aan Nederland voor een optreden in Amsterdam.

Onder haar vroegere artiestennaam Jackie Misfit is ze vanuit Italië actief bezig geweest in de underground techno scene. Na meerdere releases op verschillende labels als Tretmuehle en Doppelgaenger had ze toch nog niet de voldoening gevonden waar ze eerder naar zocht. Vooral soul en liefde is wat ze in haar muziek miste. Ze besloot zich te gaan richten op deep house en verliet Italië voor Londen. Absoluut geen verkeerde stap, want hoe kun je het als artiest nog beter treffen dan ontdekt worden door artiesten als Jamie Jones en Damian Lazarus?
Inmiddels is ze als vaste crew lid van Crosstown Rebels volop naar de voorgrond gepusht door bekende producers die al langer mee gaan. Afgelopen zomer was Francesca dan ook een van de hoogtepunten op de Rebel Rave's in Ibiza, Sonar Barcelona en BPM Mexico.

Barkode heeft aanstaande zaterdag de eer om haar te mogen ontvangen met ondersteuning van Nederlands eigen geliefde Miss Melera. Kaarten zijn slechts € 10,- in de voorverkoop en verkrijgbaar via koop tickets

Een leuke impressie van Francesca Lombardo is een van haar eigen beste releases 'Sofiel':