Partyflock
 
­ Nederland

Gregor Salto wint prijs in LA

gepubliceerd door , op
Gregor Salto wint prijs in LA
21 maart 2013
ArtiestGregor Salto Site
Gregor Salto is in Los Angeles in de prijzen gevallen. De Nederlandse producer kreeg een ASCAP Latin Music Award voor zijn nummer Echa Pa'lla. Het liedje, uitgevoerd door rapper Pitbull, werd uitgeroepen tot beste nummer van 2012, in de categorie Urban. Dat meldt het management van Salto woensdag.

Echa Pa'lla was in Amerika een hit. Het is gebruikt in een Pepsi-commercial voor Latijns-Amerika en Michelle Obama deed er een dansje op in een tv-show. Salto, die eigenlijk Gregor Offeren heet, is net begonnen aan zijn eerste officiële tournee door Amerika en Canada.

De ASCAP (American Association of Composers, Authors & Publishers) Latin Music Awards worden jaarlijks uitgereikt in Amerika. De prijzen gaan naar schrijvers en uitgevers van de meest populaire 'Latin tracks' van het afgelopen jaar.



Bron: AD

3 opmerkingen

Gefeliciteerd dan maar!
:lol: kan je nagaan wat een grap die prijs is.
 
Artiest Waai
RESPECT....niet iedereen heeft door wat dit voor de Nederlandse Dance/House-industrie betekent...Nederland blijft de leidende rol spelen internationaal..en daar draagt Gregor Salto ook zeker aan mee! RESPECT!