Partyflock
 
­ Nederland

2013 Official Grand Opening Beach Club Vroeger & NopeisDope
Waar het altijd heet is

gepubliceerd door , op
2013 Grand Opening
12 maart 2013
Feest2013 Grand Opening · Beachclub Vroeger vs NopeisDope
Datumzondag 17 maart 2013
Winactie2013 Grand Opening actiegesloten
LocatieVroeger
Eindelijk is het zover, deze zondag 17 maart opent de grootste Beachclub van Europa weer haar deuren. Iedereen zit hier al maanden op te wachten en eindelijk is het zover. Ook dit jaar is er weer vastgehouden aan de traditie en trapt NopeisDope samen met Beachclub Vroeger het seizoen af in locatie die wederom is bekroond met de Nightlife award voor beste Beachclub.

De line-up is, zoals je gewend bent van NopeisDope en Beachclub Vroeger, ook dit jaar weer een om naar uit te kijken. In de Nope area staan niemand minder dan The Partysquad! Ook 'godfather' Lucien Foort is bij deze opening en die titel kunnen we ook aan Jean geven. Firebeatz bestormt de wereld momenteel als een wervelwind en het is dus ook vrij bijzonder dat ze bij deze opening aanwezig zijn! Check de rest van de super line-up onderaan dit bericht.

Ook in de Dope area staan dit keer een flink aantal giganten. Wat te denken van D.A. & Winne en Winne. Die laatste wordt door velen als de beste rapper/ mc van Nederland beschouwd en zal samen met zijn maat dj D.A. & Winne voor een uniek optreden gaan zorgen. Irwan is absoluut één van de grootste artiesten in zijn genre en veel mensen zullen dan ook naar zijn set uitkijken.

Beachclub Vroeger heeft dit jaar weer een aantal verbeteringen doorgevoerd en je zult zoals gewoonlijk weer blij zijn als je de volledig overdekte en verwarmde oase binnen stapt die er voor zorgt dat niemand zich laat tegenhouden door het weer. De kaartverkoop gaat dan ook keihard!

NopeisDope heeft dit weekend een record gevestigd door samen met GiG entertainment na NopeisDope XL in de Maassilo de snelste aftermovie ooit online te zetten. Binnen 24 uur kon iedereen zien hoe men in een volgepakte Maassilo de nacht van hun leven beleefden. Check hem nu hier:



Hierbij de line-up van 'de' opening van 2013:

Area 1
The Partysquad
Lucien Foort
Firebeatz
Jean
D-Rashid
Skitzofrenix
Outsiders
Ziggy
Suyano
Anthony King
Hosted by: MC Boogshe & MC yaNto

Area 2
D.A. & Winne & Winne
Irwan
Fullscale
Dash
Mitchell Masters
Hosted by: MC Shockwave

Tickets zijn nog verkrijgbaar via www.beachclubvroeger.nl, www.nopeisdope.com, Freerecordshop en van Leest.

1 opmerking

 
Yess aanwezig .. zoooo'n zin in die zomer .. en waar beter starten dan bij BC Vroeger.