Partyflock
 
­ Nederland

Straf_werk presenteert Straf_werk
Daytime

gepubliceerd door , op
Straf_Werk
4 april 2013
Na de Straf_werk closing van 30 december willen ze jullie in 2013 graag verrassen met iets dat jullie nog niet van de organisatie gewend zijn. De handjes gaan dit keer niet alleen de lucht in, ze mogen ook even uit de mouwen gestoken worden. Tijdens deze daytime editie kun je jezelf ook letterlijk aan de straffe arbeid zetten! Maar... voorop staat natuurlijk, zoals altijd bij Straf_werk, een hele dikke vette line-up:

Met trots kunnen ze aankondigen dat de jongens van Art Department erbij zijn. Een van de meest gewilde acts ter wereld. Hun nummers zijn uitgebracht bij o.a. het gerenommeerde label Crosstown Rebels.
Verder hebben ze ook M A N I K en Burnski uit het buitenland gehaald. Zij zullen een Back2Back set voor jullie voorbereiden. Deze twee meesters zijn op zichzelf al ongelofelijk, moet je nagaan hoe ze samen klinken.

Het 'Life and Death' duo Clockwork zal op 11 mei de aller beste house ten gehore brengen. Hun nieuwe EP B.O.A.T.S. komt 15 april uit, dus breid je Clockwork-kennis uit voordat het zover is. Hun eerste plaat van deze EP, Places, is ook één van Straf_werks lievelings.
De bijzondere Amerikaanse live-act Voices of Black verzorgt deze dag de diepere sound. Zij brengen hun platen uit bij het wereldbekende label Wolf + Lamb.

Na al dit buitenlandse geweld komt er natuurlijk ook een dikke Nederlandse act; De Sluwe Vos. Agressieve kicks, rollende snares en hi-hats die door je trommelvlies snijden. Dit zijn de kenmerken van het geluid dat De Sluwe Vos produceert. De Sluwe Vos is een jonge maar ervaren DJ. Zijn draaistijl is het best te omschrijven als hoogst energiek.

De line-up zal nog uitgebreid worden om deze dag helemaal compleet te maken. Naast deze fantastische line-up zijn er toffe workshops. De kaartverkoop voor de workshops start zeer binnenkort.

Earlybirds zijn te koop via koop tickets voor €20.